- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Ben sadece doğum parası PTT ye yatan bide aile yardımı aldım süt parası kadrolulara yok denildi
Kızlar bebeklerınıze banyo yaptırdığınız günler dışarı çıkarıyor musunuz aksam banyo yaptırıcam öğleden sonra sağlık Ocağı'na gitsem ne olur
Aynı gün dışarı çıkarmadım hiç ama hep akşam yıkarım kuzucuğumu ertesi günü çıkarız tabikiKızlar bebeklerınıze banyo yaptırdığınız günler dışarı çıkarıyor musunuz aksam banyo yaptırıcam öğleden sonra sağlık Ocağı'na gitsem ne olur
canım bende en ucuzundan markasız bişey var arkadaş verdi 4 aydır en favori eşyamız o hiç üstünden inmiyoruz suyunu çıkardık iyiceKizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan
Tek başına yıkayabikiyor musun pekiAynı gün dışarı çıkarmadım hiç ama hep akşam yıkarım kuzucuğumu ertesi günü çıkarız tabiki
Bende almadığına pişmanım şimdide geçti artık your kızım uyanıkken genelde kucak istiyor kollar koptucanım bende en ucuzundan markasız bişey var arkadaş verdi 4 aydır en favori eşyamız o hiç üstünden inmiyoruz suyunu çıkardık iyicebebeğim de gayet rahat üstünde rahat ve sağlam görünen bi tane al bulundur gerisini boşver
Sağol canım bende aksam yıkayım kv ile yarın gideyimAksam banyi yapip ertesi sabah ciktigimiz oluyor ama ayni gun ciktigimiz olmadi hic :)
4a 4b karıştı bende4A lilari sormus canim. Onlar alabiliyor diye cevap yazdim :)
Hayır eşimle birlikte yıkıyoruz. Son şampuanlama kısmı çok zorluyor.Tek başına yıkayabikiyor musun peki
2 gündür gece gündüz uyku yok. Kucağımda uyuyor yerine koyunca sürekli irkiliyor uyanıyor napcağımı şaşırdım artıkGunaydin. Bu ara bizde de ayni problem var canim. Ne gece ne de gündüz dogru duzgun uyumuyor. Yari uyanik bir uyku. Suanda kucadimda emerken uyudu. Yatagina koymaya korkuyorum. Uykusuzluk bana koymuyor da, oglum mizmiz oluyor ona uzuluyorum
Bende aynen yemek bile yiyemedim tilki uykusu gibi uyanıkkrn bişey yapamıyorum bari uyurken yapsam2 gündür gece gündüz uyku yok. Kucağımda uyuyor yerine koyunca sürekli irkiliyor uyanıyor napcağımı şaşırdım artık
Benimki ilk dogdu gosterdiler ne güzel sevindim beyaz diye. odaya geldim nerde benim beyaz oglan dedim bi baktım benim beyaz gitmis kara oglan gelmiş. Şimdi herkes kara oglan diye seviyoCansu
Maseallah senin enes de benim enesle bir gidiyo. Benimki 3,640 dogdu suan yedi kusur boyu 50 cm dogdu 66 cm suan:) aynilar maseallah. Yalniz seninki beyaz galiba benimki kara oğlan
Bedava para alin niye almiyonuz hak tanimislar ne güzelAyy ben hiç düşünmüyorum şimdi acaba ilkinde duşundum de unuttum mu:))))
Konuşması çok tatlı oluyo hele kızlar cilveli oluyorki sormayın çen çen çeneleri durmuyo wc de bile huzur yok:) anne napıyon beni goruyon mu duyuyon mu bak elim kapının altında yok açıyım mı son çare tuvaletim geldi oluyo :)))))
Ben almadım galiba ya bi ptt den almıştım
Alabiliyor canim.
Meraba kızlar bizde dün itibariyle emzik alıştırmalarına başladık 4 ay bitecek biz yeni başlıyoruz. parmak emerek uyumaya başladı bende emzik veriyim bari dedim bakalım alışacak mı?
Evet bebişleri napsın karnımızda alıştı aksiyona. Hamileliğimin ilk 4 ayı yattım tehlike vardı canım bir ayaklandım ondan Sonra hiç oturmadım herkes hamilesin nasıl dayanıyorsun diyordu sabah çıkıp akşam geliyordum eveEvet canım alışsın çünkü anası babası gezenti :)) gezmeleri sevmesi lazım
Aksiyonu seviyor miniklerimiz illaki hareket olacakbir tek babasına verebiliyorum canım ben.
Ben de çok seviyorum ağlarken izlemeyi hele o dudak büküşüne bayılıyorum
Saçlarımı tepeden topluyorum canım evdeyken ama dışarı çıktığımızda salmak zorunda kalıyorum çünkü yüzümde sivilce gibi yaralar oluşuyor hormon dengesizliği yüzünden
İlaçsız tedaviye neden yönlenmiyorlar acaba canım. Sonuçta konuşarak tedavi edebilmeleri lazım. O ilaçlar çok tehlikeli zaten.Evet haklısın canım. Psikoloğa gitsem ialç için psikiyatriste yönlendiriyor ben de ilaç kullanamıyorum. Kendi kendimi engellemeye çalışıyorum bir de kardeşim psikolog onunla konuşuyorum çoğu zaman. Bir şekilde aşıcam kızım için
Etrafta o ayrımı yapamayan insanlar çok olunca ister istemez korkuyorum canımYok ayrımı iyi sağlamak lazım canım. Bize göre hep bebek kalacaklar tabiki koruyup kollayacağız sürekli
Kötü huylar babaya iyi huylar anneye çeker
Tek çocuksan normal canım. En iyisini yapmışsın yoksa aile kurmakta da çok zorlanırdın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?