- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
Erteleme olunca küçük dozda bi kaç iğne yaptiriyorlar canım. Bende 3 yapmıştım2 taneymis bide igne normal sanki dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erteleme olunca küçük dozda bi kaç iğne yaptiriyorlar canım. Bende 3 yapmıştım2 taneymis bide igne normal sanki dimi?
Ayy hadi gözün aydın arkadaşım. Çok sevindim. Kaç çıktı deger:)Kızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım çok sevindm senin adınaa:)Kızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
maşallah, çok sevindim,pozitif haberi almak ne güzel, insan umutlanıyor, darısı tüm isteyenlerin ve benim başımaKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Tebrik ederimKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Maşallah ya çok sevindim ins bizlerde pozitif görürüzKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hadi gÖzün aydın kaç çıktı sonucun hadi bize neler yaşadın anlat bakalım motive olalimKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hadi gÖzün aydın kaç çıktı sonucun hadi bize neler yaşadın anlat bakalım motive olalimKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Allahimmmm cok sukur pozitifimizi aldik cok sevindin tebrik ederim canim saglikla kucagina almayi nasip etsin allahKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Olma canim ya sut ic incir ye siyah erik yeO bende de var.. kizlar ben bide kabiz olucam sanirim magnezyum ictim ama biraz zorlanmaya basladim.
Ohhh be sonunda:) cok şükür canım gözümüz aydın. Artık heeep pozitif görelim insallah.Kızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Bide kaçıncı gün embriyosu ve kalitesini söyleyebilir misin lütfenKızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
biliyorum canım daha önce konuşmuştuk hatırladın mı?Aaa canim bende oraya gidiyorum dr kaan bey benimde :)
Oh be nihayet güzel bi haber , hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, hadi anlat bize neler yaptın transferden sonra hep yattın mı yoksa normal hayatına devam mı ettin :)Kızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Demedim mi ben? Aldin geldin iste bebisini...Kızlar sonuç çıktı pozitif  şükürler olsunnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Evet canım çok şükür hiç umudum yoktu ama sonuç pozitif :))Demedim mi ben? Aldin geldin iste bebisini...
Ayyy bende hamile miyjm ki??pozitif okuyhnca heves sardi gene..Evet canım çok şükür hiç umudum yoktu ama sonuç pozitif :))