- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Cok istiyordum kiz olsun ama rabbim oglan nasip etti onun yeri bambaşkaymis. Daha dogrusu evlat sevgisi bambaskaymis. 91 gundur benimle bebisim. Sende kısıtlı giriyon abla iki cadi izin vermiyo muhatırlamam mı seni :)
hayırlı olsun cnm bnm kızın mı oğlun mu oldu :)
Bebegin peki ablaGünaydın kızlar
ben işe başladım bile
evdeyken burası zor oluyordu face daha basit geliyor
ama artık yazarım inşallah takip ederim
Face takip ediyosan. Efsane hayat vardi onun durumundan haberin varmi hep merak ettim onuGünaydın kızlar
ben işe başladım bile
evdeyken burası zor oluyordu face daha basit geliyor
ama artık yazarım inşallah takip ederim
Evet gerçekten anbean büyüyüşüne şahit olmak paha biçilemez bir şey. Bir de bir şeyleri yapabildiğini görmek harika:)maşallah annesiii, dünyalar senin oluyo di mi sen kaç aylıkken aldn oyun halısnı canım
Canım kız bebeklerde kilo alımı çok olurmuş vücut çok bozulurmuş. Özellikle kalça genişlermiş. Kızlarda yana erkeklerde öne doğru genişlermiş vücut. Ama olsun her şey bebeklerimiz için. Benim de çatlaklarım var Doğumdan önce üzülmüştüm şimdi hiç umrumda değilBen kızumı karnımda değil de kalçamda taşımışım gibi göbek yok kalça uzay gemisi
Kaçıyorum gereksiz tiplerden ancak benim gibi titiz annelerden fikir ve tavsiye alıyorum zaten onlar da ben sormadan konu bile açmıyor:) Aman boşver canını sıkacaklarına havalı bilsinler seni
O kadar zorlamıyor benim kelebek de ayaklar bir aşağıbir yukarı kalçadan kaldırmaya çalışıyor kendinievet canım kaka gaz dertleri bitti zaten oturmaya başlayınca bitermiş o dertler tamamen
Geçmiş olsun canım başka tedavi yöntemi Yok muymuş? Başka bir doktora da götürseydin krem falan vermedi canım yazık minicik Bebek yırtılır poposu zorlarsan. O daha çok can yakar.Hanımlar bugun kötü bigün geçirdi kızım kakasını yapamıyordu 5 gündür doktora götürdük makat darlığı olabileceğini söyledi çocuk cerrahine götürdük orda doktor doğruladı ve parmakla anüs muayenesi yaptı kan geldi ama kızım hiç bu kadar ağlayıp bağırmamıştı ben bile nerdeyse bayılacaktım. Bu tedaviyi hergün yapmamı söyledi ama benm cesaretim yok imkanı yok yani kıyamam ona. Doktor ıslak mendil kullanma dedi. Sizlerinde aklında bulunsun. Kızıma dua edin çabuk geçsin bu dert
Ya minicik Bebek kıyamam. Yırtılmıştır poposu yürek dayanmaz kiŞu saat oldu hala bacaklarımın kasıntısı geçmedi o kadar kötü oldum şimdi ağrı kesicinin etkisiyle uyuyo başını bekliyorum canım gidiyor
Canım krem vermiş Yen'i gördüm bir dene bakalım kanarsa bence başka bir doktora daha gitBen yapamam gibime geliyor bi krem vermiş onun içinde bi aparat çıktı fitil gibi belki onu kremleyip yaparım yoksa bende o cesaret yok
Çok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle mi tedavi olacakmışHanımlar bugun kötü bigün geçirdi kızım kakasını yapamıyordu 5 gündür doktora götürdük makat darlığı olabileceğini söyledi çocuk cerrahine götürdük orda doktor doğruladı ve parmakla anüs muayenesi yaptı kan geldi ama kızım hiç bu kadar ağlayıp bağırmamıştı ben bile nerdeyse bayılacaktım. Bu tedaviyi hergün yapmamı söyledi ama benm cesaretim yok imkanı yok yani kıyamam ona. Doktor ıslak mendil kullanma dedi. Sizlerinde aklında bulunsun. Kızıma dua edin çabuk geçsin bu dert
İnşallah bulursun canım özelleri dene halini anlat minicik Bebek kime nasıl emanet edeceksin. Yeri geliyor Kendimize bile güvenemiyoruz ki.Annelik psikolojık olarak beni hassaslatırsı ama fiZikende güçlü yaptı bende hepkıImla ilgilendin şarkılar söyledim oynadım bakalım be olacak olağanüstü halden dolayı raporda bulamıyorum zaten
Oyun halısı süper bişi canım onun sayesinde rahat kahvaltı yapmaya yemek yemeye çay içmeye başladım :) hem bebeğimin gelişimi için de önemli. Dokunuyor vuruyor oyuncaklara elleriyle tutuyor sallıyor ağzına götürmek için çekiyorSabırs
Sabırsızlanyorum kızımın bilinçli hareket etmelerine. Şimdi bol sohbet ediyoruz, laf istiyor gece emzirmeye kaldırdığmda bile konuşmak istiyohenüz almadık en kısa zamanda alcaz zaten oyun halısnı beşiğindeki oyuncağa gözünü dikiyo öle ama
Canım sen hangi oyun halisini aldın :) Benim niyetim yoktu ebebekteki indirimleri kaçırdım. Ama şimdi benim oğlan televizyona dönünce takılıp kalıyor. İlgisini başka biseye yönlendirmesi lazım.Oyun halısı süper bişi canım onun sayesinde rahat kahvaltı yapmaya yemek yemeye çay içmeye başladım :) hem bebeğimin gelişimi için de önemli. Dokunuyor vuruyor oyuncaklara elleriyle tutuyor sallıyor ağzına götürmek için çekiyorher anı çok güzel
Canım yookido gymotion oyun halısını aldım çok memnunum bazen bütün gün halıda oynuyor oğlum şimdi de emzirip halıya yatırmıştım oynarken uyuya kaldı yavrumCanım sen hangi oyun halisini aldın :) Benim niyetim yoktu ebebekteki indirimleri kaçırdım. Ama şimdi benim oğlan televizyona dönünce takılıp kalıyor. İlgisini başka biseye yönlendirmesi lazım.
O zaman hemen söyle nerden aldınSütü az olan anneler Yen'i bir çaya başladım çok iyi geldi çok şükür ki. Adı milk tea naturpy. Bu çaya başlayıp mama takviyesini kesen bile olmuş. Tamamen bitkisel bir ürün.
Canım aktardan aldım ben :) yalnız internette de satışı varO zaman hemen söyle nerden aldın
Benim abim baharat fabrikasında calisiyodu ilk zamanlar da göğsümden cok cektim süt yemi diye bi cay getirdi Uşagim fazla cekemiyodu bide o cayi icince oyle bi sistiki agrisindan duramadim. Hepiz yanimda olaydiz vererdim. Benim oğlan mama yemiyo oldugu gibi kusuyo Ogün midesi bozuk oluyo bende sütü yetirmeye çalışıyorum. Heleki o gun misafirim oluyosa yandim.sukur gelisimi guzel. Rabbim hepinizin sütünü cogaltsin guzel guzel emisin yavrularinizla.Sütü az olan anneler Yen'i bir çaya başladım çok iyi geldi çok şükür ki. Adı milk tea naturpy. Bu çaya başlayıp mama takviyesini kesen bile olmuş. Tamamen bitkisel bir ürün.
Ay aman napalım boşver anneyiz biz zamanı gelince kilo da veririz çatlakları da tedavi ettiririzCanım kız bebeklerde kilo alımı çok olurmuş vücut çok bozulurmuş. Özellikle kalça genişlermiş. Kızlarda yana erkeklerde öne doğru genişlermiş vücut. Ama olsun her şey bebeklerimiz için. Benim de çatlaklarım var Doğumdan önce üzülmüştüm şimdi hiç umrumda değil
Aynn canım onu ben de yapıyorum bir kaç arkadaşım var çok yakındı aralarımız sürekli birbirimize soruyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimizin ilk bebeği :) hatta Doğum yapacak olan da var onu bekliyoruz şimdi aramıza günü sayılı
Zaten bir gram umrumda değiller halimden anlamayan insanları napayım ben. Bir kez gelemem deyince havalı oluyoruz canım çalışıyordum bir yandan hamileydim. gelmedin diyorlarben de birdaha gitmedim
Bezlemeyi iyi öğrenmemiz lazım canımbizim de öyle popo kaldırıyor ayaklar hiç durmuyor bantları yamuk yumuk yapıştırıyorum. Havalar biraz daha ısınsaydı bırakacaktım öyle oynasın. Altına naylonlu kocaman çarşaf gibi alt açma yaptırdım canım biraz daha büyüyünce bezsiz oynayabilsin diye yaptırdım. Tavsiye ederim :) anam sağolsun
Bende diyorumki sürekli böyle muayene edersek bu sefer kakasını tutamaz hale gelirse oda aklıma takıldı 21 gün yapmak gerekiyormuş ama yapamam ben. Keşke başka çares olsa keşkeeeeCanım krem vermiş Yen'i gördüm bir dene bakalım kanarsa bence başka bir doktora daha git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?