2016 Ağustos ayında tokatta askerlik yapan tanıdığınız varmı?

Evet canım sosyal medya kullanmadığım için yapmadım ama yapacağım inşallah
Sizin yerinize yapmak isterdim bunu fakat ne yazık ki öyle bir yer ki bana binbir çeşit soru gelecek. İnsanlar soru soracak, bilgi verecekler, yönlendirme yapacaklar. O yüzden tepkisiz kalacağım için sizin yapmanız daha faydalı olacaktır. Eğer siz kullanmıyorsanız ve bu işleri beceremiyorsanız çevrenizde hesabı olan sosyal medya ile arası iyi olan biri ile yan yana gelip hazırlayabilirsiniz.

İnanın bana ne yaparsanız yapın haber olmayınca, olay yayılmadıkça kimse üstüne düşmüyor, kimse hiçbir şey yapmıyor.

Sizin yerinize yapmak isterdim bunu fakat ne yazık ki öyle bir yer ki bana binbir çeşit soru gelecek. İnsanlar soru soracak, bilgi verecekler, yönlendirme yapacaklar. O yüzden tepkisiz kalacağım için sizin yapmanız daha faydalı olacaktır. Eğer siz kullanmıyorsanız ve bu işleri beceremiyorsanız çevrenizde hesabı olan sosyal medya ile arası iyi olan biri ile yan yana gelip hazırlayabilirsiniz.

İnanın bana ne yaparsanız yapın haber olmayınca, olay yayılmadıkça kimse üstüne düşmüyor, kimse hiçbir şey yapmıyor.
Sosyal medya konusunda bir problemim yok da açar kullanırım ama şimdilik beklemedeyim.tabi ki en mantıklı fikir bu ödellikle twıtter

Selam kızlar geçen sene 7 Ağustos 2016 tokat Erbaa da askerlik yaparken vefat eden kardeşim in ölümü ile ilgili karanlık çözülemedi lütfen o dönemde orada kardeşim ile beraber askerlik yapan tanıdığınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz?
Tv programina cikmanizi tavsiye ederm bi cok kisiye ulasabilirsiniz boylelikle.suan yaz tatilinde programlar eylulde basliyo simdiden basvurun.izleyici cok oldugu icin illa tanidik biri cikar

Askeri konu olduğu için zor ama canım programlar kabul eder mi?bir programa sordum dönüş yapmadılar ?
Tv programina cikmanizi tavsiye ederm bi cok kisiye ulasabilirsiniz boylelikle.suan yaz tatilinde programlar eylulde basliyo simdiden basvurun.izleyici cok oldugu icin illa tanidik biri cikar

Askeri konu olduğu için zor ama canım programlar kabul eder mi?bir programa sordum dönüş yapmadılar ?
Yok canim askeri diye niye kabul etmesinler devlet sirrimi ki?baska programlarada sorun muge anli ilk tercihiniz olsun o olmazsa serap paköz var oda olmazsa balcicek ilter var bi arastirin.baska turlu bulamazsiniz o ayda askerlik yapanlari

Yok canim askeri diye niye kabul etmesinler devlet sirrimi ki?baska programlarada sorun muge anli ilk tercihiniz olsun o olmazsa serap paköz var oda olmazsa balcicek ilter var bi arastirin.baska turlu bulamazsiniz o ayda askerlik yapanlari
Haklısın canım deneyeyim bakalım

Cnm asker arkadaşlarını bulabileceğin bir site yazıyorum özelden. Facebook gibi bir ağ ama asker arkadaşlığına yönelik. Dönemi yazıp buluyorsun. Aynı dönemde orada olanlara mesaj atıp sorabilirsin. Bayanlarda kullanıyor. Hatta arkadaş arayan bir kız gibi hesap aç, arkadaşlarını ekle. Biraz muhabbeti kurunca konuyu açmaya çalışırsın. Neler yaşadın, nasıl geçti askerlik diye. Lütfen dikkatli ol. Allah sabır versin, başın sağolsun.

Bu arada sevgilisi, görüştüğü biri var mıydı? Belki onunla paylaştığı farklı şeyler olabilir.

Anladım canım .
Çok sağol işime yaraya bilir belki.
Sevgilisi yoktu .

Cnm asker arkadaşlarını bulabileceğin bir site yazıyorum özelden. Facebook gibi bir ağ ama asker arkadaşlığına yönelik. Dönemi yazıp buluyorsun. Aynı dönemde orada olanlara mesaj atıp sorabilirsin. Bayanlarda kullanıyor. Hatta arkadaş arayan bir kız gibi hesap aç, arkadaşlarını ekle. Biraz muhabbeti kurunca konuyu açmaya çalışırsın. Neler yaşadın, nasıl geçti askerlik diye. Lütfen dikkatli ol. Allah sabır versin, başın sağolsun.

Bu arada sevgilisi, görüştüğü biri var mıydı? Belki onunla paylaştığı farklı şeyler olabilir.

Başınız sağolsun allah sabır versiniz. 1 metreden intihar diye rapor vermişler peki nasil olur diye savcıyla konuşmadınız mi?

Başınız sağolsun allah sabır versiniz. 1 metreden intihar diye rapor vermişler peki nasil olur diye savcıyla konuşmadınız mi?
Sağol canım maalesef benim konuşma imkanım olmadı nöbet arkadaşı orada silahı korkuyla alıp attım demiş :KK43:

Darbeden sonra..gerçekten üzüldüm herkes o dönem fişek gibiydi askerler arasında taraf tartışması yapıldıysa ve kardeşin tarafını belli ettiyse ve bütün askerler susuyorsa bu bir rütbelinin işi olabilir..2 aylık tecilini bozdur arak giden bir çocugun intihar etmesi için evde de ağır depresyonlar geçiriyor olmalıydı şimdi düşün ve kendine doğru cevabı ver kardeşinin psikolojik bir rahatsızlığı varmıydı? Ayrıca kardeşin bütün türk halkının gözünde şehitir varsayalım ki intihar etti 20 yasında nöbet kulübesinde gencecik bir çocuğun psikolojisi bizi korurken bozulduysa ve öldüyse bizim için şehittir Allah peygambere komşu eylesin..güçlü ol dilerim bir suçlu varsa cezasını bulur.

Sosyal medya konusunda bir problemim yok da açar kullanırım ama şimdilik beklemedeyim.tabi ki en mantıklı fikir bu ödellikle twıtter

Daha bekleyecek ne var ki?
Bir dava, bir dosya, bir haber, bir tanık?
Zaman geçtikçe sonuç almanız zorlaşıyor, insanların hatıraları da siliniyor.
Sizin acınız ilk gün ki gibi taze belki ama insanlar bu olayı zamanla ‘atlatmanın’ derdinde...
Bence daha fazla vakit kaybetmeyin.
Visenyaa Visenyaa çok haklı .
Twitter ve instagramda hesap açın, olayı anlatın.
Kardeşinizin fotoğraflarını, otopsi sonuçlarını paylaşın.
Ünlüleri/fenomenleri/gazetecileri etiketleyin.
Bir tane de bir görsele kısaca yazıp anlatın,
Facebook’ta asker gruplarında Twitter ve instagram linkleri ile paylaşın.
Başınız sagolsun, Allah sabır versin.

X