2016 Aralık Anneleri

Bebegini kucagins alan herkesin evladini Rabbim hayirli evlat eylesin.

Bebek guncesi aldiniz mi ? Ilk yilini yazmak icin bebeginizin
Ben aldım D&R dan. "Bebek Albümü" diye geçiyor. Çok zevkli doldurması

Ediz Enesin Annesi bence de sen haftaya pazartesiye kadar anne olmuş olacaksın hayırlısıyla :)

Benimde bu persembe randevum var.. bakalim ne dicek dr .. cok heycanliyim

Cnm dut var ama az az damla damla mamayıda almadı zaten bakalım artık bu arada tşk ederi
Zorla kendini canım azıcık bide tatlı bişey sonuçta içersin içerisin. 2 litre kuru kayısı hoşafı içip kayısıları ye tuvalete çıkmazsan gel beni bul :)
Kuçugumu yapamıyorum cnm psikolojik heralde o kadar şey içtim ama yok korktu kaçtı içine anlaşılan:)))

Tamamen di cnm ustumu açtılar 3 dk kadar bişeyler surduler sonrada doktor falan geldi kapattılar Bi ortuyle tek derdim açılmasıydı ama alıştım aça aça arhık galiba:)))

Eğri dediğin skolyoz mu var?bende de var ama epidural olabilir dedi doktor
Adı ne bilmiyorum cnn dogustan egik demişti doktor egik falan durusrsam dogrulurken agrır hemen dogrulamazdım şimdi de o zorladı zaten geneli de ben istedim korktum bide ne olur ne olmaz dedim doktora falan sormadım

Hep derler ya hamileyken bunlar iyi günlerin. Doğurunca bugünlerini arayacaksın diye. Ben bu lafa sinir olurdum ama gerçekten öyletmiş kızlar. Bebek bakmak çok zormuş. Ama dünyanın en güZel şeyi. Biz hala birbirinize alışmaya çalışırken birde sarılıkla uğraşıyoruZ. Cumartesi günü fototerapiye girdi. Bugün yüne yükselmiş yine hastanede bıraktık geldik onun haricinde benim idrar sorunum hala devam ediyo sonda takılı bi vaziyetteyim dikişlerim her geçen gün iyileşiyo epizyotomi keainlikle korkulacak bişey değilmiş. normal doğurdum diye sevinirken hala hiçbişey anlayamadım annelikten. Nolur dua edin bi an önce halledelim sorunlarımızı.

Allah tüm hamilelerin ve lohısaların yardımcısı olsun.

Canim ikinizede acil sifalar versin rabbim insallahh. Anlamadigim senden neden hala sonda takili?

Bu gece de uyku yok bana anlaşılan yatakta donemiyorum oturdum kaldım evde kanepemi istiyorummmm hem alçaktı hem rahat donerdim kanepemmmmm canım benim:))))
Kafayi yedim ha ....bakalim by gece Kim doguracak:))))

En azindan kasintin yoktur artik canim :)

Iyi geceler kizlaaar bende ağırlaştım oturup kalkarken yatakta dönerken cizmemi giyerken iyce zorlaniyorum artik.allah yardimcimiz olsun.doğuranlarinda gözū aydın olsun.

Allh anali babali büyütsün ins..darisi bize..bisey sormak istiyorum genel anezteziden önce sukadar saat yemek yeme gibi bisey dedi mi doktorun? Acil gidersek mesela ac gitmemis olucaz nasil sezeryana alacaklar?

Gecmisi Okuyamadım maalesef, sanırım az kaldı minnoşlarını bekleyen anneler.,
Doğum yapan herkesin gözünaydın, sağlıcakla büyütün bebişleri
Bekleyen annişler sağlıcakla gelsin inşallah bebişler, Kolaylıklar versin allahım
Ben de emdirmeye çalışıyorum minnoşumu, fakat benim de göğüslerim yara oldu ,kanıyor çeşitli kremler kullandım, nemlendiriyorum, Açıkta bırakıyorum vs. Ama yok emerken çok acıyo. Bugün Göğüs ucu aldık, onunla biraz olsun rahatladım. Tavsiye ederim, daha az can acıtıyor. Hepinize sevgiler

En azindan kasintin yoktur artik canim :)
Cok hafif var canım o da hastane çok sıcak ondan galiba:))))

Kızım tüm gün uyudu şimdi de tüm gece ayaktayız gibi görünüyor. Uykusuz arkadaşlara selam olsun sabaha kadar birlikteyiz bu gece
Bi uykusuzda benim:)))

Allh anali babali büyütsün ins..darisi bize..bisey sormak istiyorum genel anezteziden önce sukadar saat yemek yeme gibi bisey dedi mi doktorun? Acil gidersek mesela ac gitmemis olucaz nasil sezeryana alacaklar?
Amin canım sağol sabah ezanından sonra yeme içme demişti ben gene de geceden kestim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…