Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bos gebelikte yolksac olusmuyor sadece kese büyüyor.. vajinal ultrasonla anlasiyor.. degerinin arrmasindanda korkma benim ilk gebeligimde 210 du dört gün sonra 2270 oldu 2 gün sonrada 10.000 lere firladi..ama hersey yolundaydi. Sonra kalbi durdugu icin kürtaj oldum o ayri.. icini ferah tut.. böyle bir mucize yi rabbim sonuna kadar koruyacaktir..Ayy super canim yaaa benimde bu sekilde iste cok yakin ilk ogrendigimde 210du iki gun sonra 670 iki gun sonra 2200e cikti iste.birden cok panik olduk.valla rahatladim bunu gorunce yaa arastirdim ama pek boyle yukselen gormemistim canim yaa sagolsin.bikac gun il disinda olacagim haftaya pazartesi gidebilecegim ozman kesin belli olmus olur artik.
Bunlar mucize bebekler Can'ım öyle bi strese kurban edemeyiz rahat ol.senin tüp bile deil üstelik yolunda gitmesi çok daha fazla olasılık.malum tüp bebeklerde risk çok zorla tutundurmaya çalışıyoruz.seninki kendiliğinde olup tutundu bile baksana.Ayy ne guzel yaa rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim.Allah razi olsun sendende hep icimi rahatlattin stres yapmamakta onemli ama ister istemez oluyo iste...
Gitme bukadar çabuk görülmez zaten Az daha sabret gör rahatla.bugünde göremicen yine stres olucan.ne gerek var.5+3 ken keseyi gördük senin kaç şuan.Canim vajinalde kararti goruldu henuz kese diyemem dedi.zeten basinda belki goremeyebiliriz demisti.ufak bi kararti goruldu.bugunde gitmeyim diyorum pazartesi herseyi goruruz artik.
Insallah canim yaa hayirlisi herseyin ne gelirse Allahtan...Canim bos gebelikte yolksac olusmuyor sadece kese büyüyor.. vajinal ultrasonla anlasiyor.. degerinin arrmasindanda korkma benim ilk gebeligimde 210 du dört gün sonra 2270 oldu 2 gün sonrada 10.000 lere firladi..ama hersey yolundaydi. Sonra kalbi durdugu icin kürtaj oldum o ayri.. icini ferah tut.. böyle bir mucize yi rabbim sonuna kadar koruyacaktir..
Benim daha 4+4bugun canim aynen kafayi karistirmaya gerek yok gormesede yapacagi bisey olmayacak doktorun en iyisi beklemek..Gitme bukadar çabuk görülmez zaten Az daha sabret gör rahatla.bugünde göremicen yine stres olucan.ne gerek var.5+3 ken keseyi gördük senin kaç şuan.
Aynen canım..Benim daha 4+4bugun canim aynen kafayi karistirmaya gerek yok gormesede yapacagi bisey olmayacak doktorun en iyisi beklemek..
Çıktı kızlar 527 sonucum :)) 14. Gün bugün. Nasıl değerlendiriyorsunuz?mavimli çıkmadı mı sonuç ya?
Canim kimyasal gebelk dis gebeligede cevireblrmis cumaya kadr adet olmazsan kan testi yap dis gebelige cevireblr dedi doktormNoldu ya ben kaçırmışım
Canim ne zaman adt oldn ilaclari biraknca bde adetn agrili oldumu bde hemen ertesi aymi kaldn hamile ck. Soru sordm ksura bakmaEvet ama ne asamada oldugu henuz belli degil kizlar yaa.bhcg cok fena firladi keseyi dun goremedik bi kararti goruldu sadece. Biraz daha zaman gecmesi lazim henuz sevinemedik yani..
Super bi dger hayirli olsun canim...Çıktı kızlar 527 sonucum :)) 14. Gün bugün. Nasıl değerlendiriyorsunuz?
Süper değerlendiriyorum muhteşem diyorum ikiz olabilir mi diyorum ay ne güzel haber diyorum diyorum da diyorum.gerçi benim 14.gün sonucum 758di ve tek gebelik bilmedim.Çıktı kızlar 527 sonucum :)) 14. Gün bugün. Nasıl değerlendiriyorsunuz?
Can'ım bende 3gün sonra adet olmuştum kimyasalda.Canim ne zaman adt oldn ilaclari biraknca bde adetn agrili oldumu bde hemen ertesi aymi kaldn hamile ck. Soru sordm ksura bakma
Can'ım çevirmez gör bak 2güne kanaman gelcek.hep kötüyü söylüyor doktorlar sonra çıldırıyoruz beklerken.Canim kimyasal gebelk dis gebeligede cevireblrmis cumaya kadr adet olmazsan kan testi yap dis gebelige cevireblr dedi doktorm
Valla tam cildirmalk bugun 2.gunu o zaman kesin gelir cumaya kadr kanamam ay valla rahatlicam ya adet olcagimi dort gozle beklemeyi hic dusunmemistimCan'ım çevirmez gör bak 2güne kanaman gelcek.hep kötüyü söylüyor doktorlar sonra çıldırıyoruz beklerken.
ay inşallah olmaz öyle bişey canım yaCanim kimyasal gebelk dis gebeligede cevireblrmis cumaya kadr adet olmazsan kan testi yap dis gebelige cevireblr dedi doktorm
senin de 3. gün embriyosuydu değil mi? o zaman az bile değer.Süper değerlendiriyorum muhteşem diyorum ikiz olabilir mi diyorum ay ne güzel haber diyorum diyorum da diyorum.gerçi benim 14.gün sonucum 758di ve tek gebelik bilmedim.