Bende düşündüm ama askeri olay olduğu için ilgilenmezler diye düşünüyorumYa da şu kadın programlarına falan ciksaniz? Müge anlı tam bilmiyorum ama bu konu ile ilgilenebilir. Yani peşi bırakılası bir konu değil.
Anladım canım Allah razı olsun çok sağolAçın, çok takipcili hesaplara , kendinize dm atmalarını önemli bir konu olduğunu söyleyin. Mesajda anlatirsiniz durumunuzu. Ekşi yazari idim, fakat uyeligimi kullanmadigim için sattim. Yoksa seve seve yardımcı olurdum.
Bende düşündüm ama askeri olay olduğu için ilgilenmezler diye düşünüyorumyine de arayacağım
Aynen canım bulana kadar uğraşacağım elbetİlgilenebilirler, şüpheli bir ölüm sonuçta ve hakkında hala bilgi alabilmiş değilsiniz. Ekibiyle bir görüşün derim.
Ah keşke ortaya çıksa yapanlarda cezalandirilsa malesef ki acı dinmiyor giden geri gelmiyor ama genelde bu tür davalar çözümsüz kalıyor. Bir tane daha okumuştum Caner Bahar di o askerin adı da yanlış hatırlamıyorsam.Evet canım bilenler de korkudan söylemiyor bazı duyumlar aldık öldürülmüş olabilme ihtimali üzerine kardeşim silahsız di nöbette arkadaşının silahı ile vurulmuş ve silahta arkadaşının da parmak izi varyakın arkadaşı olduğunu söyleyen biri geldi fakat o da sustu bir sonuç alamadık
Hic duymadım konuşulmadı etrafımdaTeşekkür ederim canım. E o zaman haberi duymuşsundur belki ?ya da birileri birşeyler konuşmadı hiç ya nöbet tutarken öldü kardeşim duyan bilen Allah rızası için yardımcı olsa((
Var canım şüpheli olum diyor kendini de vurmuş olabilir başkası da vurmuş olabilir diyirOtopside intihar mı yoksa başkasını vurdu belli olur. Otopsi raporu yok mu eliniz de
O nasil otopsi raporu Allah askina silahla vurulan insani gorunce bu 2 sonuc cikar zaten.silahi yoksa nobette ne isi var.madem psikolojik sorunlu o zaman izin versenize adama.kusura bakmayin sitemim size degil.oraya gitseniz komutanlarla konussaniz sonuc alamaz misiniz acaba?illaki askerler arasinda duyulmustur.insallah tez zamanda ogrenirsiniz.basiniz sagolsun.Var canım şüpheli olum diyor kendini de vurmuş olabilir başkası da vurmuş olabilir diyir
Kardeşin 15 Temmuz’dan sonra mı vefat etti?
İnşallah buradaki öneriler ışığında daha fazla bilgiye ulaşır, bi nebze olsun rahatlarsınız. Başınız sağolsun.
Detaylı otopside çıkardı kursunun giriş yönünden ön otopsi raporu Mu var sizde sadeceVar canım şüpheli olum diyor kendini de vurmuş olabilir başkası da vurmuş olabilir diyir
Allah sabır versin, şu topikte bir sorun isterseniz 2012'den bu yana asker uğurlayanların topiğidir, belki aralarından birinin eşi, erkek arkadaşı veya kardeşi aynı dönemde Tokat'ta askerlik yapmıştır.Selam kızlar geçen sene 7 Ağustos 2016 tokat Erbaa da askerlik yaparken vefat eden kardeşim in ölümü ile ilgili karanlık çözülemedi lütfen o dönemde orada kardeşim ile beraber askerlik yapan tanıdığınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Evet canım 15 temmuz dan sonra .22 gun sonra tam o karışık dönemdeKardeşin 15 Temmuz’dan sonra mı vefat etti?
İnşallah buradaki öneriler ışığında daha fazla bilgiye ulaşır, bi nebze olsun rahatlarsınız. Başınız sağolsun.
Canım benim oraya da gidildi bir kaç arkadaşının memleketine dahi gidildi hiç birisi açıklamıyor doğruyu. Ama doğuruşu intihar değil tabi ki .çok uğraştık hala uğraşıyoruz ama şu bir gerçek. Ki saklıyorlar nöbet konusunda da dediğim gibi bimer e şikayet ettim fakat yine sonuç yokO nasil otopsi raporu Allah askina silahla vurulan insani gorunce bu 2 sonuc cikar zaten.silahi yoksa nobette ne isi var.madem psikolojik sorunlu o zaman izin versenize adama.kusura bakmayin sitemim size degil.oraya gitseniz komutanlarla konussaniz sonuc alamaz misiniz acaba?illaki askerler arasinda duyulmustur.insallah tez zamanda ogrenirsiniz.basiniz sagolsun.
Allah yardimciniz olsun.
Tamam canım ablam çok teşekkür ederim yardımın için sorayım hemen inşallah duyan bilen vardırAllah sabır versin, şu topikte bir sorun isterseniz 2012'den bu yana asker uğurlayanların topiğidir, belki aralarından birinin eşi, erkek arkadaşı veya kardeşi aynı dönemde Tokat'ta askerlik yapmıştır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iste-safak-panonuz-safak-kac-tezkereci-guzeller.500133/
Detaylı otopsi raporu canım bizdekiDetaylı otopside çıkardı kursunun giriş yönünden ön otopsi raporu Mu var sizde sadece
Canım bir problem yok tu kardeşim 16 17 yaşlarında iken 200 milyar a yakın borçluydu babam kardeşim en ağır işte çalışıp ödedi hepsini babama yardım etti bu kadar zorluktan sonra 2 saatlik nöbet için intihar etmiş olması mümkün değil. BIMER e yazdım ordan bana kardeşimin psikolojik bir rahatsızlığı olmadığına dair yazı gönderiler askeriye den bunalımda da değil di ben sabah konuştum gecee intihar etmiş dediler aynı günPardon başlığa zaten yazmışsın Ağustos diye. Darbe girişiminden sonra çok sayıda asker-polis intihar etti o nedenle bu soruyu sormuştum. Kardeşinin psikolojisi yerinde miydi genel olarak?