benim 15 temmuzda yumurtalarım toplandı, 7 embriyo donduruldu, bugün 14. günüm kontrolüm vardı, bayramın 2.dünü yani 13.09.2016 ya transfer için doktorum gün verdi, çok heyecanlıyımKizlar dondurulmus icin gun sayanlar varmi benim 19nda randevum var ona gre transfer tarhi verilicek
Hayirli olsun canim.. insallah tez zamanda yavrunu kucagina alirsin..benim 15 temmuzda yumurtalarım toplandı, 7 embriyo donduruldu, bugün 14. günüm kontrolüm vardı, bayramın 2.dünü yani 13.09.2016 ya transfer için doktorum gün verdi, çok heyecanlıyım
amin canım, çok teşekkürler, çok heyecanlandım, allahım inşallah hepimize annelik duygusunu tattırırHayirli olsun canim.. insallah tez zamanda yavrunu kucagina alirsin..
İnşallahamin canım, çok teşekkürler, çok heyecanlandım, allahım inşallah hepimize annelik duygusunu tattırır
Canım son kurt andan sonra benimde rahime incelme oldu. 5.5 mm falan di. O yüzden hamile kalamiyordum. Bana 2 ay arayla iğne ile lökosit yüklemesi yaptılar. Bu iğne rahmi kalinlastirdi ilkinde 7.7 mm sonraki yüklemede 8.5 mm oldu. Arkasından histeroskopiyle çizik attılar kendim hamile kaldım canimcanım bende kürtaj oldum dediğin gibi vakumla ama şöyle birşey var rahim kalınlaştırma sıkıntı oldu bende bu kürtajdan sonra genel bir sorun mu acaba ? sizin nasıl olmuştu kürtajı 29 Aralık 2015 te oldum ve 2 aydır rahim kalınlaşmadığı için tedavim yarıda kesiliyor 6mm den fazla ilerlemiyor napabilirim? doktorum nar suyu dedi ama doğal bulamam ki daha mevsimi değil marketten aldım içmeye başladım bayramdan sonra tekrar başlayacağız kısmetse hayırlısı...
Bence herkes yerlesme kanaması yaşamaz diye biliyorum benKızlar yerleşme kanamasi olmayip hamile kalan var mi??
Daha cok erken kisiden kisiye degisiyo canim moralini yuksek tut..Kızlar bende tüp bebek tedavisine başlamıştım ve 1 eylül de 5.fün embriyosu transferi yapıldı. Test günü için 10 eylül de yaptırabileceğimi söylediler fakat 5.gün embriyosu hemen tutunduğu ü duydum ve dün yani 7 eylül de kan testi yaptırdım maalesef sonuç 1.03 Sizce değişen bişey olur mu hiç ümidim yok ve hiç bir belirtim yok
Bende de yok kanama bugun 8. Gun.ve hafif hafif adet sancilari basliyo.. olmadi kanimca..Bence herkes yerlesme kanaması yaşamaz diye biliyorum ben
Benimde sancilarim var valla 5.günüm bugün tutmadı mı demek oluyir bu yaniBende de yok kanama bugun 8. Gun.ve hafif hafif adet sancilari basliyo.. olmadi kanimca..
Bilmiyorum ama insan dusunuyo iste.. ben cok umutsuzum bugun niye boyle oldum bilmiyorum. Icimde sıkıntı var bugün..Benimde sancilarim var valla 5.günüm bugün tutmadı mı demek oluyir bu yani
Çok büyük hayalkirikligi yaşarım olmazsa zor gelirim kendime çok zor bi ďurum yaBilmiyorum ama insan dusunuyo iste.. ben cok umutsuzum bugun niye boyle oldum bilmiyorum. Icimde sıkıntı var bugün..
Elden gelen bisey yok canim.. rabbim ol derse olcak.. ilkinde bende cok yiprandim ama bu sefer sanirim okadar uzulmem. Ilki buyuk hayal kirikligi olmustu. Bende cumartesi yada pazar bi baktircam bhcgye. Test gunum 12si malum bayram oncesinden toparlayim kendimi en azindan yoksa. Ama varsa en guzel bayramim olcak sanirim..Çok büyük hayalkirikligi yaşarım olmazsa zor gelirim kendime çok zor bi ďurum ya
Eltim de tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştı yakın zamanda onda ilk günlerde olmuş soyleyince bi tuhaf oldumBence herkes yerlesme kanaması yaşamaz diye biliyorum ben
Benimde 7.gün bende hicbirsey yokBende de yok kanama bugun 8. Gun.ve hafif hafif adet sancilari basliyo.. olmadi kanimca..
Benim de test gunum 12 si cnm bu bayram bize zehir olmaz insElden gelen bisey yok canim.. rabbim ol derse olcak.. ilkinde bende cok yiprandim ama bu sefer sanirim okadar uzulmem. Ilki buyuk hayal kirikligi olmustu. Bende cumartesi yada pazar bi baktircam bhcgye. Test gunum 12si malum bayram oncesinden toparlayim kendimi en azindan yoksa. Ama varsa en guzel bayramim olcak sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?