Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaptım çatlatma iğnesi transferin 5.günü. 9.gün idrarda silik çizgi vardı iğnedendir dedim.10.gün kanda 99 çıktı.iğnenin etkisi okadar sürmüyor galiba.yada bende sürmedi.Canim test yapmadin mi daha.. bende catlama ignesi vuruldum bugun o yuzden transfer sonrasi idrarda yalanci pozitifi görücem hep ( test gunune kadar beklemek zorunda kalicam
Bana özellikle gece demişti doktor.yada gündüz ilaç trafiği fazla diye öyle dedi bilemiyorum.Yk canm ama ben sabah iciydm kahvaltidan snra zaten kisa bi sure kullancan ama ilaclarini hep ayni saatte ic bana hemsire oyle demisti
%60 üzeri katlama normalmiş Can'ım.benimde ilk başlarda 3e katladı sonra yavaşladı 2katın bile altına düştü onu düşünme.Ikiye katlanmasi lazm dye okuyrz ya ondan az geldi belki yeni yeni tutunuyo ins tutunir ya
Dua edin ne olir hamislerin duasi kabl olurmus katlansin yne%60 üzeri katlama normalmiş Can'ım.benimde ilk başlarda 3e katladı sonra yavaşladı 2katın bile altına düştü onu düşünme.
Sana dua ediyorum zaten Can'ım ama hayırlısı neyse o olsun diye.rabbim sağlıklı bir evlat verecekse hamileliğin d var etsin inşallah.kendime de öyle dua ediyorum hep malum düşük tehlikem var şuan.Dua edin ne olir hamislerin duasi kabl olurmus katlansin yne
Bende yaptım çatlatma iğnesi transferin 5.günü. 9.gün idrarda silik çizgi vardı iğnedendir dedim.10.gün kanda 99 çıktı.iğnenin etkisi okadar sürmüyor galiba.yada bende sürmedi.
Rabbim hepimizin hakknda hayirlisini versn canm hayirli degilsede hayirliya cevirsin ins yuzumuz gulsnSana dua ediyorum zaten Can'ım ama hayırlısı neyse o olsun diye.rabbim sağlıklı bir evlat verecekse hamileliğin d var etsin inşallah.kendime de öyle dua ediyorum hep malum düşük tehlikem var şuan.
3.gün Can'ım.Canim sana kacinci gun embriyosu transfer edildi ki?
8 di demi canim ilki %60 i 4,8 4 bucuk de yaptirdigin saatler de onemli 12 11 kusur iyi bence iyi dusun iyi olsun uzme kendiniYa gercektenmi canm ykselrmi ayy korkuyrm ben gene gordugmde az artms dye uzuldm
Ben gic hamile kalmadim baktilar bizim genetik ve pihtilasmaya o doktorun insiyatifinde bence bide devlette baktilar acibademle anlasmaliymis testler oraya gitmistiYok canim direk transfer gunu gidicem kan man yok bende sadirdim zaten..
Kan pihtilasmasi ve kromozom a bakmalari icin düsük olmasi gerekiyomus ben doktora sormustum..sen simdi niye baktiriyosun ki canim ?
Canim o ilaç kortizonlu bir ilaç. Ben bu tedavimde kullanmadım ama dönem dönem kulagimda sorun oluyor o zaman doktorum yüksek dozlarda başlayıp azaltıyordu. Ve özellikle uyaruyirdu asla tuz kullanma diye. Ödem yapıyo çünkü. Sekere de dikkat gerekiyor bu kez kalıcı kilo yapabiliyor. Ama ben yüksek doz alıyordum. Nefret ediyorum o ilaçtan@ZehreNur ve kizlar.. nasilsiniz..
Transfer oncesi prednol verdi doktor yan etkileri bir suru yaziyo.. sizde olumsuz bi yan etki yapti mi?
Canim o ilaç kortizonlu bir ilaç. Ben bu tedavimde kullanmadım ama dönem dönem kulagimda sorun oluyor o zaman doktorum yüksek dozlarda başlayıp azaltıyordu. Ve özellikle uyaruyirdu asla tuz kullanma diye. Ödem yapıyo çünkü. Sekere de dikkat gerekiyor bu kez kalıcı kilo yapabiliyor. Ama ben yüksek doz alıyordum. Nefret ediyorum o ilaçtan
Sabah 9gbi yaptiriyrm canm8 di demi canim ilki %60 i 4,8 4 bucuk de yaptirdigin saatler de onemli 12 11 kusur iyi bence iyi dusun iyi olsun uzme kendini
Daha bakmadım bilmiyorum henüz.mavimli Can'ım ne durumdasın? Var mı bi gelişme?
Aynen ben de oyle dusunuyorum.doktorlara sordun mu psikopat takintili muamelesi yapiolar ama onlarin keyfini bekleyemem.her ne test varsa yapsinlar varsin bir tedavi parasi gitsin ama kafamda oyle mi yapsaydim boyle mi yapsaydim sorulari olmasinEvet oyleymiş ama tup bebekte negatif olanlarda da bakıyorlarmış.düşünsene Allah korusun 2. Denemeyi yaptın tuttu ama kan pıhtılaşmasından bebeği kaybettin düşüncesi bile korkunc..ihmal etme luksum yok acıkcası 2. Denemeden once bakılmadık test kalsın istemiyorum.drum onersede onermesede baktırcm inş