Ben aldım D&R dan. "Bebek Albümü" diye geçiyor. Çok zevkli doldurmasıBebegini kucagins alan herkesin evladini Rabbim hayirli evlat eylesin.
Bebek guncesi aldiniz mi ? Ilk yilini yazmak icin bebeginizin
Ben aldım D&R dan. "Bebek Albümü" diye geçiyor. Çok zevkli doldurması
Ediz Enesin Annesi bence de sen haftaya pazartesiye kadar anne olmuş olacaksın hayırlısıyla :)
Aynı günüz senle
Hayırlı olsun CANIM gözünüz aydın :)) sen daha iyi bilirsin ama hiç mama vermeseniz daha iyi olur gibi çünkü sütun de varmış maşallah yenidoğan ların midesi çok küçük olur hemen doyuyor larmış
Kuçugumu yapamıyorum cnm psikolojik heralde o kadar şey içtim ama yok korktu kaçtı içine anlaşılan:)))Zorla kendini canım azıcık bide tatlı bişey sonuçta içersin içerisin. 2 litre kuru kayısı hoşafı içip kayısıları ye tuvalete çıkmazsan gel beni bul :)
Tamamen di cnm ustumu açtılar 3 dk kadar bişeyler surduler sonrada doktor falan geldi kapattılar Bi ortuyle tek derdim açılmasıydı ama alıştım aça aça arhık galiba:)))Tamamen mi çırılçıplak ? Bende kuyruk sokumumdan fizik tedavi gördüm kan sulandırıcıdan dolayı normal de olamıyor seçeneklerim çok az anlıcam çok soru sormuş olmaZsam sütün nasıl geldi mi ? Çok ağrın var mı? Bebeğin ilk anına tanık olamamak nasıldı? Müsait olduğunda yazarsın bebişinle ilgilen tekrar Allah analı babalı büyütsün
Adı ne bilmiyorum cnn dogustan egik demişti doktor egik falan durusrsam dogrulurken agrır hemen dogrulamazdım şimdi de o zorladı zaten geneli de ben istedim korktum bide ne olur ne olmaz dedim doktora falan sormadımEğri dediğin skolyoz mu var?bende de var ama epidural olabilir dedi doktor
Yayınevinin adı çiçek yayıncılıkmış fotoğrafını atayımHangi yayinevinin peki
iyi geceler kızlarinş bu gece hayırlısıyla doğururuz artık
Hep derler ya hamileyken bunlar iyi günlerin. Doğurunca bugünlerini arayacaksın diye. Ben bu lafa sinir olurdum ama gerçekten öyletmiş kızlar. Bebek bakmak çok zormuş. Ama dünyanın en güZel şeyi. Biz hala birbirinize alışmaya çalışırken birde sarılıkla uğraşıyoruZ. Cumartesi günü fototerapiye girdi. Bugün yüne yükselmiş yine hastanede bıraktık geldikonun haricinde benim idrar sorunum hala devam ediyo sonda takılı bi vaziyetteyim dikişlerim her geçen gün iyileşiyo epizyotomi keainlikle korkulacak bişey değilmiş. normal doğurdum diye sevinirken hala hiçbişey anlayamadım annelikten. Nolur dua edin bi an önce halledelim sorunlarımızı.
Allah tüm hamilelerin ve lohısaların yardımcısı olsun.
Bu gece de uyku yok bana anlaşılan yatakta donemiyorum oturdum kaldım evde kanepemi istiyorummmm hem alçaktı hem rahat donerdim kanepemmmmm canım benim:))))
Kafayi yedim ha ....bakalim by gece Kim doguracak:))))
Yayınevinin adı çiçek yayıncılıkmış fotoğrafını atayım
Bugün ne çok konuşmuşsunuz ayol:)))))
Sabah evden çıktık çok heyecanlıydım 2 dk farkla ilk sezeryanı kaçırdım :)))önce başkasını aldılar beni de hazırladılar ne istersin dediler genellll dedim uyutun dedim belden olsun dedilerse de istemedim 10 dk falan yattım hazırladılar uyudum 1 buçuk saat kadar içerde kalmışım bi uyandım agrı kesiciiiiii diye diye odaya geldigimde kızım odadaydı şükürler olsun 4 kilo demişler ama kuçucuk gozuktu ablasına gore ara ara emiyo damla damla sutum var buna da şukur ilkinde o kadar ugraştık 5 damla zor çıkmıştı sonda falan olmadı hasta bezi taktılar bikaç saat sonra degiştiler iyiki kendiminkini de getirmişim çok kullanıcam anlaşılan pek dogrulamıyoru ama belim df problemli ona bağladım bide obez olunca zor oluyo pijama alt ve hasta bezi çok kullanıcam anlaşılan bide mama aldık gece aglarsa verin dediler ki biraz vericem aç kalmasın kuzum...sag tarafımı kullandım hep kalkerken omzumu uşutmulum galiba çok agrıyo nide tuvalete çıkamadım kuçuge iki gittim ama yok anam çıkmıyodestan yazdım bende ya
Kızlar inşallah çatır çatır dogurun optum şimdilik
Bugün ne çok konuşmuşsunuz ayol:)))))
Sabah evden çıktık çok heyecanlıydım 2 dk farkla ilk sezeryanı kaçırdım :)))önce başkasını aldılar beni de hazırladılar ne istersin dediler genellll dedim uyutun dedim belden olsun dedilerse de istemedim 10 dk falan yattım hazırladılar uyudum 1 buçuk saat kadar içerde kalmışım bi uyandım agrı kesiciiiiii diye diye odaya geldigimde kızım odadaydı şükürler olsun 4 kilo demişler ama kuçucuk gozuktu ablasına gore ara ara emiyo damla damla sutum var buna da şukur ilkinde o kadar ugraştık 5 damla zor çıkmıştı sonda falan olmadı hasta bezi taktılar bikaç saat sonra degiştiler iyiki kendiminkini de getirmişim çok kullanıcam anlaşılan pek dogrulamıyoru ama belim df problemli ona bağladım bide obez olunca zor oluyo pijama alt ve hasta bezi çok kullanıcam anlaşılan bide mama aldık gece aglarsa verin dediler ki biraz vericem aç kalmasın kuzum...sag tarafımı kullandım hep kalkerken omzumu uşutmulum galiba çok agrıyo nide tuvalete çıkamadım kuçuge iki gittim ama yok anam çıkmıyodestan yazdım bende ya
Kızlar inşallah çatır çatır dogurun optum şimdilik
Cok hafif var canım o da hastane çok sıcak ondan galiba:))))En azindan kasintin yoktur artik canim :)
Bi uykusuzda benim:)))Kızım tüm gün uyudu şimdi de tüm gece ayaktayız gibi görünüyor. Uykusuz arkadaşlara selam olsun sabaha kadar birlikteyiz bu gece
Amin canım sağol sabah ezanından sonra yeme içme demişti ben gene de geceden kestim hepsiniAllh anali babali büyütsün ins..darisi bize..bisey sormak istiyorum genel anezteziden önce sukadar saat yemek yeme gibi bisey dedi mi doktorun? Acil gidersek mesela ac gitmemis olucaz nasil sezeryana alacaklar?
Canim ikinizede acil sifalar versin rabbim insallahh. Anlamadigim senden neden hala sonda takili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?