2016 Aralık Anneleri

korunuyomusunuz ?
Aralık 22 de2015 sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama çamşırlar vardı ocak ayın 10da adet gördüm bitiminde test yaptım negatif şubat 17de adet oldum bitiminde test yaptım mart 18 hasta oldum martın 17 de test yapmıştım ozmnda negatif çıktı hamile değilimdir dimi çok korkuyorum sürekli aklıma bunalr geliyo kafayı yicem psikolojim bozuldu kilomu aldım diyorum göbeğime bakıyorum Benm kansızlıgım var adetten felan şüphelenmişlerdi kandın doğuma yolladı kis var mı diye ultrosandan baktı hamile olsam gözükürdü dimi

Kızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yok bunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

En kısa zamanda unutturur Allah ım inşallah. Vardır bir sebebi demekten başka birşey gelmiyor elden.

Amin Caniim dua ettim sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vatanına milletine hayırlı evlat olsun

Sağlıcakla gidip güzel haberler alırsın inşallah korkma rahat ol..
Bnm bi arkadaşımın da 2 gebeliği dusukle sonuçlandı 3. Tuttu.. senin de öyle olur inşallah. ..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Canım hepimizin benimde 3. Bebeğim sağlıkla doğdu şimdi 6 yaşında gruptaki herkesin bebeğini 2017 ocakta fotolarını görmek nasip olsun inşallah bende yarın gidiyorum kalp atışı için hayırlı haberler alırız inşallah

Insallah bebegini saglikla kucagina alirsin

Merhaba 16 Nisan da 2.gebeliğimi öğrendim 5 haftalık 9764 Beta hcg cıktı sonucum keseyi gördük yarında 6. Haftalık oluyoruz tekrar kontrole çağırdı doktor inşallah 2 numaramı görürüz ayrıca bu kadar yüksek Beta Değeri olan arkadaşlar var mı doktor tek kese var fakat ikiz de olabilir ilerleyen zamanlarda anlarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…