- 2 Ağustos 2016
- 816
- 775
- 39
hayırlı olsun canım, şimdi beklemek kaldıKizlar trasferm oldu iki bebis karnimda ins sımsıkı tutunurlr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım, şimdi beklemek kaldıKizlar trasferm oldu iki bebis karnimda ins sımsıkı tutunurlr
Hayırlı olsun brilcim, sımsıkı tutunsunlar inşallahKizlar trasferm oldu iki bebis karnimda ins sımsıkı tutunurlr
Hayırlı olsun Can'ım.. iyi bak bebişleri..Kizlar trasferm oldu iki bebis karnimda ins sımsıkı tutunurlr
Saol Can'ım...Canim hayirli olsun saglikla ilerlesin bebisin Rabbim bagislasin.
Ben yaptırdım..zaten doktorlar gebelık oldugu zaman ıstıyorlar..benım pozıtıf cıkktı ..Canım parazit testiymis onu bi yaptırmak istiyorum.
Can'ım benim 3.gün tek embriyo transferiydi. Onlar hiç önemli deil dert etme allah verince oluyor.Arkadaslar transfer gunu tek embriyosu olup hamile kalan var mi?benim 3.gun 8 7 5 4 hucreli 4 embriyom vardi.3.gun 8 hucreli olan blastokist yapmis 5.gune ulasmis.onu transfer ettiler.baska da yok.deneyimlerinizi benimle paylasir misiniz
Benim 8hücreli bitince kalite tekti tuttu Allah'ın izniyle.. inşallah hayırlı haberlerini de verirsin Can'ım..Hayırlı cumalar kızlar, geçenlerde buraya yazmıştım, belki haturlayaniniz olur nihayet abimgilde bugün transfer için gittiler, Dr U bekliyolarmis biri 8 biri 7 iki embriyo var suan ikiside transfer olacak inşaallah, 8 hücreli olan 1.ksliteymis diğeri de 2. Kalite ben çok anlamıyorum tabi. sizlere sormak istedim allahın izniyle tutar inşaallah, cuma nin yüzü suyu hurmetine, rabbim hepinize nasip etsin tüm ümmet i muhammede inşaallah
Inşallah canım herseyin hayırlısı, sen nasılsın nasıl gidiyor. gerçi okuyup seni takip ediyorum amaBenim 8hücreli bitince kalite tekti tuttu Allah'ın izniyle.. inşallah hayırlı haberlerini de verirsin Can'ım..
İyi gidiyor şimdilik dün keseyi gördük.2 hafta sonrada kalp atışına gidicez inşallah..Inşallah canım herseyin hayırlısı, sen nasılsın nasıl gidiyor. gerçi okuyup seni takip ediyorum ama
Cok tesekkur ederim icime su serptinCan'ım benim 3.gün tek embriyo transferiydi. Onlar hiç önemli deil dert etme allah verince oluyor.
Rica ederim.. hayırlısı olsun inşallah hakkında.transfer ne zaman?Cok tesekkur ederim icime su serptin
Carsamba gunu oldu transferRica ederim.. hayırlısı olsun inşallah hakkında.transfer ne zaman?
Benim 30 eylul de ekleyebilir misin ben bilemedim nasi yapicagimiTransfer olanlar test tarihlerinizi yazın beraber bekleyelim
ZehreNur -----------------------------1 Ekim
bril ---------------------------------------
D dstn33 -----------------------------------
@umudumvarbenim33-------------
Canim allah razı olsun. Daha iyim şimdi. İnsan zor kavuşunca çok pimpirikleniyo, bide hala inanamıyorum kız ondan heralde:)Y yaasemintt canim kendini strese sokma kuzunu düşün hersey yolunda insallah kendi druna git gonlunu ferah tut
Valla keseye gidince Dr hiç bişi istemedi benden. Pozitif çıkması iyi bişey demi canım bunda.Ben yaptırdım..zaten doktorlar gebelık oldugu zaman ıstıyorlar..benım pozıtıf cıkktı ..