- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Gündüz uykumuz bizim de çok az canım. Şimdi biraz hasta ondan heralde sürekli uyudu dün gündüz. Ama normalde uyumaz uyudu sanarım ben bir bakarım 15 dakika Sonra uyanır :) oyun istiyor sıpalar ben de öyle görünce çılgınca seviyorum artık. Enerji kalmıyor bazen ama onların bir gülüşü yeniden yükleme yapıyor vücudumuzaGündüz benimkide kısa uyuyor hiç evle kendimle ilgileneöiyorım sadece karnını. Üstüne yatırısam uzun uyuyor onda da sürekli kontrol etmem laZım bide 16 18 saat uyumalı derler benim kız uyumuyor o kadar emimim
Bir çok Bebek yapar onu canımm :) bizimki doğduğundan beri ağlarken anne der gibi ağlıyor bazen de baba der gibi ağlıyor bayılıyorum ben de öyle ağladı mı daha çok seviyorum o daha çok ağlıyorKızlar bebişlerinz dillendi mi ilk kelimelerini kaçncı haftanzda söyledi. Biz 11. Haftadayız ağlayacak zaman anne dedii ay nasıl mutlu oldm nasıl mutlu oldum
İnşallah geçicidir Rabbim ne güzel rızıklarını veriyor inşallah bebeklerimiz de emmeye devam ederler bebiş için dua edelim hep birlikteAynısı canım bizde de var, ben çareyi şöle buldm dizde emzik verip sallıyorm uyksu geliyo gözler kapanıyor sersem haldeyken kucağma alıyorm emip uyyo. Uyanıkken emzirmek imkansız oldu. Geçici mi acaba korkuyorum memeyi bırakır die
Canım ben milk tea naturpy diye bir çay içiyorum memnunum şükür. Bir de ara ara tahin helvası yiyorum o da iyi geliyor. Benim de sütüm azalmıştı şimdi daha iyi gibi geliyor bana çok şükür kiKuzlar süt icin bi oneriniz var mi 2.5 ayligiz Sütüm cok fazlaydi birden azaldisimdi emziremiyorum
Amaaan dikkat et canımm yalnız bırakma onları. Benim ablamın oğlu da kardeşini kıskanıp bıngıldağını kalemle boyamaya çalışmıştı bir de az kaldı üzerine çiş yapacakmış ablam son anda yetişmişti.Sabah sabah çenem düştü..ablamızı kardeşe kızarken yakaladım parmağını kaldırmış havaya sessiz sessiz kızıyordu artık küçük bebek arabasında ben nereye o oraya geziyoruz....bi kaç gün önce de opuyorum diye ısırmış bacak kızarmıştı
O doktoru şutla sen en iyisi canımBugün sabah 8.50 de randevumuz vardı hastanede malum ankarada kar var gölbaşından ankaraya gidene kadar 45 dakika geçti hastaneden aradılar doktor bey randevuya yetişemediğimizi yarın gelmemizi söylettiriyor yoldayız trafikte kaldık diyorum sistem çok yoğunmuş diyorlar var mı böyle bi saçmalık ya benden sonrakinş benm yerime al onun yerine de beni al sinir oldum geri döndük. Devlet memuruna hergün izin veriyorlar sanki çocuğunu hastaneye götür diye. Biz doktorları bekleyince sıkıntı yok ama. Çok sinir oldum demekki acil bi durum olsa almayacaklar
üzmezler inşallah. Eğitim bakımından kafamda güzel fikirler var ama kızımın kişiliği nasıl olacak merak içindeyim. Çok zekiler maşallah istediklerini tek tek yaptırıyorlar bize :))
Doğumdan hemen önce taşındık canım okula yakın olmak için. Evi de bu ilçeyi de pek sevmiyorum. Önceden farklı bir ilçede güzel bir evde oturuyordum. Şimdilik bir yere kıpırdayamam ne yazıkkiİnşallah rapor alırsın canım da sıkıntı kalmaz. Gözümüzün önünde olsunlar istiyoruz hep. Ben başka odaya bile gidince huzursuz oluyorum. Hem o da hisseder canım yokluğunu kokundan anlıyor minikler.
Sen ev değiştir olmadı canımevden de kaynaklı olabilir bu durum Yen'i ev Yen'i huzur diyebilirsin :) muhtemelen evde huzursuz oluyorsun dışarıda olunca unutuyorsun :)
Biz de aynıyız :) ayakta sallamaya kalkışınca kızım rahatsız oluyor denedm bir kere. İlla emicek yatağında uyucak benim kelebek de.Bugüne kadar hiç ayakta sallamadım. İlk doğduğunda beşikte salladım sadece. Kırkı çıkınca onu da bıraktım. Genelde emerken uyur. Gece 11 12 gibi uykusu gelince odamıza geçip emziriyorum sıkıntısı yoksa uyuyor zaten emerken. Uyuyunca da yatağına yatırıyorum o kadar başka bir şey yapmıyorum
Bence değiştir canım bir de doktor kaprisi mi çekeceksin gerek yok bulursun iyi bir tane daha.Gec kalmayalım diye erken çıktık bide. Daha gitmem zaten en geç 9.10 da ordaydık ki yoldayız dedik bide sen nasıl geri dön yarın gel dedirtirsin? Eşim polis sürekli izin alma lüksü yok bende tek başıma götürsem arabada ağlayınca panik oluyorum. Bu kadar kaprisli doktor görmedim. Bide beni 8.45te arıyorlar gelmeyin diye daha randevu vakti bile olmamış
İnşallah gerçekleştirebiliriz planlarımızı:) her alanı ufak ufak tanısın hangisine yönlenmek istiyorsa o alanda devam eder diyorum ben de. Ahh kıyamam ben ona. Üstüne yatırdın mı hiç? meme kokusunu alır biraz, yavaş yavaş memeye yaklaşır belki.Benim de eğitimi konusunda ciddi planlarım var :) tabiii kendisi hangi alana yönelmek istiyorsa o alana yönelsin en güzeli..biz fırsatları sunarız inşallah seçim onların...hemde nasıl meme reddi var bizde elini emerken bana bir bakıyor yandan yandan "üzülme anne memeni emmiyorum ama elimi cop cop emiyorum" der gibi...
Amin canım sağok inş ben çünkü uzun süre emzirmek istyorm ben 3 ay emmişim ama annem de suç, canı emzirmek istememişİnşallah geçicidir Rabbim ne güzel rızıklarını veriyor inşallah bebeklerimiz de emmeye devam ederler bebiş için dua edelim hep birlikte
Valla ben de kucakta uyutuordm kızımı ki sokuluo uyumadı öyle hoşma gidiyordu ki... Halası geldi 2 3 gün elimden aldı aldı dizine yatırdı sinir olsam da bişi yapamadm şimdi kızım dizde uyyo. Yani bi yandan kolum ağrmaz kilo aldkça insan yoruluyo tabi kolda ayakda da durmam gerekio ama onun bana sarılmasından önemli değildi...Bugüne kadar hiç ayakta sallamadım. İlk doğduğunda beşikte salladım sadece. Kırkı çıkınca onu da bıraktım. Genelde emerken uyur. Gece 11 12 gibi uykusu gelince odamıza geçip emziriyorum sıkıntısı yoksa uyuyor zaten emerken. Uyuyunca da yatağına yatırıyorum o kadar başka bir şey yapmıyorum
Canım geçen ay benim sütüm az oldu. Oğlum 500 gram almış. Ki doymadığından Eminim. Mamayı reddedip en son aç aç uyuduğu bile oldu. Doktor sınırın altında değil kilosu o yüzden sadece anne sütüne devam et dedi. İşte ah bir emse yavrucuk dualar oku annesi belki nazar olmuştur belki başka sebep vardır ama diren bir iki günlük açlıktan bişi olmaz. Oğlumdan biliyorum aç kaldı mama da almadı ağladı ağladı uyudu öyle. Ama bişi olmadı şükür. Çok merak ediyorsan sağlık ocağına götürüp bir tarttır kilosuna bak hemşirenize sor bir.
Cok mutlu ediyo insani demi. Ben bayılıyorum ya cok hosuma gidiyoBenimkide der gibi oluyordu aslında ama bilinçsiz olduğnu düşünürdmm. Bugun çok net 3 kez duydum
Sut cok cabuk nazara gelir. Aman sakinin bu konudan. Aktarlarda cok cesitli sut yapici icecekler var. Hatta geçen arkadaş yazdi tekrar gorurse mesaji sana bildirsin belki yardimi olur. Inseallah sutun tez zamanda çoğalırKuzlar süt icin bi oneriniz var mi 2.5 ayligiz Sütüm cok fazlaydi birden azaldisimdi emziremiyorum
Allah iyiliğini versin yaAyy çok sağol canım teşekkür ederim bende sizleri seviyorum kızzz :)))) netim bitti akşamları girmeye çalıştım kızım huysuzlandı öyle işte ah bide düzgün yazsam sonradan bakıyorum bulmaca gibi yazmışım mubarek anlayana aşk olsun...
Benimkide arada anne diyo ağlarken hoşuma gidiyo...bide bu aralar favori kelimemiz em emm emm diye bagrıyo emzik veriyorum yada meme susuyo acaba bilinçlimidir diye düşünüyorum çünkü sürekli demiyo günde 3 kez falan dedi ayy bide ağzı laf dolu geçen babamla yarım saat konuştu aa uu diye diye her dediğine karşılık veriyo dun bi baktım kardeşimle konuşurken cümle kuruyo dedik uzar mış uzun şeyler soyluyo yavrum ne anlatıyosa artık beni çekiştiriyordur kotu bakıyı diye:))))
Anammm Kıyamam bebise ya. Napsin ablası cok kiskaniyodur onuda cok gormemek lazim. Psikolojikmen bi sıkıntı varmi abla icine kapanakligi falanSabah sabah çenem düştü..ablamızı kardeşe kızarken yakaladım parmağını kaldırmış havaya sessiz sessiz kızıyordu artık küçük bebek arabasında ben nereye o oraya geziyoruz....bi kaç gün önce de opuyorum diye ısırmış bacak kızarmıştı
Sağolasın ablam cumlemizin bebisleri inseallahadıyla yaşasın inşallah
regl dönemin olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?