Aynısı canım bizde de var, ben çareyi şöle buldm dizde emzik verip sallıyorm uyksu geliyo gözler kapanıyor sersem haldeyken kucağma alıyorm emip uyyo. Uyanıkken emzirmek imkansız oldu. Geçici mi acaba korkuyorum memeyi bırakır dieHanımlar kızım elini çok emiyor hatta öyleki böğürüyor bile. Aç diye emzirmeye çalışıyorum emmiyoda sinir oldummmnormal mi bu derece elini emmesi?
Benimkide der gibi oluyordu aslında ama bilinçsiz olduğnu düşünürdmm. Bugun çok net 3 kez duydumBenim oglani bildim bileli anne diye ağlıyor goren herkes şaşırıyor
Ayy çok sağol canım teşekkür ederim bende sizleri seviyorum kızzz :)))) netim bitti akşamları girmeye çalıştım kızım huysuzlandı öyle işte ah bide düzgün yazsam sonradan bakıyorum bulmaca gibi yazmışım mubarek anlayana aşk olsun...Seni merak ediyodum ablam hep mesajlarini okurum. Cok severim seni hoşuma gidiyon
Benimkide arada anne diyo ağlarken hoşuma gidiyo...bide bu aralar favori kelimemiz em emm emm diye bagrıyo emzik veriyorum yada meme susuyo acaba bilinçlimidir diye düşünüyorum çünkü sürekli demiyo günde 3 kez falan dedi ayy bide ağzı laf dolu geçen babamla yarım saat konuştu aa uu diye diye her dediğine karşılık veriyo dun bi baktım kardeşimle konuşurken cümle kuruyo dedik uzar mış uzun şeyler soyluyo yavrum ne anlatıyosa artık beni çekiştiriyordur kotu bakıyı diye:))))Benim oglani bildim bileli anne diye ağlıyor goren herkes şaşırıyor
Sağlık ocagında ki ebemiz haşlama ıspanak hurma dereotu demişti nette biri irmik helvasının çok yaptığını yazmış..beninki uykuda artıyo bence oda pek mümkün olmuyo küçük uyuyor büyük çizgi film diye dikti beni sabah sabah :))))Kuzlar süt icin bi oneriniz var mi 2.5 ayligiz Sütüm cok fazlaydi birden azaldisimdi emziremiyorum
adıyla yaşasın inşallahHmm hemen anlatayım yanlis anlamisim ablam affola:)
Peygamber Efendimiz e zamaninda hediye goturenler olmus. Herkes hediye verirken hz enes in annesi de benim hediye vericek değerli birseyim yok ne hediye edicem diye dusunmus. Sonra bakmiski benim en degerlim oglum onu allah yolunda onu hediye vereyim demis ve vermis peygamber efendimize. O anne nasıl dusunmeden verdiyse allah yoluna. Biz de dusundukki bizim en degerlimiz oglumuz. O anne nasil hediye ettiyse bizde hediye edebiliriz. Iste bu yüzden adi enes oldu ki Allah yolunda harcansin ömrü. .. bilmiyorum herkesin düşüncesi farkkli olur bizimkide böyle.
regl dönemin olabilir mi ?Kuzlar süt icin bi oneriniz var mi 2.5 ayligiz Sütüm cok fazlaydi birden azaldisimdi emziremiyorum
Çok haklısın paylaşım konusunda da cesaretlendirmemiz şart. Anne çocuk arası iletişim çok önemli ve ince bir çizgi bence. O mamadan Veren arkadaşlar bebeklerinin mamanın tadını sevdiğini söylediler ama hepsi bir olmuyor.
Bizde ev almayı dulunuyoruz bugün baktık bir tane çok güzeldi ama alırsak işe başlamak şart napıcam bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Cnm ben sma verdim başta sonra bebelac aptamil hepsini denedim acaba sevmiyo mu diye mama fark etmiyo bizde istemiyo yemek beni emiyo ama çok sutum yok mamayıda 3 defa 60 cc anca yer daha 90 ı pek goremedik...açlık sınırında yaşıyoruz
Senin yine kv benim annem kız tam uykuya dalarken grlir ki gündüz uyutmak işkence dalamaz bir türlü uyutma kızı sevicem der la havle çekerim içimden
Bende normalde sakinimdir çocuğum söz konuşursa Aslan kesilir parçalarım
İstersen başka bi doktorada görünün ben aklıma takılan bişey olursa başka dokyorada gidiyorum ki içim rahat etsin. Mersinde 3 doktor değiştirdim ama ankaradaki doktorumuzdn memnunum Mersin'deki doktorlar bile dedi iyi doktormuş süt alerjisini bu kadar erken tespit edebildiğine göre dediler. Tavsiye ederim ben netteki yorumlardan buldum gittim yarında gidicez. Herseyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor acil durumlarda telefonla dönüş sağlıyor
üzmezler inşallah. Eğitim bakımından kafamda güzel fikirler var ama kızımın kişiliği nasıl olacak merak içindeyim. Çok zekiler maşallah istediklerini tek tek yaptırıyorlar bize :))Kesinlikle öyle...korktuğu için değil saygı duyduğu için üzmesinler bizi inşallah...evet kızım çok bilmiş benim :) henüz denemedik deneyince haber veririm..
Ben bu tarz durumlarda hemen doktor değiştiriyorum bence doktor esnek olmalı. Bu tarz dakikası dakikasına randevuyla çalışanların bu işi sadece para için yaptığını düşünüyorum. Zaten bebekle randevulu bir yere gitmek gerçekten çok zor. Topladım hazırladım derken hop kaka yapıyor ya da acıkıyor. Bir türlü çıkılmıyor evden tasarlanan vakitte.Bugün sabah 8.50 de randevumuz vardı hastanede malum ankarada kar var gölbaşından ankaraya gidene kadar 45 dakika geçti hastaneden aradılar doktor bey randevuya yetişemediğimizi yarın gelmemizi söylettiriyor yoldayız trafikte kaldık diyorum sistem çok yoğunmuş diyorlar var mı böyle bi saçmalık ya benden sonrakinş benm yerime al onun yerine de beni al sinir oldum geri döndük. Devlet memuruna hergün izin veriyorlar sanki çocuğunu hastaneye götür diye. Biz doktorları bekleyince sıkıntı yok ama. Çok sinir oldum demekki acil bi durum olsa almayacaklar
İnşallah rapor alırsın canım da sıkıntı kalmaz. Gözümüzün önünde olsunlar istiyoruz hep. Ben başka odaya bile gidince huzursuz oluyorum. Hem o da hisseder canım yokluğunu kokundan anlıyor minikler.Benim ücretsiZe ayrılmam pek mümkün değil bir de evim okulun yanında bu sene de 16 saat dersim var. Kızım da öğlen 12ye kadar pek ayılmıyor ama ben yine de hep yanında olmak istiyorum. Hem bana ekstra manevi yorgunluk olacak hem de kızım hissedecektir yokluğumu
Denerim dediğini canım uyanık tutup oyun oynatırım olmazsa:)
Ben 5 dk da olsa dışarı çıktığımda sütüm birazcık artıyormuş gibi geliyor bana. Normalde ev insanı olduğumu düşünürdüm ama hiçte öyle değilmişim
Bugüne kadar hiç ayakta sallamadım. İlk doğduğunda beşikte salladım sadece. Kırkı çıkınca onu da bıraktım. Genelde emerken uyur. Gece 11 12 gibi uykusu gelince odamıza geçip emziriyorum sıkıntısı yoksa uyuyor zaten emerken. Uyuyunca da yatağına yatırıyorum o kadar başka bir şey yapmıyorumPeki nasil uyutiyosun ben mecbur ayakta baska yontem varsa hemen uygulamaya geceyim:)
Gec kalmayalım diye erken çıktık bide. Daha gitmem zaten en geç 9.10 da ordaydık ki yoldayız dedik bide sen nasıl geri dön yarın gel dedirtirsin? Eşim polis sürekli izin alma lüksü yok bende tek başıma götürsem arabada ağlayınca panik oluyorum. Bu kadar kaprisli doktor görmedim. Bide beni 8.45te arıyorlar gelmeyin diye daha randevu vakti bile olmamışBen bu tarz durumlarda hemen doktor değiştiriyorum bence doktor esnek olmalı. Bu tarz dakikası dakikasına randevuyla çalışanların bu işi sadece para için yaptığını düşünüyorum. Zaten bebekle randevulu bir yere gitmek gerçekten çok zor. Topladım hazırladım derken hop kaka yapıyor ya da acıkıyor. Bir türlü çıkılmıyor evden tasarlanan vakitte.
Normal canım :) aynı şeyler bizde de oluyor cop cop diye de ses çıkarıyorHanımlar kızım elini çok emiyor hatta öyleki böğürüyor bile. Aç diye emzirmeye çalışıyorum emmiyoda sinir oldummmnormal mi bu derece elini emmesi?
Canım geçen ay benim sütüm az oldu. Oğlum 500 gram almış. Ki doymadığından Eminim. Mamayı reddedip en son aç aç uyuduğu bile oldu. Doktor sınırın altında değil kilosu o yüzden sadece anne sütüne devam et dedi. İşte ah bir emse yavrucuk dualar oku annesi belki nazar olmuştur belki başka sebep vardır ama diren bir iki günlük açlıktan bişi olmaz. Oğlumdan biliyorum aç kaldı mama da almadı ağladı ağladı uyudu öyle. Ama bişi olmadı şükür. Çok merak ediyorsan sağlık ocağına götürüp bir tarttır kilosuna bak hemşirenize sor bir.Sanırım kızım da çok az kilo alıyorama doktora danışmadan hareket etmek istemiyorum...belki de inatlaş memeyi ver diyecek her defasında deniyorum keyifli anlarında ama şiddetle reddediyor agu yaparken bir anda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor...ben bunun nedenini merak ediyorum muhakkak bir sebebi olmalı....
Anladım canım bulup getirecekse ayrıl canım bir dene bakalım. Şu an en azından bebişin ihtiyaçları için kenara gizli para koyabilirsin canım. Onu garantiye al en azından. Doktora sor bir canım ağrı da yapıyordur. Sürekli ayakta durmak iyice yoracak.Olmadı rapor olayı canım ben kızımın boğazından haram geçirmem diyor ne kadarsa maaşın ben bulup vericem bu aykı maaşını dedi artık stres olmayayım sütüm etkilenir diye sustum bide aslında hastayımda dopumdan donra 40. Gün kontrolünde rahimde yara çıktı antıbıyotık fitil vajınal krem kullanıyorum belki gercekten Halim raporluk ama dinleremiyorum yoruldum pes ettım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?