2016 Aralık Anneleri

Zaten tek yiyebldklerim eksi tuzlu tatliya yaklasamiorum. corba yapmistim dun eksili eksili olmus cok begendim guzelce yedim bugun yine yapcm tek yiyebldgm cunku

Insallah canim. Bende o kadar ariyorum simdi ailemi. Bu halde kalkip bise hazirlayip yemeye calismak cok zor. Annem olsa bana bakardi diorum . Aksama kadar esimi bekliorum gelsede yapsa yedirse etse diye

geçen perşembe 477 çıkmıştı hcg. bugün baktırdım 3313 olmuş. tam olarak 2 ye katlayarak gitseydi 3800 civarı olması lazımdı. bu değer niye düşük çıkmış olabilir ya da bu aradaki fark çok mu sizce? tahlil sağlık ocağında yapıldı.
doktora salı gitcem

bir de bunca zamandır tsh normaldi hatta 6gün önceki tahlilde de 4.07 ydi. şimdi bir anda yükselmiş 5.2 olmuş. tsh için ilaç kullanan var mı

ya aslında sorunun cevabını bilemiyorum ama bir şeyi çok merak ettim 3313 ile keseyi gördünüz mü

ben kullanıyorum canım seninde bir an önce ilaca başlaman lazım, dahiliyeye git hemen sana ilaca başlatırlar

sız benden 2 gun gerısnız sızın kac acaba?
Ben geçen pazar yaptirmistim 1302 çıkmıştı kan tahlili cuma gideceğim doktora...

Hayırlı olsun hoşgeldiniz. .
Ben de şaşırdım gebeligime bi kerede oldu :)))

Ikinizede hayırlı uğurlu olsun c anlarim mutlulugunuz kat be kat artsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…