2016 Aralık Anneleri

Gündüz uykumuz bizim de çok az canım. Şimdi biraz hasta ondan heralde sürekli uyudu dün gündüz. Ama normalde uyumaz uyudu sanarım ben bir bakarım 15 dakika Sonra uyanır :) oyun istiyor sıpalar ben de öyle görünce çılgınca seviyorum artık. Enerji kalmıyor bazen ama onların bir gülüşü yeniden yükleme yapıyor vücudumuza

Kızlar bebişlerinz dillendi mi ilk kelimelerini kaçncı haftanzda söyledi. Biz 11. Haftadayız ağlayacak zaman anne dedii ay nasıl mutlu oldm nasıl mutlu oldum
Bir çok Bebek yapar onu canımm :) bizimki doğduğundan beri ağlarken anne der gibi ağlıyor bazen de baba der gibi ağlıyor bayılıyorum ben de öyle ağladı mı daha çok seviyorum o daha çok ağlıyor

İnşallah geçicidir Rabbim ne güzel rızıklarını veriyor inşallah bebeklerimiz de emmeye devam ederler bebiş için dua edelim hep birlikte

Kuzlar süt icin bi oneriniz var mi 2.5 ayligiz Sütüm cok fazlaydi birden azaldi simdi emziremiyorum
Canım ben milk tea naturpy diye bir çay içiyorum memnunum şükür. Bir de ara ara tahin helvası yiyorum o da iyi geliyor. Benim de sütüm azalmıştı şimdi daha iyi gibi geliyor bana çok şükür ki

Amaaan dikkat et canımm yalnız bırakma onları. Benim ablamın oğlu da kardeşini kıskanıp bıngıldağını kalemle boyamaya çalışmıştı bir de az kaldı üzerine çiş yapacakmış ablam son anda yetişmişti.

O doktoru şutla sen en iyisi canım

Günaydın kızlar. Ben dün ucretsiz izin dilekcemi verdim.20 mart 20 mayis arası. Sonra da 3 hafta kaliyo onu da 5+5+5 seklinde rapor düşünüyorum zaten kontrolum var o ara.Seminere giderim cocukla. S Senisevmeksuyabakmak Kendi doktorum vermiyoruz dedikten sonra eşim de başka doktor arasitirip ugrasmami istemedi.Kendi elleriyle okula yolladi dilekçe yazmaya

Çok şükür idare edebiliriz ama ben şimdiden gerildim.Kendimi kötü hissediyorum sanki artık eşimden bişey istememeliyim o ne alırsa razı gelmeliyim gibi geliyor. Çalışmıyor olsam çok fena olurmusum ben.

Benim de eğitimi konusunda ciddi planlarım var :) tabiii kendisi hangi alana yönelmek istiyorsa o alana yönelsin en güzeli..biz fırsatları sunarız inşallah seçim onların...hemde nasıl meme reddi var bizde elini emerken bana bir bakıyor yandan yandan "üzülme anne memeni emmiyorum ama elimi cop cop emiyorum" der gibi...
üzmezler inşallah. Eğitim bakımından kafamda güzel fikirler var ama kızımın kişiliği nasıl olacak merak içindeyim. Çok zekiler maşallah istediklerini tek tek yaptırıyorlar bize :))

Doğumdan hemen önce taşındık canım okula yakın olmak için. Evi de bu ilçeyi de pek sevmiyorum. Önceden farklı bir ilçede güzel bir evde oturuyordum. Şimdilik bir yere kıpırdayamam ne yazıkki maksat çalışırken de kızıma yakın olmak.
Aynen canım ben de farklı bir odaya gidince bile huzursuz oluyorum inşallah halledebilirim rapor işini. Tam gözlerini açıp bilinçlendiği dönemler bırakıp gitmek istemiyorum hiiiç

Son düzenleme:
Biz de aynıyız :) ayakta sallamaya kalkışınca kızım rahatsız oluyor denedm bir kere. İlla emicek yatağında uyucak benim kelebek de.

Bence değiştir canım bir de doktor kaprisi mi çekeceksin gerek yok bulursun iyi bir tane daha.

İnşallah gerçekleştirebiliriz planlarımızı:) her alanı ufak ufak tanısın hangisine yönlenmek istiyorsa o alanda devam eder diyorum ben de. Ahh kıyamam ben ona. Üstüne yatırdın mı hiç? meme kokusunu alır biraz, yavaş yavaş memeye yaklaşır belki.

İnşallah geçicidir Rabbim ne güzel rızıklarını veriyor inşallah bebeklerimiz de emmeye devam ederler bebiş için dua edelim hep birlikte
Amin canım sağok inş ben çünkü uzun süre emzirmek istyorm ben 3 ay emmişim ama annem de suç, canı emzirmek istememiş kalabalık ortamda utanıp sıkılmış çekinmiş. Valla ben açıp emziriyorum kim var yokumrumda olmyo erkek olsa bile dönüyorum sırtmı emziryorum. Yeter ki emsin başka bişi istemem

Valla ben de kucakta uyutuordm kızımı ki sokuluo uyumadı öyle hoşma gidiyordu ki... Halası geldi 2 3 gün elimden aldı aldı dizine yatırdı sinir olsam da bişi yapamadm şimdi kızım dizde uyyo. Yani bi yandan kolum ağrmaz kilo aldkça insan yoruluyo tabi kolda ayakda da durmam gerekio ama onun bana sarılmasından önemli değildi...

Canım sanıyorum nazar oldu yavrum asla kimsenin yanında emzirmeyin benden tavsiye her ay 1100 gr aldı kızım bu zamana kadar doktor bile Harika diyordu her defasında...okuyorum duaları inşallah geçer...kan şekeri düşer diye korkuyorum ağlayınca da işte..Ankara karlı fena şekilde yoksa bugün götürecektim evde önce kendim tartılıyorum sonra kızımla çıkıyorum ama ne kadar garantidir...

Kuzlar süt icin bi oneriniz var mi 2.5 ayligiz Sütüm cok fazlaydi birden azaldi simdi emziremiyorum
Sut cok cabuk nazara gelir. Aman sakinin bu konudan. Aktarlarda cok cesitli sut yapici icecekler var. Hatta geçen arkadaş yazdi tekrar gorurse mesaji sana bildirsin belki yardimi olur. Inseallah sutun tez zamanda çoğalır

Allah iyiliğini versin ya benimkide dil dokmeye çalışıyo. O anlarini hayranlikla izliyorum. Hele annemi annem cok sever usaklarla konusmayi. Onlan baya biseler yapmaya calisiyo. Senin kizin var ama Erkekler gec yurur derler dogrumu acaba bileniniz varmi

Anammm Kıyamam bebise ya. Napsin ablası cok kiskaniyodur onuda cok gormemek lazim. Psikolojikmen bi sıkıntı varmi abla icine kapanakligi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…