- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Mahvoldum allahtan doktorum haftada ikiye aldı saolsun.. baya rahatladım ama hala bezeler var..Kızlarrr progestan iğneniz kalçada sertlik ağrı yaptımı.... çok kötüyüm bennnn....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mahvoldum allahtan doktorum haftada ikiye aldı saolsun.. baya rahatladım ama hala bezeler var..Kızlarrr progestan iğneniz kalçada sertlik ağrı yaptımı.... çok kötüyüm bennnn....
Allahtan benim özel hemşirem var şaka biyana en yakın arkadaşım hemşire evlerimizde Yanyana işte çıkıp bana gelir saolsun hergün iğnemi en acısız şekilde yapar.hemen ortalığı toparlar öyle geçer evine.hakkını ödeyemem.bide hastaneden bana bi solüsyon verdiler onunla hergün masaj yapıyorduk okadar rahatlatıyor ki..Yapmaz mı hemde cok fena.. dün yürümekte oyle zorlandım ki.vuran kişiye gorede değişiyo sanki ilk gün mesela hastanedeki hemşire vurdu iki gün cok agırdı sonra saglık ocağında devam ettim cok hafif agrı oldu.özel hastanede dün yaptırdım yine pert oldum
Masaj cok iyi geliyo canım mutlaka iğneden sonra ov bi süre
Valla cnm o iğne mahvediyor insanı ben 25 gün boyunca vurdum ne oturabiliyirsun yürümek zor yatakta bile dönemiyorum doktoruma msj attim jel e geç dedi 2 gündür rahatladım sende bi sor olmadı doktorunaKızlarrr progestan iğneniz kalçada sertlik ağrı yaptımı.... çok kötüyüm bennnn....
transfer gününüde sayarsak 4.günü işe gittim, ama tabi dikkatli davrandım, ani hareketler yapmadımTransfer carsamba oldu.o gunden beri evdeyim.disari ciksam yanlis bise yapacakmisim gibi geliyor.sizler ne zaman attiniz kendinizi sokagaaaa...ayyyy icim daraldi yeminlennnn
bir şey soracağım, cuma günü benim trasferim 11. günüdü, değerim 755.6 çıktı, doktorum bir daha kan testi istemedi,bugün 14.günüm, kaç haftalık oluyor, 17.günü doktorum çağırdı,12.gün tam 4haftalıkmış benim hesapladım şimdi.
ben 4.günü aldımKizlar transfern kacinci gnu dus aldiniz
Allah tamamina erdirsinbir şey soracağım, cuma günü benim trasferim 11. günüdü, değerim 755.6 çıktı, doktorum bir daha kan testi istemedi,bugün 14.günüm, kaç haftalık oluyor, 17.günü doktorum çağırdı,
amin inşallah, allahım isteyen herkese nasip eder inşallahAllah tamamina erdirsin
Maşallah sana... son adetten hesaplıysan Can'ım yine...bir şey soracağım, cuma günü benim trasferim 11. günüdü, değerim 755.6 çıktı, doktorum bir daha kan testi istemedi,bugün 14.günüm, kaç haftalık oluyor, 17.günü doktorum çağırdı,
çok teşekkürler, 26 ağustos son adet tariihim o zaman 4 haftalık oluyorMaşallah sana... son adetten hesaplıysan Can'ım yine...
Aynen canım.. güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.4+1 olmuşsun.çünkü ağustos 31 çekti ya...çok teşekkürler, 26 ağustos son adet tariihim o zaman 4 haftalık oluyor
Ya bsi sorcam bu 4 haftaligini anliyrmda +1i ne oluyoAynen canım.. güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.4+1 olmuşsun.çünkü ağustos 31 çekti ya...
amin canım inşallah, çok teşekkürler verdiğin bilgiler içinAynen canım.. güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.4+1 olmuşsun.çünkü ağustos 31 çekti ya...
4 hafta 1gün demekYa bsi sorcam bu 4 haftaligini anliyrmda +1i ne oluyo
AynenNie günlerrrr geçmioooo . İki gün önce içimde bi sızlama ne vardı .şimdi bişi hissetmiorum....korkuyorummm....
Lucrın neden kullanıyorsun kı? Seninde dondurulmuş transfer degılmıydı? Lıcrını kullanırken adet olabılecekmısın? Benım 4 transferım canım. Senın kaçıncı?Şimdi yasmin kullanıyorum pazartesi bitecek salı da lucrine başlayacağım nasipse. Senin kaçıncı tedavin canım?
Hoşgeldin canım☺☺Slm arkadaşlar ben de gelebilirmiyiiimmmm
Hoşbuldum canım Benim opum da 28 eylülde olucak ama bayaa heycanlıyımHoşgeldin canım☺☺