2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...


Canim cok sevindim darisi basimiza insallah
 
Canım tebrik ederim cok sevindim inşallah boyle bir mucize benim içinde gerceklesir.bizede dua edin.
Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına alırsın inşallah

Kızlar günaydın idrar testi yaptım bugün 12. Günüm. Pregnant35
seni merak edip girmiştim topiğe cok sevindim canım Gozun aydın tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.sag salim kucagına alırsın inşallah
hep dua ediyordum sende bize et emi
 
 
Amin canım ben de hep dua ediyorum inşallah gelecek sizin bebişlerde yakın zamanda. Hayırlısı olsun hepimiz için canımsın.
 
Canım bende de çikolata kisti var senin yumurta kaliteni etkilemiş mi peki?kac cmdi birde eşinin problemi neydi
Bize umut oldun
2.5 cm di canim esimdede morfoloji ve hiz sorunu vardi.17yumurtam toplandi 12si olgun cikti ama 5i dollendi sadece.yumurtalarimin kalitesi dusuk cikti ama tam olarak neden kaynaklandigini soyleyemediler. Suan nasil sonuclanacak bu durum bilmiyorum ama hic gormedigim betalari gordum.bikere normal yoldan kimyasalim olmustu bide ilk tup denemem kimyasal oldu.rabbim yardimcimiz olsun hepimizin .. insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi..
 
Birde kizlar ne derece etkili bilmiyorum,gittigim doktorlarinda hic biri onemsemedi bakmadi ama bazi yerlerde d vitaminin hamile kalmada onemli oldugunu okumustm.tedavi surecine basladigim donemlerde 4 tu degerim.ara ara d vitaminin ampulunu kullandim.simdi batirdigimda(bu sebeple kani vermistim zaten ne durumda diye)68 e ciktigini ve hamile oldugumu ogrendim.ne derece etkili bilmiyorum ama paylasmak istedim..
 
Canım ne kadar sevindim anlatamam. Çok Harika bir haber bu. Kısmetin bu aymış demek ki, hem de doğal yoldan. Şükürler olsun. Sonuna kadar sağlıkla gitsin. Benim de Ağustos ta kimyasal olmuştu ( hatırlarsan konuşmuştuk ) Bugün adet oldum. Dondurulmuş 2 embriyon kalmıştı. Yarın doktoru arayıp randevu alacağım. Bakalım neler bekliyor beni. Bu 4. Denemem olacak neyse, Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah.
 
HAtirlamammi tabiki hatirliyorum canim ayni kaderin ortaklariyiz biz.bende ikizlerimi alacagim gunu bekliyordum bu mucizeyle karsilastim insallah devami gelir cok tedirginim henuz.insallah sen ve burdaki tum arkadaslarimiz hayallerine kavusur.rabbim yollarimizi acik etsin..hayirli zaman insallah buzamandir senin icinde..
 
Tüylerim diken diken oldu, rabbimin hikmetine bak...
Canım inanılmaz sevindim ya gözünüz aydın. Leke hususunda bilgilendir doktorunu hoş yapmissindir:) müthiş bi umut oldun herkese. Rabbim daim eylesin. Bide hız morfoloji degeriniz kaçtı ki?
 
Cok sagol canim yaa birlikte burda basladik bu maceraya herzaman destek oldunuz Allah razi olsun.rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.doktor hemen jele baslatti durdu cok sukur kanamam.morfoloji 1-2 cikiyodu canim.bide ileri hizli hareketli yuzde 4tu.1.5sene olmadi iste simdi hic olmadigi kadar ilerleme var sukur ama daha kese ve kalp atisini duymamiz lazim tabi.
 
Kizlar benim tedavimde transfer sonrasi progeston fitil jel igne hicbisi vermiceklermis sordum.. transfer onceside vermediler sasirdim kaldim 2-3 saatlik yola cikicam Insallah emeklerimiz bosa cikmaz hepimizin hakkinda hayirlisi
bril mavimli kanda tekrarladiniz mi ?
 

Canim cok sevindim inan:)
Tuplerde sorun yoksa bi sekilde oluyo iste kist mist bunlari ciddi boyutta degilse takmamak lazim..
Benim tuplerde sorun var biri tikali digeri de fazla kivrimliymis 2.5 yil bekledik olmadi esimin de degerleri kötü mecbur girdik bu yola hakkimizda hayirlisi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…