- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Ahh canım ya çok düşüncelisin eşin konusunda ama bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var.keşke eşinin Biraz yardımı dokunsa, bu kadar dolmazsın. Şimdi çok insan işsiz malum piyasalar yüzünden çok şirket battı zamanımızda çokta garip karşılanmıyor bu durum emin olIlk gün bende verdim yakınlarımdan gitmeden ver diyen oldu Dr ateş olursa ber dedi ondan vermemiştim keske verseydim şurup etkisini gösterene kadar ağladı yavrum w
Ben eşime kıyamıyorum 4 aydır işsiZ bi bayan evde otursa canı sıkılmaz kimse tarafından garip karşılanmaz belki ama erkek hem sıkılıyor hem gururuna yediremiyor haftaya 16 haftam bitiyor şimdiden düşünüyorum ne yapıcam diye çalışcam mı çalımıcam mı daha belli değil Allah hakkımızda hayırlısını versin
Stres olmamaya çalışıyorum bu kadar elimden geliyor sağol tavsiyelerin için aslında biliyorum ama işte insan yapamıyor
Canım benim bebeğinin sana ihtiyacı var al raporunu kafan rahat etsin. Ha eşin derse ki "ben senin gibi bakabilirim bebeğimize" o zaman alayım dersinÖyle canım bide rapor almama izin vermiyor bide ona kız
Ahh canım ya çok düşüncelisin eşin konusunda ama bebeğinin sana daha çok ihtiyacı var.keşke eşinin Biraz yardımı dokunsa, bu kadar dolmazsın. Şimdi çok insan işsiz malum piyasalar yüzünden çok şirket battı zamanımızda çokta garip karşılanmıyor bu durum emin olgerçi erkek psikolojisi biraz garip bu konuda ama inşallah en kısa zamanda iş bulur da sıkıntılı zamanları atlatırsınız.
Nasıl oldu küçüğün annesi? Bugün daha iyidir umarım[/
Inşallah canım bulur otelci benim eşim Ankara'da gecen sene o kadar çok bomba payladı ki oteller hep boş kaldı oda bizi vurdu şimdi. Minik sabah yine Nazlı emdi ama herslde uyku daha ağır bastı ondan şimdi emzirdim daha hevesliydi ama eski hali gibi drğil sağlık ocagındaki hemşireyi aradım dinledi sadece bi tavsiyede bulunmadı :-( şimdi mecbur sağıyorum mastit olmamak için
Sağol canım sorduğun için Şenin kelebek nasıl
Arıcam canım bugun mutlaka her emme seansında yapmıyor ama 5 emmenin 3 unde yaptı derdi ne bu bebeklerın çözemedim ne güzel em işte ne uğrastıtıuorsun sağmakla ben doğumdan sonra mastıt oldum o zamandan beri hep sagma makinesini kiraladık meme ucu için çok iyi oldu.
Bazen diyoeumki acaba kadınlar değilde eşler doğursaydı nasıl olurdu diye bizden bi can çıkmış böyle psikolojı bozulacak şekilde bizde onlarla konuşmaya kıyabilirmiydik
Ben iyiyim şükür canım da eşim rahatsız hastalığı alması için ortam hazırmış zaten. Ben bişi olmaz diye düşünüyordum grip değil eşim. Boğaz enfeksiyonu vardı biraz o bulaşmaz ki diyordum. Doktor bulaşır dedi. İyi ki erken farkettik bir gün önce ateşi başlamıştı canım ilerlemeden gittik iyi ki. Ama canı yanıyor belli ki sürekli ağlıyor.Geçmiş olsun canım salgın varmış bu aralar hepimiz dikkat edelim ben dışarı çıkarayım hava alsın bi avm ye gideyim diyorum ama sonra bu salgın geliyor aklıma vazgeçiyorum bizde gelen hafta hem annem hem kv hastaydı ki bünyeleri sağlamdır mevsim geçişi sende dikkat et kendine
İnşallah canımm inşallah çok sağol :) evet canımm tanıdık valla çok şükürİnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz annesi oğluş o güzel kahkahalarını atmaya başlar tekrar. Ateş huzursuzluk yapıyordur biz bile nasıl sarsılıyoruz enfeksiyon yüzünden miniklerimiz daha ufacık. Gerçi anne sütü sayesinde daha erken daha kolay iyileşirküçüğün canım. İyiki beklememişsin ama bir terslik olduğunu hemen fark ediyoruz artık tanıdık bebişlerimizi:) ilk çıkışınız şartlar yüzünden geç olmuş sanırım canım. Olsun daha küçükken olsaydı daha zor olurdu canım. Benim kız 1 aylık olduğundan beri sokaklarda. Napsın Annesiyle babası biraz gezenti o da ayak uydurmaya çalışıyor
Gece uyudu kuzucuğum da biraz uğraştırdı. Gündüz uyutmamaya çalışıcam gece uykusu daha önemlidün biraz da kendim kaşındım misafirlerim gidince etrafı topladım ütü yaptım hiç oturmadım yani ondan fazla yoruldum.
Anladım canım benim doktorum verebilirsem verecem demişti canım başhekim değişmiş perşembe tekrar gideceğim heyet verecek eğer verebilirse. İstersen sana da haber edeyim gel sen de canım hastane Gaziosmanpaşada. Veremezse on gün daha rapor alıp Sonra ücretsiz izne ayrılırım ben de canım.Günaydın kızlar. Benim iznimin de son haftası bu hafta.Pazartesi başlamam gerek.
Bu sabah kendi doktoruma gittim.Özelde universite hastanesi.Heyet veremiyorum kanser hastalarina bile 30 gün yazabiliyorum dedi.Ortopedi veya psikiatri hibi bölümlerden alabilirsin dedi.Ben 10 günlük bi rapor yazabilirim dedi.Ben de çok ustelemedim açıkçası. Bu kadar heyet raporlarının hiçbirini kadin doğumcu vermiyor mu yani..Bu hafta içi dilekçemi verip ücretsiz izne ayriliyorum.
S Senisevmeksuyabakmak bağcılar medipol sormustun canım durum bu .
Yakınmış aslında ama kendi hastası dışına vereceklerini zannetmiyorum.Eşim de çok uğraşma taraftarı değil. Sen yine de haber verirsin :)Anladım canım benim doktorum verebilirsem verecem demişti canım başhekim değişmiş perşembe tekrar gideceğim heyet verecek eğer verebilirse. İstersen sana da haber edeyim gel sen de canım hastane Gaziosmanpaşada
Aynı durumdan muzdaribim. Kedi gibi tüy döküyorum adeta!Selam kizlar, uzun sure yazamadim. Herkes iyidir umarim. Biz 14 haftalik olduk. Rutinimiz olusmadi henuz. Bir gun bir gunune uymuyor diyebilirim. Geceleride en fazla 4 saat araliksiz uyuyor sonra her 1,5-2 saate uyaniyor benim kizim.
Bu arada acayip saclarim dokulmeye basladi. Oluk oluk hemdeAyni durumda olan var mi?
Erkekler annelik yapamaz canım. Oğlum rahatsız olduğu için geceleri ara ara ağlıyor eşim hakkını yemeyeyim de sallıyor falan bir bakıyor susar mı diye ama susmuyorsa ben gidiyorum uyumam lazım diyor. Ben iki gecedir uyumuyorum doğru düzgün. Cumartesi bir de ev temizledim misafir ağırladım. Arkasına oğlum hastalandı o günden beri ne dinlendim ne uyudum gözlerim kıpkırmızı ama umrumda değil hiç biri. Eşim gece odayı terk ediyor belli yani onlar anne olamaz asla.Arıcam canım bugun mutlaka her emme seansında yapmıyor ama 5 emmenin 3 unde yaptı derdi ne bu bebeklerın çözemedim ne güzel em işte ne uğrastıtıuorsun sağmakla ben doğumdan sonra mastıt oldum o zamandan beri hep sagma makinesini kiraladık meme ucu için çok iyi oldu.
Bazen diyoeumki acaba kadınlar değilde eşler doğursaydı nasıl olurdu diye bizden bi can çıkmış böyle psikolojı bozulacak şekilde bizde onlarla konuşmaya kıyabilirmiydik
Yok canım verirler benim doktorum çok insaflı birisi. Geçen yıl bir arkadaş da Doğum izni bitmiş heyet için hastane arıyordu. Söyledim gitmiş küçücük bebeği kime emanet edeceksin deyip sisteme kızmış 45 günlük vermiştiYakınmış aslında ama kendi hastası dışına vereceklerini zannetmiyorum.Eşim de çok uğraşma taraftarı değil. Sen yine de haber verirsin :)
O zaman haber bekliyorum :)Yok canım verirler benim doktorum çok insaflı birisi. Geçen yıl bir arkadaş da Doğum izni bitmiş heyet için hastane arıyordu. Söyledim gitmiş küçücük bebeği kime emanet edeceksin deyip sisteme kızmış 45 günlük vermişti
Seninkine ters etki etmiş canımEşim 5 farklı göğüs kalkanı aldıonunla emzirmeye çalışayım dedim ama onunla da emmiyor...nereye kadar götürürüz bilmiyorum sadece sağarak...onlar doğuramazdı canım bi nezle oluyorlar dünyaları başlarına yıkılıyor...o yüzden çok istedim Doğuma girsin diye her saniye yanımdaydı neler yaşadığımı çok iyi gördü...ondan sonra da anneci oldu :)
Tamam canım sorarım da seni gelsin mi diye inşallah unutmammmO zaman haber bekliyorum :)
Eşinin durumu elbette zor canım çünkü dediğin gibi kadınlar her türlü vakit geçiriyor evde hele şimdi zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz. Ama erkekler vakit geçiremiyor. Onlar bizim gibi iş yapamıyor yemek yapamıyor. Yapsa bile üstünkörü yapar erkek milleti. Ama şu süreçte sen de zor durumdasın. Sen onu ne güzel düşünüyorsun anlıyorsun ne var o da seni anlasa eşim de haklı dese. Ya da sıkılıyorsa kendine yapacak bişiler bulsun vakit doldursun. Bebeğinle o da ilgilensin. Rapor işini ayarlamaya çalış canım bebeğini nasıl kime emanet edeceksin ki.Ilk gün bende verdim yakınlarımdan gitmeden ver diyen oldu Dr ateş olursa ber dedi ondan vermemiştim keske verseydim şurup etkisini gösterene kadar ağladı yavrum w
Ben eşime kıyamıyorum 4 aydır işsiZ bi bayan evde otursa canı sıkılmaz kimse tarafından garip karşılanmaz belki ama erkek hem sıkılıyor hem gururuna yediremiyor haftaya 16 haftam bitiyor şimdiden düşünüyorum ne yapıcam diye çalışcam mı çalımıcam mı daha belli değil Allah hakkımızda hayırlısını versin
Stres olmamaya çalışıyorum bu kadar elimden geliyor sağol tavsiyelerin için aslında biliyorum ama işte insan yapamıyor
şükür birlikteyiz canım. Aldığım rapor Mart sonu bitiyor yine kara kara düşünüyorum nereden nasıl alırım raporu diyeİnşallah canımm inşallah çok sağol :) evet canımm tanıdık valla çok şükürkuzularımızla artık birbirimizin vazgeçilmezi olduk 24 saat birlikteyiz :)
Hava aşırı soğuktu canım bu yıl yine salgın da vardı daha çok küçük diye düşünüp çıkarmadım. Arabamız da olmayınca küçük bebekle otobüsle falan bir yere gidilmiyor canım. Ufak tefek çıkardım ama o da sayılıydı. Sen en iyisini yapmışsın :) Emiyor şükür canım ona güveniyorum ben de :)
Uyutma annesi o da napsın 24 saat uyuyamaz kibazen ben de yapıyorum onu ama el mahkum canım işler mecbur yapılacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?