2016 Aralık Anneleri

bence sen pozitif düşün aklındaki bütün olumsuz düşünceleri kafandan at ve bol bol dua et geçen bir sayfada okumuştum hcg si 54 düşüyor doktor ilacı bırak düşük yapacaksın diyor ilaçları bırakıyor adet olmuyor bi tahlil veriyor 258 çıkıyor ordan en son 640 çıkıyor doktorlar bile şaşırıyor demek istediğim umudunu kaybetme güçlü ol benim hcg 10 du ve şükür umudumu yitirmedim keseyi gördüm inşallah kalp atışlarını da duyarsam dünyalar benim olur inş. düzeleceğine inan
Çok çok sağ olun benim umudum sonrası için çok az yaş 34 7 sene olmadı sim okudum yazdiazdigi içimde birseyler kipirdiyor iyki varsiniz Allah birininizi bin etsin en güzel gönlümüzdeki dileklerinin muradına erdirsin inşallah. Sende hayırlı haberler ile gelmesin buraya her seferinde ins aallahhhhhhhh canım sağ ol.

Çok geçmiş olsun canım . Yaşadığın üzüntüden sonra anlattıklarım beni okadar mutlu etti ki anlatmama Rabbim evladının ücretini mutlu günlerini gormeyide nasip eylesin .. canlarım benim kan şeklinde k anamam yok su an pencereye kahve rengi silik bi leke oluyo s ildigim de. Cuma günü 4 haftalikti 76 idi kan pazartesi 4+4 136 çıktı ilaç kullanıyordum dün içtim sadece .smile25 sende çok sağ ol canım Rabbim benden başkan kimseye bunları yasatmasin.halen de acaba diyorum ya . Su 1 hafta hayatımda hiç olmadığım kadar mutluydum kadin gibi hissediyordum kendimi annecim diyordum biri üfleme ucucaktim.Rabbim yardım cim olsun .
artışın 2 kata yakın neden böyle birşey demişki doktor anlamadım bence kullandığın ilaçların varsa bırakma ve 2 gün sonra tekrar kan ver ve başka doktora git progestan kullanıyormusun

Kontrolden çıktık. Kalp atışları başlamış. 7.6mm bebek görünüyor. Kalbini hem dinletti hem de gösterdi atışını:)

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :) sat tarihimiz aynı benim de yarın doktor kontrolüm var belki bende kalp atışını görürüm diye heyecanlandım. Vajinal mi bakılmıştı sizin?

Çok çok sağ olun benim umudum sonrası için çok az yaş 34 7 sene olmadı sim okudum yazdiazdigi içimde birseyler kipirdiyor iyki varsiniz Allah birininizi bin etsin en güzel gönlümüzdeki dileklerinin muradına erdirsin inşallah. Sende hayırlı haberler ile gelmesin buraya her seferinde ins aallahhhhhhhh canım sağ ol.
Canım bence yaşını hiç dert etme. Ben kızımı 38 yaşında doğurdum, şimdi 1.5 yaşında. Şimdiki bebeğimi de 40 yaşında doğuracağım Allah izin verirse. Bu gebelik aslında hamile kalabileceğinin de göstergesi bir yerde. Umarım güzel haberlerini alırız.

Günaydın.. en güzel günler sizinle olsun Rabbim evlatlarinizi esirlerin, dün akşam kanama ile ilgili doktora giþim 4 hafta lik gebelik kan 132 çıktı çok düşük sonuç dusuk le sonuçlanacak dedi hamilelik ..çok k otuyum hani ölümcül bi hastalığın var dese razıyım bunu demeseydi keşke.. ilk gebelik ilk düşük kanama yok su an nasıl oluyor adet kanaması gibi mi olur düşük yoksa böyle bugün gidip kesilirmi.. inanın beter durumdayım bi mucizeyi benim gebelik ne yazicamida bilemiyorum aglamaktan helak oldum...

Canım, herşey bitmiş değil, Allah büyüktür, mucizelere gebedir. Öncelikle başka bir doktora daha görün bence. Şu anki Doktorunun bu şekilde konuşmasını doğru bulmuyorum. Başka birinin daha fikrini almak sana iyi gelecek diye düşünüyorum. Hepimiz için her an herşey olabilir. Şu an en önemli olan senin ruhsal ve fiziksel sağlığın. Hiç üzülme, dualarım seninle. Rabbim bebeğinin ve senin hakkında en hayırlısı ne ise onu verecektir. Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar ben inofolic içiyorum ama yetersiz geliyor sanki içinde vitaminde içeren folik asit önerirmisiniz bugün çok halsizim

Canim sakin moralini bozma ayni sekilde benimde sahit oldugum cok ornek var boyle kan degeri dusen fakat bi sure sonra tekrar yukselip saglikli gebelik geciren. Suan moral cok onemli sen sadece bebeginin sana tutunacagina odaklan, hic birsey olmayacak Allahin izniyle.

artışın 2 kata yakın neden böyle birşey demişki doktor anlamadım bence kullandığın ilaçların varsa bırakma ve 2 gün sonra tekrar kan ver ve başka doktora git progestan kullanıyormusun
canım adetim geciktiginin 3, gunu kan verdim 76 cıktı cuma gunuydu pazartesi özele gittim işre doktor baktı 4+4 dedi kese gorunmuyor ama rahim kalın dedi kendini hazırlıyormuş. cuma gunu gel keseyi gorurruz inş demişti çok iyiydi doktor ama sabah kahve rengi akıntım vardı doktora soyledim oda bana progestan verdi sabak akşam tok iç dide bide folik asit sabah tok iç dedi bunuda . oglende geldim içtim ikisindende yattım uyandıgımda kanamam vardı kırmızıkan nasıl desem miktarını orkide doldurmayacak şekildeydi soylemesi ayıp. sonra kanama peteyede gelmeye bakladı ben korktum akşam 7 gibi aynı özele gittik nobetci vardı bana düşük yapıyorsun buyuk ihtimalle dedi kan testi istedi yaptırdık 136 cıktı oda verdik eline bu gebelik düşükle sonuclanacak eve git düşmesini bekle dedi . zaten elim ayaım kitlendi sonrasını hatırlamıyorum bile . ne bana ne kadar kanaman var nasıl kan gidiyor die hiç bişi sormadı .. yine içtim az once ilaçlarımı siz dedikden sonra bırakmıcam .. kanamam da yok kahve rengi akıntımda . Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah .

Kızlar ben inofolic içiyorum ama yetersiz geliyor sanki içinde vitaminde içeren folik asit önerirmisiniz bugün çok halsizim
Centrum during pregnany multi vitaminini kullaniyorum, memnunum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 38
Biz de kontrolde MİNİK'imizi gördük Allaha şükür. Henüz 0.39 cm, kalp atışını da gördü doktor ultrasonda ama dinletmedi henüz çok küçük diye. 20 gün sonra kontrole çağırdı.

Çok şükür Rabbim sana ve eşine yavrunuzu kucaklamayıda nasipetsin canım inşallah Maşallah 41 kere..:nazar::nazar::nazar::nazar:. inan kendim aldım sanki bu haberi çok mutlu oldum .. daha guzel haberlelerle gel inşallah buraya . öpüyorum..

Folidoce verdi benim doktorum canım. Öğle yemeğinden önce iç dedi.

empatik_ empatik_ folio kullanıyorum bende
teşekkür ederim kızlar su an 7. haftadayım geç kalmış olur muyum folik asit için alsam mı almak istiyorum ama epi topu 40 gün kullanıcam

Kontrolden çıktık. Kalp atışları başlamış. 7.6mm bebek görünüyor. Kalbini hem dinletti hem de gösterdi atışını:)
gözünüz aydın. ne güzel

Selam kızlar keyifler nasil
slm çcok iyi değilim maalesef modum düşük mide bulantısı artı grip ilaç kullananmamak . keyifli olmaya çalışıyorum ama olmuyor

bu arada bende aranıza yeni katıldım 6+3
hoş geldin .

34 çok buyuk bir yaş degğil kalbinizi ferah tutun inşallah iyi haberler alırsınız

kızlar bişey sorucam kaçıncı haftada karın ultrasonla kese göründü sizlerde
5+ 3 de kese göründü ama geç döllenmede uzun süre görünmeyebiliyor

Biz de kontrolde MİNİK'imizi gördük Allaha şükür. Henüz 0.39 cm, kalp atışını da gördü doktor ultrasonda ama dinletmedi henüz çok küçük diye. 20 gün sonra kontrole çağırdı.
hadi bakalım gözünüz aydın ne güzel

X