2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Yok cnm hiç ikiz olsun diye bi isteğim yok zaten allah hayirlisiyla karnimizdakilere can versin de ins
 
Herkesin farklı belirtileri oluyir cnm takılma onlara bence biz senle aynı gün transfer olmuşuz galiba
 
Belirtiler kacinci gununde basladi canm
 
Belirtiler kacinci gununde basladi canm
Benim pek belirtim olmadı canım. transferden sonra ilk beş gün kasıklarım ağrıdı belim ağrıdı ama birden bire 6. gün geçti. sonra test gününe kadar normaldim. ben ilk olan ağrıları ilaçların etkisi olarak düşündüm. 6. gün sabah namazı o kadar keskin bir adet ağrım oldu ki dedim kesin kanamam geliyor ama bir şey olmadı. o an tutundu sanırım. 7. gün sabah namazı pembe kanama geldi bu da tutunma lekesiydi. ben sonra test gününe kadar ağladım sızladım çünkü hiçbir belirtim yoktu. ne belim ağrıdı ne karnım ne de göğüslerim. test günü bile kan verip eve geldim eşim gitti. ben olmadığına o kadar emindim ki gitmedim bile. fakat pozitif çıktı 125 :) daha sonra 2 günde bir arttı. 16. gün 933 çıktı bir daha baktırmadım. dün ve bugün belim ve karnım ağrıyor göğüslerim hala acımıyor. rahat geçiriyorum sanırım.
Yani kısaca bir kez karnım ağrıdı ve leke geldi. başka bir şey olmadı ve ben çok rahatım. Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah. Bol bol dua et. Meryem suresi,yasin suresi, yusuf suresi, fetih suresi oku ya da dinle.
 
Rabbm haylrisiyla kucagna almayi nasip etsn canm bol bol okurm hepimizin yuzu gulsn ama nasl gecicek gunler blmiyrm
 
Rabbm haylrisiyla kucagna almayi nasip etsn canm bol bol okurm hepimizin yuzu gulsn ama nasl gecicek gunler blmiyrm
Çok düşünmemeye çalış. Geçiyor günler. bir de benim ayaklarım çok üşüdü. Vücudum yanarken ayaklarım donuyordu. Hala da soğuk. sakin ol ve güzel düşün canım.
 
Kizlar dr dan geliyorum.bugün ignelerimin 4. Gunu 8 tane yumurta varmış ama hepsi ayrı telden çalıyor. 12 m ile 5 m arasındalar yani düzensiz büyüyorlar. Gonal f 300 kullanıyordum şimdi de menopur 150 ekledi. Ya bu yumurtaların aynı anda büyümesi gerekmiyormu.birde sizde de böyle mi oldu yoksa bende mi bi tuhaflık var...
 
Kızlar ben de gittim doktoruma bugün keseyi gördük çok şükür yalnız kalp atışını da duyarız diyodum malesef olmadı biraz üzüldüm 5 haftalıkmış benim gibi 5 haftalık olup kalp atışı duyanınız var mı panik oldum ben biraz
 
Can'ım daha 4.gününde gayet normal.daha kullanacaksın koca koca olucak o yumoşlar stres yapma sakın..
 
Yk canm hepsi ayni buyumuyo benimde oyleydi hepsi ayri teldendi sonra 4u ayni buyukluge ulasti o prblem degl
 
Ben perşembe gittim Can'ım 5+3tüm.bende sadece kese gördüm kalp atışı için 7+2 de çağırdı Can'ım.kalp atışını duyamaz mıyız dedim doktorum duymamız için uzaylı olması lazım dedi. ))
 
 
Can'ım zaten yumurtaların hepsinin aynı olgunlukta olması neredeyse imkansız ayrıca az yumurta olması demek kötü deil benim de 12ydi 7 tanesi döllendi 2 tanesi kaliteliydi.bunları düşünmen için çok erken.boşuna yıpratıyorsun kendini..
 
Asilama gibi değil bu süreç daha heyecanlı geçiyor işallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
 
Gerçekten mi ya bana da duyamayız demişti ama yine de ümitlenmiştim sağol canım içim rahatladı biraz :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…