2016 Aralık Anneleri

Ya c anlarim benim gaz var gibi karın ağrı ve yine k anamam var peçete geldi Allahım bu nedir böyle kafayı yiycem .3 gündür bişi yoktu gene mi basliyo

Ya c anlarim benim gaz var gibi karın ağrı ve yine k anamam var peçete geldi Allahım bu nedir böyle kafayı yiycem .3 gündür bişi yoktu gene mi basliyo
Canım benim, bu şekilde kendi kendini yıpratmak yerine farklı bir hastaneye gitmeni öneririm. Progestan kullanıyor musun?

Merhaba arkadaşlar. beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz.Nefise Erdem.Adıyaman.Sat 18 Mart 2016. muhtemel doğum tarihi 24 Aralık 2016
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
Acili k.doğum olan bir hastaneye gtsn cnm

Eşim yok halen ışte gitsem neyapcam yine kan alıp sepetlicekler kullanıyorum 3 gündür sabah akşam ..çok üzgünüm elimden bişi gelmiyor duadan baska

Eşim yok halen ışte gitsem neyapcam yine kan alıp sepetlicekler kullanıyorum 3 gündür sabah akşam ..çok üzgünüm elimden bişi gelmiyor duadan baska
sakin ol canım, kanaman ne boyutta şuan? ayrıca evinize yakın bir sağlık merkezi vs varsa git ve kan ver artışına bir bak bakalım 3 gün geçti sanırım üzerinden. belki bu kez farklı bir müdahale yaparlar.

Çay kaşığı kadar desem yeridir ? Yok ki canim yakında kalkmaya bile korkuyorum su an ınan yañ yattım öyle bekliyorum

Çay kaşığı kadar desem yeridir ? Yok ki canim yakında kalkmaya bile korkuyorum su an ınan yañ yattım öyle bekliyorum
Anladım canım peki hakkında hayırlısı olsun inş. bence eşin gelince bir hastaneye gidin muhakkak en azından içindeki şüphe gitsin.

Aradım canim yolda geliyormuş acile gidelim bekliyorum sağ olun yanımda olduğunuz için

sizinki kaçtı? ilaç dozunuz ne kadar acaba? ilanan ilacın bir zararı olur mu bebeğe? yarın doktora gideceğim
Ben 12,5 mg kullanıyorum hamileyken ilacı asla bırakma bebeğin beyin ve zeka gelişimi açısından kullanmak zorundasın ömür boyu bu ilacı kullanacağız unutma

benımde gebelıgımın basında kanamam olmustu canım doktor crinone jel vermıstı vajınal onla gectı Allah bebegını sana bagıslasın sureklı uzan bıde adet kanaması gıbı degılse kanaman cok stres yapma ben bı kac defa kanama gecırınce doktor bana adet kanaması gıbı olmadan gelmene gerek yok demıstı

Kızlar naber İki gündür yazmadım hiç, bugün bir sınavım vardı ona hazırlanıyordum. Tam 5,5 saat sürdü
Bugün bir de her şey kokmaya başladı. Hele sınav yerinde lavaboya girdim anammm hemen geri çıktım çok fenaydı gerçekten.

Bende troid hapı kullanıyorum sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce al dedi drum.. 4-5 gün 25 mg al sonra 50 ye çıkar dedi bi daha ki kontrolde ne yapar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…