Kızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yokbunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Önceden iki tane daha düşük yaptınız demek, sebebi var mıydı düşüklerin peki ? Güzel Dilek'leriniz için teşekkürlerRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Canım hepimizin benimde 3. Bebeğim sağlıkla doğdu şimdi 6 yaşında gruptaki herkesin bebeğini 2017 ocakta fotolarını görmek nasip olsun inşallah bende yarın gidiyorum kalp atışı için hayırlı haberler alırız inşallah
Bilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listeye ekleyim sizideİyi aksamlar taze anne adaylari.bende bi aralik annesi olucagimi gecen hafta ogrendim.kabul ederseniz bende araniza katilmak isterim.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımKızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yokbunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba 16 Nisan da 2.gebeliğimi öğrendim 5 haftalık 9764 Beta hcg cıktı sonucum keseyi gördük yarında 6. Haftalık oluyoruz tekrar kontrole çağırdı doktor inşallah 2 numaramı görürüz ayrıca bu kadar yüksek Beta Değeri olan arkadaşlar var mı doktor tek kese var fakat ikiz de olabilir ilerleyen zamanlarda anlarız dedi
Masallah canim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim kucaklaşmak nasip etsin insallah. .
Merha gününüz hayırlı sağlık li mujdeli olsun inşallah kardeşlerim. .
Şimdi geldim hastaneden. Meleğim yok artık dusmusdün akşam arı büyüklükte bi parça dusurdum sanırım oydu.uzgunum mutsuz um ama ne edeyim nasip değilmiş..doktor kese duruyor ama bebek yok dedi kürtajla aldı yarım saat sonra çıktım ilk defa kendimi bu kadar boş çaresiz hissettim.Buna da sukur ki 7 sene sonra 1 haftada olsa rabbim annelik duygusunu yaşattı bana.içinde korku şüphe olan kardeşlerim üzülmeyin kendinizi yıpratma yin düşecek olan düşüyor benim gibi kahrol mayın .Dualarimiz Allaha ona emanet kendimiz ve meleklerimiz.ben bebisimimden aldı rabbim ömrünü sizlerin kine yazsın onun omrunu tosunlar gibi evlatlariniz olsun inşallah.hepinize teşekkür ederim en zor anlarında yanımda olduğunuz için,,
cnm moralini bozma Allh ın takdiri benim de bu 3. gebeliğim malesef ikisini kaybettim ilki ekim sonraki de ocak ayındaydı hiçbiri bukadar kalmadı benimle rabbim bunu bağışlasın çok zor biliyorum. inş Allah ın izniyle önümüzdeki aylarda güzel haberlerini bekliyoruz. kendine çok iyi bak Allaha emanet ol cnm.
Merhaba 16 Nisan da 2.gebeliğimi öğrendim 5 haftalık 9764 Beta hcg cıktı sonucum keseyi gördük yarında 6. Haftalık oluyoruz tekrar kontrole çağırdı doktor inşallah 2 numaramı görürüz ayrıca bu kadar yüksek Beta Değeri olan arkadaşlar var mı doktor tek kese var fakat ikiz de olabilir ilerleyen zamanlarda anlarız dedi
Bilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listeye ekleyim sizide
Hoşgeldiniz Hayırlı olsun
Biz senle ayni degilmiydik :)@suzan6638 caniiim biz seninle ayniydik sen ne zaman dr gittin ne dedi doktor kalp atışı ne zaman merak ettim
Ben geçen cuma gittim keseyi gördük bide kalp atisina gideceğim bu ay sonu şimdilik herşey yolunda görünüyor da bakalım hayırlısıyla duyarız insallah kalp atışını da
Senle aynı olduğumuzu fark etmemisim gerçi diğer arkadaşlada aramızda 1 gün var onuda ben fark etmemiştimBiz senle ayni degilmiydik :)
Ben 4+6 da kese gordum 5+3 de kendini gordum suan 6.haftadayim .obur cuma yani tam 7 dede kalbe gitcem
evet cnm onlar başta istnen rutin gebelik tahlilleriGünaydın kızlar doktorlarınız hangi testleri istedi. Benimki normal kan testlerinin dışında cmv rubella ve toksoplasma testleriyle idrar tahlili ve kültürü istedi
benle aynı kafadanmışsınız :)Senle aynı olduğumuzu fark etmemisim gerçi diğer arkadaşlada aramızda 1 gün var onuda ben fark etmemiştim
Ya ben dün için randevu almistim ama gitmedim (dr demişti gel kese nasıl büyüyor bakalım diye ) keseyi gördük zaten bide ay sonunda kalp atisina gideyim tamamdir dedim gerek duymadım ben açıkçası .
Ultrasyon çok zararliymis allaha sukr bi ağrım kanamam da yok şimdi (maşallah )
dedim gidince der ki kendi var ama kalbi atması lazım bende kafaya takarım moralim bozulur
Ay sonunda herşey beli olur insallah
Sende hamilemisin canım tebrik ederim valla onur bey iyi diye duydum ben sen bilirsin cem bey de iyi diye duydum
Senle aynı olduğumuzu fark etmemisim gerçi diğer arkadaşlada aramızda 1 gün var onuda ben fark etmemiştim
Ya ben dün için randevu almistim ama gitmedim (dr demişti gel kese nasıl büyüyor bakalım diye ) keseyi gördük zaten bide ay sonunda kalp atisina gideyim tamamdir dedim gerek duymadım ben açıkçası .
dedim gidince der ki kendi var ama kalbi atması lazım bende kafaya takarım moralim bozulur
Senle aynı olduğumuzu fark etmemisim gerçi diğer arkadaşlada aramızda 1 gün var onuda ben fark etmemiştim
Günaydın biri dış gebelikti ameliyat oldum patladı diğeri kimyasal gebelikti kendi düşündü 3. De nasip oldu . Şimdi çıktım doktordan kese ve Bebek görünüyor kalbi duyamadık Çarşamba yine gidicem biraz moralim bozuldu ama bu mübarek günde dua edelim bebeklerimiz bizimle olsun inşallahÖnceden iki tane daha düşük yaptınız demek, sebebi var mıydı düşüklerin peki ? Güzel Dilek'leriniz için teşekkürler
Öyle değil işte tatlım benim ilk bebeğimde kızarıklarla doğdu nedendir diye sorduğumuzda doktor ultrasondandır dedi yaşına yakın geçti bu kızarıklıklarultrson ses dalgasıdır zararı olacağını sanmam
ama ben çok öenmli birşey olmadığı müddetçe kanama vs.. zırt pırt girmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum