Geçmiyor zaman geçmiyor cnm yaKızlar test gününüzden önce yapmayın şu idrar testlerini lütfen, gözünüzü seveyim... Azıcık sabır Bu kadar dayandınız, devamını da getirin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiyor zaman geçmiyor cnm yaKızlar test gününüzden önce yapmayın şu idrar testlerini lütfen, gözünüzü seveyim... Azıcık sabır Bu kadar dayandınız, devamını da getirin.
Benim 5. Gün canım. Test inanılmaz hassas. 3-4 betayi da silik gösteriyor. Ama bende erken mi salgilaniyo idrara hemen mi geçiyor anlamıyorum. Normalde herkesinki hemen çıkmıyorKaçıncı gün embriyosuydu cnm peki
Sürekli kafanda test yapma moduyla gezersen zaman gecmez tabi Sen beni dinle, sonra kendi kendine ikinci bir stres yaratacaksin ki hic gerek yok. Ne gelirse Allah'tan Ben de cok direnmistim son zamanlarda ama kendime engel olabildim bi sekilde. Allah sabrınızı ve isteginizi hic eksiltmesinGeçmiyor zaman geçmiyor cnm ya
İnşallah canım çok teşekkür ederimTebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Darısı basımıza
Pozitif sonuclar moral veriyor gercekten devamı gelir inşallah
Aynen canim.benim icinde en zoru o malesef.calisan biri icin evde durmak kafayi yediriyo insanaGözün aydın canimmm. Beklemesi en zoru zaman gecmiyo ((
Aynen valla ya.tutsada onlarsa bi kardes yapsam ne iyi olur kiz:)) aman ne diyim artik tutmasada bi dahakine sil bastan tedaviye bastan baslamicam oda guzel..tosun788 hadi gözün aydın arkadaşım çok sevindim. Bekleyen embriyo olmasi da çok rahatlatiyo insanı. İnşallah bu tutar da onlar bi süre kardeşliği bekler :)
Aynen ben ilk 3 gun izin aldim patlicaktim. Dun ise basladim daha hizli geciyoAynen canim.benim icinde en zoru o malesef.calisan biri icin evde durmak kafayi yediriyo insana
Aaaaa nazar degdi.. üzülme canim vardir bir hayir bunda da..nasip bazi seylere cabalasakta bi yere kadar,rabbim bizim icin en dogrusjnu vericektir..Sonucum 2,56 negatif
Pfff :'((((Sonucum 2,56 negatif
Ayy çok sevindim..Allah tamamina erdirsin ,belirti varmiydi hiç??Kızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Bende 3 gun evdeyim ya.sonra zaten bayram tatili giriyo.24 saatlik nobetler tek basina zor oluyo diye bu bayram nobet almadim oyuzden evdeyim.10 gun hic gecmicek gibi vallaAynen ben ilk 3 gun izin aldim patlicaktim. Dun ise basladim daha hizli geciyo
Valla canim ben bugun ilk defa kendime yaptim.sizlerden nekadar acidigini duyunca odum kopmustu valla.ama hicte acimadi ya.ben kalcadan vurdum.vururkenmi aciyor yoksa sonradanmi.gerci bugun ilk igneydi ondanmi acabaKızlar progestan iğneyi bacaktan mı kalçadan mı yaptırıyorsunuz?
Çok acıyor Yaa :/ gerçi bebiş iyi olsun yeter ki katlanırız tabi...
Canim kolay değil ama üzmemeye çaliş kendini..her seyde bir hayır vardir..bi dahaki sefere inşallah..Sonucum 2,56 negatif
Canım inşallah hiç acı hissetme, iki gün kalçadan yapıldı sağlık ocağında yaptırdım neredeyse hiç acımadı,bugün bacaktan yaptırdım bi özel poliklinikte, çok acıyor :/ yarın kalçadan devam ederim. Sabah yaptırmıştım şimdi çok acıyor biraz masaj yaptım arttı acısı :/Valla canim ben bugun ilk defa kendime yaptim.sizlerden nekadar acidigini duyunca odum kopmustu valla.ama hicte acimadi ya.ben kalcadan vurdum.vururkenmi aciyor yoksa sonradanmi.gerci bugun ilk igneydi ondanmi acaba