2016 Aralık Anneleri

Kizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan
canım bende en ucuzundan markasız bişey var arkadaş verdi 4 aydır en favori eşyamız o hiç üstünden inmiyoruz suyunu çıkardık iyice bebeğim de gayet rahat üstünde rahat ve sağlam görünen bi tane al bulundur gerisini boşver

Bende almadığına pişmanım şimdide geçti artık your kızım uyanıkken genelde kucak istiyor kollar koptu

Gunaydin. Bu ara bizde de ayni problem var canim. Ne gece ne de gündüz dogru duzgun uyumuyor. Yari uyanik bir uyku. Suanda kucadimda emerken uyudu. Yatagina koymaya korkuyorum. Uykusuzluk bana koymuyor da, oglum mizmiz oluyor ona uzuluyorum
2 gündür gece gündüz uyku yok. Kucağımda uyuyor yerine koyunca sürekli irkiliyor uyanıyor napcağımı şaşırdım artık

Cansu

Maseallah senin enes de benim enesle bir gidiyo. Benimki 3,640 dogdu suan yedi kusur boyu 50 cm dogdu 66 cm suan:) aynilar maseallah. Yalniz seninki beyaz galiba benimki kara oğlan
Benimki ilk dogdu gosterdiler ne güzel sevindim beyaz diye. odaya geldim nerde benim beyaz oglan dedim bi baktım benim beyaz gitmis kara oglan gelmiş. Şimdi herkes kara oglan diye seviyo

Bedava para alin niye almiyonuz hak tanimislar ne güzel

Oglus anneleri sünneti ne zaman düşünüyonuz. Bana kalsa ben 7. Gunu sünnet yapicaktim ama 3 ayi bitirin dediler bitirdik şükür bu hafta yada diger hafta yapicam inseallah. Cok cabuk iyileşiyo bence aksatmayin minikleri

Meraba kızlar bizde dün itibariyle emzik alıştırmalarına başladık 4 ay bitecek biz yeni başlıyoruz. parmak emerek uyumaya başladı bende emzik veriyim bari dedim bakalım alışacak mı?

Benim ki de aynı canım.parmak emmeye başladı emzikte almıyor sevmedi emzigi

Evet bebişleri napsın karnımızda alıştı aksiyona. Hamileliğimin ilk 4 ayı yattım tehlike vardı canım bir ayaklandım ondan Sonra hiç oturmadım herkes hamilesin nasıl dayanıyorsun diyordu sabah çıkıp akşam geliyordum eve son 3 hafta da biraz dikkat ettim o kadar
Biz dışarı arkadaşlarla gidiyoruz genelde canım öyle olunca veriyorum arkadaşlara. Alışık olduğu insanlar zaten :)
Hehee bizimki de dudak büzüyor bazen çok şeker o halleri
Anladım canım geçmiş olsun ben çok korkuyorum dökülür de oğluş ağzına alır diye. Bu ara şampuanım bitti marketten aldım mecbur. gidemedim biraz uzak yeri. Bu kez saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı.

İlaçsız tedaviye neden yönlenmiyorlar acaba canım. Sonuçta konuşarak tedavi edebilmeleri lazım. O ilaçlar çok tehlikeli zaten.
Ne güzel ilacın kardeşin olur canım

Etrafta o ayrımı yapamayan insanlar çok olunca ister istemez korkuyorum canım
Kesinlikle iyi huylar bizden biricik bebeklerimizin ben başladım bile babası kılıklı demeye
Yok tek çocuk değilim canım ama aileme farklı bir düşkünlüğüm vardı evlilik aşamasında biraz sorunlar yaşadık ondan Sonra değiştim aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…