2016 Aralık Anneleri

Canım tebrik ederim. O kadar oynamalar oluyor büyüdükçe kapanabiliyor o fark neticede makine ölçüyor bunu

cok az cıkarabiliyorum ben cıksa rahatlayacağım sürekli bir öğürme hali su bile icemiyorum.gecen hamileliğimde hic boyle olmamıstı tshımda cok duduk cıktı odamı tetikliyor acaba 0,008 cıktı aynı sorunu yaşayan var mı

Bende çok zamandır var yaa özellikle gece çok kalkmaktan darlaniyorum uykum bölünüyor sürekli bide her kalktığımda aksi gibi susaniyorum. Öyle bi sirkülasyon içindeyim

Gece kalkma olayı bende de var uykum bölünüyor geri de uyumak işkence Gün içinde neredeyse saat başı

Hayırlı cumalar guzel anneler.. salı gunu kendi doktoruma gitmistim ve sadece keseyi vajinal ultrasonla 6mm olarak gormustu haftasına gore normal 10 gun sonra bakıcagını iyi oldugunu soledi. bugun dayanamayıp yani 3 gun sonra devlet hastanesine gittim belki bebisimi gorurum diye kedeye benzer bir yapı oldugunu duzgun olmadıgını falan soyledi 14mm olmus kese ne yapacagımı bilmiyorum 3 gun once hersey normal dedi kendi doktorum bu kadın boyle deyince cok uzuldum aklıma suphe dustu kızlar yardm edin

Benimkide yuksek oldugu icin ilac kullaniorum 4.68 etkiliyo mu blmiorum ama 1 haftada hayattan bezdirdi devam etmese iyi olur

Benimkide yuksek oldugu icin ilac kullaniorum 4.68 etkiliyo mu blmiorum ama 1 haftada hayattan bezdirdi devam etmese iyi olur
Hipertiroidiye bağlı olarak çarpıntı, ellerde titreme, terleme, kilo kaybı, saç dökülmesi, sık tuvalete gitme, bulantı, ishal, çabuk yorulma, kas güçsüzlüğü vs gibi şikayetler ortaya çıkabilir.

Bunu buldum netten. Hersey ust uste masallah (( oturup aglicm hirsimdan artk

seninki hipertiroidi değil canım hipotiroidi

Hoşbuldum 11 Mart 2016 son adet tarihim yani spiral kaydı çıkardı o tarihte hemen aşırı kanamam oldu o güne denk geliyordu beklenen doğum tarihi 16 Aralık 2016 yaş 27 2.gebelik Istanbul

ne demek keseye benzer yapı yahu varsa vardır yoksa yoktur. sen gönlünü ferah tut kendi druna git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…