2016 Aralık Anneleri

Kızlar çok şükür ki bugün bebeğimizin kalp atışlarını gördük, dinletmedi doktor zararlı diye. Darısı hepinize inşallah!

Aklıma gelmişken hemen anlatayım kanamamın sebebi yerleşme kanamasıymış, eğer kesemizin etrafında bir pıhtı görseydik bu korkmamız gereken bir şey olurdu ve düşük ihtimali var derdik ama bizim kanamamız rahim ağzında şu an. Çok şükür ki öyle bir riskimiz şu an tablo olarak gözükmüyormuş.. Her kanama düşük demek değildir, kanamanın nerede olduğu önemli dedi..

Benim.mesajlari bi oku istersen canim. Sabahlari bise yiyemiyorum aksamlari daha baskisi azalmio oluo bulantinin ne yersem aksam iste inssallah uzun surmez bu isgence
Yok canım ben senin mesajları okuyorum senin durum çok kötü allah yardimcin olsuun benim midem bulanmiyor kusmuyorum sadece tiksiniyorum et lerden uzun bir süre yememeyi düşünüyorum

Ediz Enesin Annesi canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın mideni boş bırakma yani asit salgıladıkça daha çok bulanır peynir ekmek içini bastırır birde haşlanmış patates ye ve de makarna yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak dur..

Evet canim Bursadayim Gurkan Uncu ya gidiyorum, sen?
bende Murat Arslana gidiyorum canım, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah..

Yok canım ben senin mesajları okuyorum senin durum çok kötü allah yardimcin olsuun benim midem bulanmiyor kusmuyorum sadece tiksiniyorum et lerden uzun bir süre yememeyi düşünüyorum
Anladim canim. Bende suan cok sukur iyim allaha sukur . Ama sabaha aynisina doncegimi bliorum

suzan6638 caniiim biz seninle ayniydik sen ne zaman dr gittin ne dedi doktor kalp atışı ne zaman merak ettim
Ben geçen cuma gittim keseyi gördük bide kalp atisina gideceğim bu ay sonu şimdilik herşey yolunda görünüyor da bakalım hayırlısıyla duyarız insallah kalp atışını da

Evet canım bende çoğu şeyden tiskiniyorum balık da dahil

Çok sevindim maaşallah duymuşsunuz kalp atışını darısı benim gibi bekleyenlerin başına inş.
Kanama için doktorum da beni çok rahatlattı sağolsun. Bende mesela hala kahverengi akıntı devam ediyor. Ben bugün biraz ev işi yaptım pek oturmadım sonra baktım peçeteye kan geldi çok korktum o an ama artık telaş yapmıyorum. Doktorum kanama artarsa gel demişti. Yerleşme kanaması olabiliyormuş peçeteye bulaşan miktarda olunca. Hemen yatıp dinlendim geçti çok şükür. Yine de tedirginlik oluyor tabii şu riskli zamanları bir atlatabilsek hayırlısıyla

Slm kizlar...yarin ilk kontrol cok endiseliyim.sanirim hic belirti yasamadigim icin..
Hayırlısı olsun inş.

suzansu Canım benim hakkında hayırlısı buymuş demek ki, ilerlese belki büyük bir sağlık problemi olacak daha çok üzülecektin. Rabbim sana inşaallah bir bebek daha nasip edecek buna kalpten inan. Çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…