- 7 Ocak 2015
- 771
- 561
super bi haber :)BeN şimdi çıktım hastaneden kızlar 13 tane toplanmış bakalım yarın arayip haber verecekler Rabbim gönlümüz r göre versin hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
super bi haber :)BeN şimdi çıktım hastaneden kızlar 13 tane toplanmış bakalım yarın arayip haber verecekler Rabbim gönlümüz r göre versin hepimizin
benim cumartesi canimKızlar sizlerin test tarihleri ne zaman? Test sonuçlarınızı bekliyoruz merakla
benim de o zamana gelecek transfer gerekirse okuldan izin alacağım.Bugün evimize geldik eşimle oturup konuşacağım bakalım kabul ederse Eylül 1 adet olmam gerekiyor başlarım. Tek sıkıntım 19 eylülde dönem başlayacak transfer o tarihe gelirse izin alamam diye korkuyorum. Hayırlı bakalım eşimle konuşayım yazarım. Dua edin kabul etsin eşim
hayırlısı olsun canim. ins 2 tane koyarlar. ve tutunurlar.Çok sağol canm. Beklemedeyim. Embriyonun 1 tanesi 1.kaliteye yakınmış. Diğeri orta kalitede. 3 embriyonun gelişimi yavaşmış. Doktor belki 2 tane transfer eder inşallah bakalım.
ohhh maşallah gözün aydın. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar çıktı sonucum 457
olcak olcak bir hamile daha geliyoTransferim oldu kızlar 2 tane 5.gün embriyosu. 1 tanesi daha iyi diğerine göre. Nasibimde varsa olacak yoksa en iyiside olsa olmayacak biliyorum. Bu yüzden kafama takmayacağım
ayy maşallah çok sevindim. ins hayırlı sonuçlar alırsın.Transferim oldu kızlar 2 tane 5.gün embriyosu. 1 tanesi daha iyi diğerine göre. Nasibimde varsa olacak yoksa en iyiside olsa olmayacak biliyorum. Bu yüzden kafama takmayacağım
Hadi geçmiş olsun canım inşallah yumurtaların iyi gelişir.BeN şimdi çıktım hastaneden kızlar 13 tane toplanmış bakalım yarın arayip haber verecekler Rabbim gönlümüz r göre versin hepimizin
Ay az kalmış pozitifi görücez inşallahbenim cumartesi canim
İnşallah canm dediğin gibi hayırlısı ve sağlıklı olsun başka birşey istemiyorumayy maşallah çok sevindim. ins hayırlı sonuçlar alırsın.
Bal damlıyo ağzından baaallolcak olcak bir hamile daha geliyo
gözün aydın, çok sevindim, hamişleri gördükçe umut oluyor bizlereKızlar çıktı sonucum 457
aynen yaaa dua gücü az önce namazda allahım kulupteki hilale yardım et gülce27 sonucu güzel olsun die dua ediodum.içime işlediniz ayollll:)Kizlarrrr masalahh bu topik cok ugurlu geldi herkese :) neguzel hamis haberleri aliyoruz bizede umut oluyor benim moralim cok duzeliyor her hamilelik haberinde insallah hepimiz tek tek guzel haberleri veririz burda dua guclerimizi birlestirmeye devam
aynen yaaa dua gücü az önce namazda allahım kulupteki hilale yardım et gülce27 sonucu güzel olsun die dua ediodum.içime işlediniz ayollll:)
İnşallah cnm.yaa anca kendime geldimHadi geçmiş olsun canım inşallah yumurtaların iyi gelişir.
hamiş kızlarrrrrr göğüslerde acı var mıydı sizde? ya da herhangi birinizde var mı? Beim göğüslerimde hassasiyet var.
Bendeki tek belirti o canım göğüslerim şiş ve yanları acıyor :)