2016 Aralık Anneleri

hatırlamam mı seni :)
hayırlı olsun cnm bnm kızın mı oğlun mu oldu :)
Cok istiyordum kiz olsun ama rabbim oglan nasip etti onun yeri bambaşkaymis. Daha dogrusu evlat sevgisi bambaskaymis. 91 gundur benimle bebisim. Sende kısıtlı giriyon abla iki cadi izin vermiyo mu

maşallah annesiii, dünyalar senin oluyo di mi sen kaç aylıkken aldn oyun halısnı canım
Evet gerçekten anbean büyüyüşüne şahit olmak paha biçilemez bir şey. Bir de bir şeyleri yapabildiğini görmek harika:)
Oyun halısını kızım 2.5 aylıkken almıştım.

Canım kız bebeklerde kilo alımı çok olurmuş vücut çok bozulurmuş. Özellikle kalça genişlermiş. Kızlarda yana erkeklerde öne doğru genişlermiş vücut. Ama olsun her şey bebeklerimiz için. Benim de çatlaklarım var Doğumdan önce üzülmüştüm şimdi hiç umrumda değil
Aynn canım onu ben de yapıyorum bir kaç arkadaşım var çok yakındı aralarımız sürekli birbirimize soruyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimizin ilk bebeği :) hatta Doğum yapacak olan da var onu bekliyoruz şimdi aramıza günü sayılı
Zaten bir gram umrumda değiller halimden anlamayan insanları napayım ben. Bir kez gelemem deyince havalı oluyoruz canım çalışıyordum bir yandan hamileydim. gelmedin diyorlar ben de birdaha gitmedim
Bezlemeyi iyi öğrenmemiz lazım canım bizim de öyle popo kaldırıyor ayaklar hiç durmuyor bantları yamuk yumuk yapıştırıyorum. Havalar biraz daha ısınsaydı bırakacaktım öyle oynasın. Altına naylonlu kocaman çarşaf gibi alt açma yaptırdım canım biraz daha büyüyünce bezsiz oynayabilsin diye yaptırdım. Tavsiye ederim :) anam sağolsun

Geçmiş olsun canım başka tedavi yöntemi Yok muymuş? Başka bir doktora da götürseydin krem falan vermedi canım yazık minicik Bebek yırtılır poposu zorlarsan. O daha çok can yakar.

Şu saat oldu hala bacaklarımın kasıntısı geçmedi o kadar kötü oldum şimdi ağrı kesicinin etkisiyle uyuyo başını bekliyorum canım gidiyor
Ya minicik Bebek kıyamam. Yırtılmıştır poposu yürek dayanmaz ki bence bir doktora daha götür canım her dokunmanda kanar kansızlık bile yapabilir.

Çok geçmiş olsun ilk defa duydum böyle mi tedavi olacakmış

Annelik psikolojık olarak beni hassaslatırsı ama fiZikende güçlü yaptı bende hepkıImla ilgilendin şarkılar söyledim oynadım bakalım be olacak olağanüstü halden dolayı raporda bulamıyorum zaten
İnşallah bulursun canım özelleri dene halini anlat minicik Bebek kime nasıl emanet edeceksin. Yeri geliyor Kendimize bile güvenemiyoruz ki.
İnsana en güzel terapi evladı oluyormuş

Oyun halısı süper bişi canım onun sayesinde rahat kahvaltı yapmaya yemek yemeye çay içmeye başladım :) hem bebeğimin gelişimi için de önemli. Dokunuyor vuruyor oyuncaklara elleriyle tutuyor sallıyor ağzına götürmek için çekiyor her anı çok güzel

Canım sen hangi oyun halisini aldın :) Benim niyetim yoktu ebebekteki indirimleri kaçırdım. Ama şimdi benim oğlan televizyona dönünce takılıp kalıyor. İlgisini başka biseye yönlendirmesi lazım.

Canım sen hangi oyun halisini aldın :) Benim niyetim yoktu ebebekteki indirimleri kaçırdım. Ama şimdi benim oğlan televizyona dönünce takılıp kalıyor. İlgisini başka biseye yönlendirmesi lazım.
Canım yookido gymotion oyun halısını aldım çok memnunum bazen bütün gün halıda oynuyor oğlum şimdi de emzirip halıya yatırmıştım oynarken uyuya kaldı yavrum

Sütü az olan anneler Yen'i bir çaya başladım çok iyi geldi çok şükür ki. Adı milk tea naturpy. Bu çaya başlayıp mama takviyesini kesen bile olmuş. Tamamen bitkisel bir ürün.
Benim abim baharat fabrikasında calisiyodu ilk zamanlar da göğsümden cok cektim süt yemi diye bi cay getirdi Uşagim fazla cekemiyodu bide o cayi icince oyle bi sistiki agrisindan duramadim. Hepiz yanimda olaydiz vererdim. Benim oğlan mama yemiyo oldugu gibi kusuyo Ogün midesi bozuk oluyo bende sütü yetirmeye çalışıyorum. Heleki o gun misafirim oluyosa yandim.sukur gelisimi guzel. Rabbim hepinizin sütünü cogaltsin guzel guzel emisin yavrularinizla.

Ben kirki ciktiginda mevlut yaptim ki sonradan misafirlerlen ugrasmiyim hepsi bi andan ciksin diye ama yok anam yok o kadar çok gelcek olan varki bi o kadar da cikardim aradan. Sizde durumlar nedir nasil yapiyosunuz hazirlik misafir falan

Ay aman napalım boşver anneyiz biz zamanı gelince kilo da veririz çatlakları da tedavi ettiririz
İyi fikirmiş canım naylonlu çarşaf değerlendireyim ben de. Balkon için küçük havuz alıcam kızım yazın bunaldı mı atarım içine :))
Evet hızlı ve pratik olmamız lazım artık bezlerken
Bu sabah kızımı yüzüstü yatırdım uyuyordu wcye gittim. Uyanmış kendini ittire ittire koltuğun ucuna gelmiş tam zamanında gelmişim yoksa atacakmış kendisini çok korktum bu kuzucuklar hiç yalnız bırakılmaya gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…