2016 Ağustos ayında tokatta askerlik yapan tanıdığınız varmı?

Şimdi google da arattırdım konuyu nişanlımıydı kardeşiniz çok üzüldüm ya
Yok canım değildi .
Hayat dolu kendini çok seven bakımlı yakışıklı ve çok iyiydi .
Bu ölüm şeklinin aydınlatılması gerek o kadar zorluğa katlanan bir çocuk 2 saatlik nöbet için vurmaz kendini sonuçta gece vardıyasında da çalışan biriydi önceden

İtiraz ettik avukat da dosya gelmedi demiş en son hala aydınlatılmasını bekliyoruz .bizde inanmıyoruz ki .araştırdık kimse konuşmadı .ama bazı duyumlar aldık tesadüfi olarak diyeyim öldürülmüş olma ihitmali çok yüksek ama nasıl ispatlanacak bilemiyoruz

Eşim olacak kişinin ilk görev yeriydi , adına bile duymaya tahammül edemediğim yer, hatırladığım tek şey biraz karışıktı karakol olarak, oradan her şey beklenir diyebiliyorum
Bizde doğu değil diye sevinmiştik ölüme seve seve gitti kardeşim .( maalesef öyle ki toprağa verdik kardeşimi .
İntihar diye geçiyor sebep olarak çeneden vurularak

Bizde doğu değil diye sevinmiştik ölüme seve seve gitti kardeşim .( maalesef öyle ki toprağa verdik kardeşimi .
İntihar diye geçiyor sebep olarak çeneden vurularak
Of of aslında doğu değil ama doğu gibi görünen tampon bölge bazı ilçeleri,inanın sok oldum ve çok üzüldüm böyle bir intihar olamaz nefretle anıyorum orasını, inşaallah her şey açığa çıkar örtbas edilmez şuan ne durumdasınız devam eden mahkeme var mı

Mahkeme kapattı ama itiraz eetik bekliyoruz hala maalesef öyle canım ya

Merhabalar,

Öncelikle, başınız sağ olsun. Rahmetler dilerim.

Konunuzu baştan sona okudum. Bazı hanımlar size seçenek sunmuşlar. Sosyal medyada duyurmanız için. Nereye şikayet ederseniz edin hiçbir sonuç alamazsınız maalesef bu bir gerçek.

Şu an ailecek kendi çapınızda avukat, savcılık uğraşıyorsunuz ne kadar uğraşsanızda hep olayı örteceklerdir elinize hiçbir şey geçmeyecek.

Yapmanız gereken bu olayı sosyal medyada tüm dünyaya duyurmanız. Hiçbir gelişme olmadı diyorsunuz demek ki uygulamadınız hiçbirini uygulamadığınız sürece böyle sonsuz beklersiniz. Bu yaşanmış olayı Twitter da bir hesap açarak uzun uzun anlatmanız gerekiyor. Ve ünlü, gazeteci, sosyal medya fenomenini etiketleyip bu olayın yayılmasını sağlayıp WhatsApp ile haber ajanslarına göndermeniz gerekiyor. Ve o zamanlarda askerlik yapmış insanlar çıkacaktır ortaya.

Burada yazmışsınız ama hiç elinize birşey geçmeyeceğini üzülerek belirtmek isterim ki çok zor. Lütfen fazla zaman geçmeden sesinizi sosyal medyada duyurun. Twitter’dan başlayın. Askerlik yaptığın yerin, tertipin, ilçesinin hepsini paylaşın yazın, anlatın. İnstagram da fotoğrafları paylaşarak hatta gerekirse otopsi raporlarını da paylaşarak ünlüleri etiketleyip yayın.

Aksi taktirde beklemek size birşey sağlamayacaktır.

Anladm en kısa zamanda yapacağım inşallah canım bu dediklerini .peşini bırakmayacağım

Anladm en kısa zamanda yapacağım inşallah canım bu dediklerini .peşini bırakmayacağım
Konunuzu 12 Aralık 2017’de açmışsınız. Epey zaman geçmiş. Bu zaman zarfında şu an olayı çoktan çözmüştünüz. “En kısa” zamanı beklemeyin. Şimdiden başlayın. Yaparsanız eğer Twitter hesabınızı veyahut instagram hesabınızı burdan paylaşarak bizlerde yardımcı olup yaymasını sağlayalım.

Evet canım sosyal medya kullanmadığım için yapmadım ama yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…