Canım tebrik ederim. O kadar oynamalar oluyor büyüdükçe kapanabiliyor o fark neticede makine ölçüyor bunuGünaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı, şükürler olsun kalp atışını duyduk. 7 hafta 6 günlük SAT a göre gebeliğim ancak bebeğimin boyutu 7 hafta 2 günlük görünüyor. Doktor da 1 hafta oynaması normal kabul edilebilir, sıkıntı yok dedi. Mide bulantılarım oluyor gün içinde. Bütün gün ofiste de çalıştıgım için çok zor geçiriyorum. Buaralar işlerim de çok yogunSabah 8 akşam 9-10 a kadar çalışıyorum (( Perişan oldum arada da ateşli hastalık da geçirdim. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz da tek temennim bu hepimiz için..
Benim de 2012 nisan doğumlu kızım var..yok canım ikinci çocuğum olacak inşallah 2012 kasım doğumlu kızım var
Bende çok zamandır var yaa özellikle gece çok kalkmaktan darlaniyorum uykum bölünüyor sürekli bide her kalktığımda aksi gibi susaniyorum. Öyle bi sirkülasyon içindeyimArkadaşlar ben çok sık idrara çıkıyorum sizlerde de aynı durum var mı ?
Canım ben de çok sık çıkıyorum. Hatta çok afedersin hemen gitmezsem, wc ye yetişemeyecekmişim gibi oluyor.Arkadaşlar ben çok sık idrara çıkıyorum sizlerde de aynı durum var mı ?
cok az cıkarabiliyorum ben cıksa rahatlayacağım sürekli bir öğürme hali su bile icemiyorum.gecen hamileliğimde hic boyle olmamıstı tshımda cok duduk cıktı odamı tetikliyor acaba 0,008 cıktı aynı sorunu yaşayan var mıBende simdi onu dicektimtek ben degilmisim demekki bulantidan uyuyamayan. Bende gece boyu don oraya don buraya uyuyamadim. Gecmedide. Bos mide bulanio duruyo. Sabahi ettim ole etmesine de ard arda 3 kere cikardim afedersiniz artik mide bos oldugundan kendi oz suyu gelio sizede oluomu
Bende çok zamandır var yaa özellikle gece çok kalkmaktan darlaniyorum uykum bölünüyor sürekli bide her kalktığımda aksi gibi susaniyorum. Öyle bi sirkülasyon içindeyim
Benimkide yuksek oldugu icin ilac kullaniorum 4.68 etkiliyo mu blmiorumcok az cıkarabiliyorum ben cıksa rahatlayacağım sürekli bir öğürme hali su bile icemiyorum.gecen hamileliğimde hic boyle olmamıstı tshımda cok duduk cıktı odamı tetikliyor acaba 0,008 cıktı aynı sorunu yaşayan var mı
Hipertiroidiye bağlı olarak çarpıntı, ellerde titreme, terleme, kilo kaybı, saç dökülmesi, sık tuvalete gitme, bulantı, ishal, çabuk yorulma, kas güçsüzlüğü vs gibi şikayetler ortaya çıkabilir.Benimkide yuksek oldugu icin ilac kullaniorum 4.68 etkiliyo mu blmiorumama 1 haftada hayattan bezdirdi devam etmese iyi olur
Allah yardımcın olsun canım yaOf perisanim kizlar ya .mahvoldumben
dort kere bes kere kusulur mu ya
seninki hipertiroidi değil canım hipotiroidiHipertiroidiye bağlı olarak çarpıntı, ellerde titreme, terleme, kilo kaybı, saç dökülmesi, sık tuvalete gitme, bulantı, ishal, çabuk yorulma, kas güçsüzlüğü vs gibi şikayetler ortaya çıkabilir.
Bunu buldum netten. Hersey ust uste masallah(( oturup aglicm hirsimdan artk
Hoşbuldum 11 Mart 2016 son adet tarihim yani spiral kaydı çıkardı o tarihte hemen aşırı kanamam oldu o güne denk geliyordu beklenen doğum tarihi 16 Aralık 2016 yaş 27 2.gebelik IstanbulBilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listeye ekleyim sizide
Hoşgeldiniz Hayırlı olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım
Bilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listeye ekleyim sizide
Hoşgeldiniz Hayırlı olsun
Hayırlı olsun tatlım :)Selam kızlar:) çok şükür kalp atışını duyduk, darısı duymayan annelerin başına :))) 6+4 günlük çıktı Ama sorun değil Dedi.
Hayırlı cumalar guzel anneler.. salı gunu kendi doktoruma gitmistim ve sadece keseyi vajinal ultrasonla 6mm olarak gormustu haftasına gore normal 10 gun sonra bakıcagını iyi oldugunu soledi. bugun dayanamayıp yani 3 gun sonra devlet hastanesine gittim belki bebisimi gorurum diye kedeye benzer bir yapı oldugunu duzgun olmadıgını falan soyledi 14mm olmus kese ne yapacagımı bilmiyorum 3 gun once hersey normal dedi kendi doktorum bu kadın boyle deyince cok uzuldum aklıma suphe dustu kızlar yardm edin
Him ne oldugu da belirsiz 10 mayista test yapck iste. Ilk yapilan gebe muayenemdeki tam kan tahlininde cikan sonuc o salidan beri ilac kullaniorum iste. Ins 10 mayista gittigimde normale donmus olur.seninki hipertiroidi değil canım hipotiroidi