- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
1 kere yaptırdım. tekrarlanmadı. sizin artışınız çok fazla olduğu için mi şüpheleniyorlar. sizin b hcg kaç çıktı. benim dün yapıldı satgöre 5+0merhaba tek deger degılde gün gün artısınız bar mı acaba yazabılır mısınız benmkınede cogul gebelıkten suphelenıyorlarda
Canım benim, bu şekilde kendi kendini yıpratmak yerine farklı bir hastaneye gitmeni öneririm. Progestan kullanıyor musun?Ya c anlarim benim gaz var gibi karın ağrı ve yine k anamam var peçete geldi Allahım bu nedir böyle kafayı yiycem .3 gündür bişi yoktu gene mi basliyo
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahMerhaba arkadaşlar. beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz.Nefise Erdem.Adıyaman.Sat 18 Mart 2016. muhtemel doğum tarihi 24 Aralık 2016
Acili k.doğum olan bir hastaneye gtsn cnmYa c anlarim benim gaz var gibi karın ağrı ve yine k anamam var peçete geldi Allahım bu nedir böyle kafayı yiycem .3 gündür bişi yoktu gene mi basliyo
sakin ol canım, kanaman ne boyutta şuan? ayrıca evinize yakın bir sağlık merkezi vs varsa git ve kan ver artışına bir bak bakalım 3 gün geçti sanırım üzerinden. belki bu kez farklı bir müdahale yaparlar.Eşim yok halen ıştegitsem neyapcam yine kan alıp sepetlicekler kullanıyorum 3 gündür sabah akşam ..çok üzgünüm elimden bişi gelmiyor duadan baska
Anladım canım peki hakkında hayırlısı olsun inş. bence eşin gelince bir hastaneye gidin muhakkak en azından içindeki şüphe gitsin.Çay kaşığı kadar desem yeridir ? Yok ki canim yakında kalkmaya bile korkuyorum su an ınan yañ yattım öyle bekliyorum
Eşim yok halen ıştegitsem neyapcam yine kan alıp sepetlicekler kullanıyorum 3 gündür sabah akşam ..çok üzgünüm elimden bişi gelmiyor duadan baska . Gece geçte olsa eşin gelince gidin Bayrampaşa demiştim sanrıım karayollarına eğitim araştırmaya gidin kana bakılsın rahim duvarına kalınlığına bakar Bi sonuç alırsın böyle bekleme lütfen
İnşallah güzel haberlerini okuruz buradan.Aradım canim yolda geliyormuş acile gidelimbekliyorum sağ olun yanımda olduğunuz için
Ben 12,5 mg kullanıyorum hamileyken ilacı asla bırakma bebeğin beyin ve zeka gelişimi açısından kullanmak zorundasın ömür boyu bu ilacı kullanacağız unutmasizinki kaçtı? ilaç dozunuz ne kadar acaba? ilanan ilacın bir zararı olur mu bebeğe? yarın doktora gideceğim
benımde gebelıgımın basında kanamam olmustu canım doktor crinone jel vermıstı vajınal onla gectı Allah bebegını sana bagıslasın sureklı uzan bıde adet kanaması gıbı degılse kanaman cok stres yapma ben bı kac defa kanama gecırınce doktor bana adet kanaması gıbı olmadan gelmene gerek yok demıstıEşim yok halen ıştegitsem neyapcam yine kan alıp sepetlicekler kullanıyorum 3 gündür sabah akşam ..çok üzgünüm elimden bişi gelmiyor duadan baska
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.Selamlar.
Insallah bende aralik annesi olacağım.
Kan tahlili yaptirdim dün 84.7 cikti.
P.tesi tekrar kan vermeyi düşünüyorum deger artışını görmek için.
Hamilelik donemi hepimiz için sağlık ve mutlulukla geçsin inşallah
Beni de ekleyebilir misiniz?Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
Acili k.doğum olan bir hastaneye gtsn cnm
Hoşgeldiniz ekliyorum
uygun olunca şehri de yazarsanız tam olsunn :)
hoşgeldiniz ekliyorum :)
hangi şehir ?
hoşgeldiiz ekliyorum
hoşgeldiniz ekliyorum :)
Hoşgeldiniz ekliyorum :)
uygun olunca Şehirde yazarsanız