2016 Ağustos ayında tokatta askerlik yapan tanıdığınız varmı?

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
Selam kızlar geçen sene 7 Ağustos 2016 tokat Erbaa da askerlik yaparken vefat eden kardeşim in ölümü ile ilgili karanlık çözülemedi lütfen o dönemde orada kardeşim ile beraber askerlik yapan tanıdığınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

Basiniz sag olsun. Bir kisi bile mi olmadi? Internetten soyle yapin. Erbaa'daki kurumun ismini hastag olarak Twitter, Instagram' dan aratin. O tarihlerde belki birileri o hastag ile fotograf paylasmistir. Yine konum olarak Facebook'tan aratin. O konumda o tarihte birileri yer bildirimi yapmistir belki. Ya da fotograf falan. Konumu Swarm'dan da deneyebilirsiniz.

Olanlar da düzgün cevap vermedi canım benim Allah razı olsun mantıklı fikirler iyi olur bu yöntemleri deneyeyim

Olanlar da düzgün cevap vermedi canım benim Allah razı olsun mantıklı fikirler iyi olur bu yöntemleri deneyeyim
Tam da sıkıntılı bir dönemde vefat etmis her sey olabilir. Tekrardan basiniz sag olsun tez zamanda sebebi bulunur umarim.

Başınız sağolsun canım. Ne yazikki toplumda bazı korkular var yardım etmiyorlar. Bildiğiniz yakın arkadaşı yokmuydu acaba ?
Haluk Levent in seslendirdigi Gürkan şarkısı da askeriyede vefat etti denen bir asker in annesinin yazmış oldugu şarkıydı.
Malesef çok uzuldum

Başınız sağolsun canım benim.. Ne büyük bir acı. Içim parçalandı..

Hiç bilgim yok.
Allah kolaylık versin.
Umarım içini bir nebze de olsa ferahlatacak bir sonuca kavuşursun.
İnşallah canım ya inşallah. İntihar deyip gömdüler mezara ama hiç intihar edecek maddi manevi sebep yoktu problem yok tu sabah konuştum gece 2 gibi vefat etmiş

Canım inşaAllah bulabilirsiniz failleri. Askeriye de olduğu için olay zorlanacaksınız ama Allah büyüktür elbet çıkarır bir yerden.

Teşekkür ederim canım nasıl olacak onu bilmiyorum?
Ekşisözlük'te ilk önce yazar olmanız gerekiyor. Ama tanıdık ekşide birisi varsa ondan da yardım isteyebilirsiniz. Ben pasif takıldığım için işlem nasıl yapılıyor tam bilmiyorum. Burada da belki ekşisözlükte takılan birisi varsa size yardımcı olabilir. Umarım yararlı bir şeyler bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…