2016 Aralık Anneleri

Allah yardımcımız olsun canım. Ben gözümü kararttım en son gidip kredi çekecem ücretsiz izne ayrılacam canım öderiz bir şekilde Haziran'a kadar zaten hepsi. Haziranda tekrar döneriz göreve.
Aynen canım havalar ısınsın da şu an aşırı soğuk. Yağmur da var. Otobüsler mikrop yuvası ve aşırı dolu oluyor canım. Nefret ediyorum bebekle otobüse binmekten. Bol bol süt üretmem lazım oğluş için :)
Uykusu ağır olması güzel aslında rahat edersin canım tutar inşalalh uyandığı zaman uzun süre oyalamaya çalış canım gözünden uyku akana kadar uyumasına izin verme

Sorma canım deliriyorum öyle olunca ben yediğim içtiğine bile dikkat ediyorum 90 km ilk yerden yumurta getirtiyorum her an hijyenine dikkat ediyorum ama yok insanlıktan nasiplerini almamışlar işte .. altını değiştirirken kimseyi almıyorum odamıza zaten mahremi var kızımın diyorum..öyle bakıyorlar ki suratıma aval aval...hiç umursamıyorum artık hiçbir şey kızımın sağlığından önemli değil...

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka mama kullanıyorsunuz bir de günde kaç öğün kaç cc içiyor yavrucaklarınız?

Benim ücretsiZe ayrılmam pek mümkün değil bir de evim okulun yanında bu sene de 16 saat dersim var. Kızım da öğlen 12ye kadar pek ayılmıyor ama ben yine de hep yanında olmak istiyorum. Hem bana ekstra manevi yorgunluk olacak hem de kızım hissedecektir yokluğumu
Denerim dediğini canım uyanık tutup oyun oynatırım olmazsa:)
Ben 5 dk da olsa dışarı çıktığımda sütüm birazcık artıyormuş gibi geliyor bana. Normalde ev insanı olduğumu düşünürdüm ama hiçte öyle değilmişim

Mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi marka mama kullanıyorsunuz bir de günde kaç öğün kaç cc içiyor yavrucaklarınız?
Ben hipp kullaniyorum canım. Benim sütüm az benden çok mama yiyor oğlum. Günde 30 ölçek yiyor yani 900 cc yapiyor :)

Gece yemiyor emiyor ama doymuyor doymadan memede uyuyunca sabah aç kurt gibi uyanıyor :) 210cc sabah 8 gibi veriyorum.Saat 1 gibi 180 içiyor. Sonra da aciktigini hissettikce veriyorum.en az 3 saat geciyor.Mamalardan önce gogsum dolu olduğu sürece emziriyorum.Öyle yani :)

Ben de takığım mahreme ama bazen gittiğimiz arkadaşlar klimalı evde oturuyor oluyor ve illaki odada değiştirmek zorunda kalıyorum. Yaz gelsin o problemi öözücez inşallah canım. Kimse bebeklerimize bizim kadar değer veremez ki bekleme insanlardan kendin yap

Canım ben evolvia kullanıyorum kızım istedikçe veriyorum ama genel olarak günde 3 sefer 150 cc yetiyor

Napiyon kardes sen ya senin yerinde ben kudurdum. Biri gelmek isterse ben sizi müsait zaman da çağıracagim bebel biraz hasta de.iyilesince buyur ederim inseallah de gerçekten de ne zaman duzelirseniz o zaman alin. Dun bebegi emzirmek icin alicaktim bebegi ezemden cocuk mizildamaya basladi yengem alip sevcekmis bende bilmiyodum aldimki gotureyim baska odaya ben hazirlandim sevmeye sen niye aldin dedi bende aciktim emzirip getireyim dedi o zaman kusuyo sevemiyom dedi çocuk ac sen bilirsin emzireyim ondan sonra dedim aldim odadan. Kimse benim istemediğim şeyi yapamaz kırarim ortaligi. Kimse müdahale edemez.onun sadece isteği benim.sende kendi goster kim aliniyosa alinsin takmaa:)

Peki nasil uyutiyosun ben mecbur ayakta baska yontem varsa hemen uygulamaya geceyim:)

Bende töpfer aldım çünkü kızımda inek sütü alerjisinden şüpheleniyorum...evet mahrem çok önemli kız olsun erkek olsun ben öğrencilerime bile söylüyorum anne babanız dışında kimsenin sizin mayo bölgenizi görmesine izin vermeyin diye...

Şaka gibiler bu insanlar ya gerçekten fütursuzlar çocuk acıkmış beyinsiz misin diyeceksin işte...benim kv de "aaa sen bu çocuğu hep biz gelmeden uyutuyorsun" diyor :) şaka mısın diyecektim uykusu geliyor uyuyor Yani...bunu diyen 55 yaşında...bu zamana kadar hep sustum alttan aldım ama evladım söz konusu olunca kimseyi dinlemem...

Telden yazdigim icin biraz karisik olmus

Sende de anliyo babannesinin gelcegini uyuyo yani napim:) iyice kudursun. Bende misafir gelince uyutmak istiyorum ama bizimkinin gunduz uykusu yoktur. Kuş uykusu derler ya aynen ondan. Burda cok okudum kv olaylarini bazılarına güldüm bazilarina üzüldüm ama başa gelen cekiliyo. Benim kaynanami ben cok seviyodum ben nisanliyken vefat etti. Hep içimde kalmistir oglumuda gorseydi diye

Oyy oyy gene hüzünlendim ama gerçekten cok seviyodum. .. nur icinde yatsin. .. Allah im mekanini cennet etsin. ..

Kızlar yaa yeşil çay içmenin bi zararı var mi? Ben çok severim hamileyken icemedim süte gecer diye dogurdugumdan beri de icmedim.Özledim icmeyi hem kilo vermeye de yardim eder.İçebilir miyim acaba.

Kızlar yaa yeşil çay içmenin bi zararı var mi? Ben çok severim hamileyken icemedim süte gecer diye dogurdugumdan beri de icmedim.Özledim icmeyi hem kilo vermeye de yardim eder.İçebilir miyim acaba.
Bende cok istiyorum zayiflamayi ama 6. Ayini doldurmayi bekliyorum sonra spora baslicam. Heleki aci Çehre diye bi cay var sizi sizden aliyo ama bebegi kudurtur o yüzden bitki caylarindan uzak duruyorum ben. Bilgisi olan varsa yazsin merak ediyorum bende

Canım teşekkürler yanıt için bende birkaç hafta önce yazdım saçlarım müthiş dökülüyor diye...Demir eksikliğiymiş sebep 40.gün kontrolünde doktorum maltoferi bıraktırmıştı...yeniden başladım kan ilacına azaldı istersen değerlerine baktır canım..
Biz Nestle Good Start kullaniyoruz. Sabah 60ml, aksamustu 60ml, gece yatmadan oncede 100ml iciriyorum kizima. Diger zamanlarda emziriyorum canim

Allah rahmet eylesin anımsattım kusura bakma...aynen bizim de öyle en uzun 20 dakika uyuyor...

Hanımlar kızım elini çok emiyor hatta öyleki böğürüyor bile. Aç diye emzirmeye çalışıyorum emmiyoda sinir oldummm normal mi bu derece elini emmesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…