- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
inşallah.ben hamilelik takvimini ekleyemiyorum.nasıl ekleniyorhayırlı olsun :) saglıkla tamamlıcaz bu surecı ınsallah
Hmm hadi hayirlisibakalım bu bebişle ilk defa hamileliği yaşıyorum ben. olmadı bebeği pusete koyar saatlerce yürürüz ne yapalım. kısmet
Zaten tek yiyebldklerim eksi tuzlu tatliya yaklasamiorum.Benim gibi yanlizsin benimkilerde yok gibi.. Canım sıkma canını başta seni zorluyor bebis inatçı bellibuna da şükürler de canim ya kendi moralini bunla bozma .kivi nasıl gelir ki sana acaba anneme dedim o dedi bi kivi denesin diye
Aanladim senin ne kadarlik bolum calismio benim %80 calisiomus. Benide ayda bi cagirdi.Ben şuan 12,5 mg lık içiyorum her ay kan verip takip edilmesi gerekiyor , bebeğin beyin ve zeka gelişimi açısından
Insallah canim. Bende o kadar ariyorum simdi ailemi. Bu halde kalkip bise hazirlayip yemeye calismak cok zor. Annem olsa bana bakardi diorumBen de ilk iki gebeliğmde yapayalnızdım arkadaşım çok zordur bilirim yurtdisindaydimhele ilkinde 9 ay bulantı çektim afedersin araba galerilerinden tut avmlere kadar kusmadığım yer kalmamıştı eşim hazırlar pratik şeyler getirirdi yada dışarı çıkar yürürdük birşeyler alırdık..ben de imkanı olanlar için diyorum evde yemeyin,diğer arkadaşlarıma da Allahtan kolaylıklar diliyorum..kucağa alınca sanki hafızanız siliniyor geçip gidiyor hepsi
inşallah.ben hamilelik takvimini ekleyemiyorum.nasıl ekleniyor
amin inşallah dur bakalım bi ultrasonla bakabilecek doktora git istersenSağlık ocağında yaptırdım tahlili telefon açıp öğrendim sonucu. Sonuç iyi dedi ebe sadece.ama bana da yüksek geldi. Korkmaya başladım. Allah sağlıklisini nasip etsin.
ya aslında sorunun cevabını bilemiyorum ama bir şeyi çok merak ettim 3313 ile keseyi gördünüz mügeçen perşembe 477 çıkmıştı hcg. bugün baktırdım 3313 olmuş. tam olarak 2 ye katlayarak gitseydi 3800 civarı olması lazımdı. bu değer niye düşük çıkmış olabilir ya da bu aradaki fark çok mu sizce? tahlil sağlık ocağında yapıldı.
doktora salı gitcem
bir de bunca zamandır tsh normaldi hatta 6gün önceki tahlilde de 4.07 ydi. şimdi bir anda yükselmiş 5.2 olmuş. tsh için ilaç kullanan var mı
ben kullanıyorum canım seninde bir an önce ilaca başlaman lazım, dahiliyeye git hemen sana ilaca başlatırlargeçen perşembe 477 çıkmıştı hcg. bugün baktırdım 3313 olmuş. tam olarak 2 ye katlayarak gitseydi 3800 civarı olması lazımdı. bu değer niye düşük çıkmış olabilir ya da bu aradaki fark çok mu sizce? tahlil sağlık ocağında yapıldı.
doktora salı gitcem
bir de bunca zamandır tsh normaldi hatta 6gün önceki tahlilde de 4.07 ydi. şimdi bir anda yükselmiş 5.2 olmuş. tsh için ilaç kullanan var mı
hamilelik düşünen ve hamile bayanlarda tsh değerinin 2,5 altında olması gerekiyor.ya aslında sorunun cevabını bilemiyorum ama bir şeyi çok merak ettim 3313 ile keseyi gördünüz mü
ben cevaplayayım sana canım , 4+6 haftalıkken hcg değerim 7030 çıkmıştı ve karından göremedi vajinal bakınca görmüştü keseyi.ya aslında sorunun cevabını bilemiyorum ama bir şeyi çok merak ettim 3313 ile keseyi gördünüz mü
ya aslında sorunun cevabını bilemiyorum ama bir şeyi çok merak ettim 3313 ile keseyi gördünüz mü
Ş yerine s ye bassan olmuyormuBende iyiyim canim cok wukr arkadawlarin yazdigini okuyunca kendi bulantilarima wukr etmem gerek qaliba )))
hamilelik düşünen ve hamile bayanlarda tsh değerinin 2,5 altında olması gerekiyor.
Ben geçen pazar yaptirmistim 1302 çıkmıştı kan tahlili cuma gideceğim doktora...sız benden 2 gun gerısnız sızın kac acaba?
herkese merhabalar. aranıza yeni katıldım.bugün hamile olduğumu öğrendim.çok şaşırdım ve çok sevindim.ilk bebeğim için 4 yıl uğraştım. Rabbim kimseyi yormasın. Sağlıcakla kucağıma alırız inş.