- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
Bnm ki 5. Gün embriyosu. 14. Gün 508 di. Takılma hiç başkasının değerine. Hayırlı uğurlu olsun canım.senin de 3. gün embriyosuydu değil mi? o zaman az bile değer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm ki 5. Gün embriyosu. 14. Gün 508 di. Takılma hiç başkasının değerine. Hayırlı uğurlu olsun canım.senin de 3. gün embriyosuydu değil mi? o zaman az bile değer.
haklısın canım sağolasın.Bnm ki 5. Gün embriyosu. 14. Gün 508 di. Takılma hiç başkasının değerine. Hayırlı uğurlu olsun canım.
Hayirli olsun gözün aydınÇıktı kızlar 527 sonucum :)) 14. Gün bugün. Nasıl değerlendiriyorsunuz?
sağolasın canım.Hayirli olsun gözün aydın
Çıktı kızlar 527 sonucum :)) 14. Gün bugün. Nasıl değerlendiriyorsunuz?
Canim kimyasal gebelk dis gebeligede cevireblrmis cumaya kadr adet olmazsan kan testi yap dis gebelige cevireblr dedi doktorm
Çok tatlısın :))Alkışşş
Cnm korkma benim degerim 16 dan dustu cok sukur adet oldum.bitti bile..Canim kimyasal gebelk dis gebeligede cevireblrmis cumaya kadr adet olmazsan kan testi yap dis gebelige cevireblr dedi doktorm
Bilmiyrm canm dis gebelige cevirwblr dedi hayirlisi olsn bu arada rabbm kucagna almayi nasip etsnDis gebelik olmasi icin tuplere bebegin yerlesmesi soz konusu degil mi
O zaman benm cok cabk duser bekliyrm adetmkCnm korkma benim degerim 16 dan dustu cok sukur adet oldum.bitti bile..
Aynen 3.gün embriyosuydu Can'ım ama döndürülmüştü.dondurulmuşta değerler yüksek çıkıyor diye okumuştum doğru mu bilmiyorum tabi.senin de 3. gün embriyosuydu değil mi? o zaman az bile değer.
Benimde hala devam ediyo en başından beride oldu yerleşmeden kaynaklanıyormuş.of of kızlar çok ağrım var belim ağrıyor kasıklarımda batmalar korkuyorum normal midir transfer olalı iki haftayı geçti.
benimkilerde dondurulmuştu canım, sadece transferden bir gün önce çözüp bir gün daha gelişimine baktılar. enteresan bir bilgiymiş gerçekten.Aynen 3.gün embriyosuydu Can'ım ama döndürülmüştü.dondurulmuşta değerler yüksek çıkıyor diye okumuştum doğru mu bilmiyorum tabi.
vay muzurlar ben de korktum noluyor dedimBenimde hala devam ediyo en başından beride oldu yerleşmeden kaynaklanıyormuş.
Dur daha gün geçtikçe en olmadık yerlerin ağrıyacak.bu Velet'leri taşımak zor valla... çok istedik çok uğraştık diye daha şimdiden şımarıyorlar..vay muzurlar ben de korktum noluyor dedim
Hayırlısı olsun Can'ım.inşallah tez Zaman'da bebişini alırsın kucağına.hamişler umarım hepiniz iyisinizdir yolundadır herşey
diğer tedavi sürecinde olan arkadaşlarım bilmenizi isterim ki adetime çok çok az kaldı sonra Allah ın izniyle ilaçlara başlıyorum ay sonu gibi de transfer olur diye bekliyorum. Rabbim umduğumuzu boşa çıkarmasın inşallah.
Hayırlısı olsun Can'ım.inşallah tez Zaman'da bebişini alırsın kucağına.