Teşekkür ederim canım. E o zaman haberi duymuşsundur belki ?ya da birileri birşeyler konuşmadı hiç ya nöbet tutarken öldü kardeşim duyan bilen Allah rızası için yardımcı olsaAyy ben Erbaalıyım başlığı görünce ilgimi çekti damladım hemen. Başınız sağolsun
Anladım canım denerim onu daEkşisözlük'te ilk önce yazar olmanız gerekiyor. Ama tanıdık ekşide birisi varsa ondan da yardım isteyebilirsiniz. Ben pasif takıldığım için işlem nasıl yapılıyor tam bilmiyorum. Burada da belki ekşisözlükte takılan birisi varsa size yardımcı olabilir. Umarım yararlı bir şeyler bulursunuz.
Evet canım bilenler de korkudan söylemiyor bazı duyumlar aldık öldürülmüş olabilme ihtimali üzerine kardeşim silahsız di nöbette arkadaşının silahı ile vurulmuş ve silahta arkadaşının da parmak izi varBaşınız sağolsun canım. Ne yazikki toplumda bazı korkular var yardım etmiyorlar. Bildiğiniz yakın arkadaşı yokmuydu acaba ?
Haluk Levent in seslendirdigi Gürkan şarkısı da askeriyede vefat etti denen bir asker in annesinin yazmış oldugu şarkıydı.
Malesef çok uzuldum
Kapatmıştım kullanmıyorum ama gerekirse acarimTwitterdan da olabilir. Twtter hesabınız var mi?
Sağol canım benim. Rabbim in izniyle inşallah meydana çıkacakCanım inşaAllah bulabilirsiniz failleri. Askeriye de olduğu için olay zorlanacaksınız ama Allah büyüktür elbet çıkarır bir yerden.
Açın, çok takipcili hesaplara , kendinize dm atmalarını önemli bir konu olduğunu söyleyin. Mesajda anlatirsiniz durumunuzu. Ekşi yazari idim, fakat uyeligimi kullanmadigim için sattim. Yoksa seve seve yardımcı olurdum.Kapatmıştım kullanmıyorum ama gerekirse acarim
Allah kimseye yaşatmasın..Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun kardes acısı evlat acısı çok ağır
Teşekkür ederim canım otopsi yapıp gönderdiler cenazeyi actirmadilar bile .tabi yapılabilir ama bir daha cenaze ye eziyet etmekNasıl intihar dediler? Otopsi falan isteseydiniz keşke. Acaba ceset çıkarılıp otopsi falan yapılıyor mu bilmiyorum ama bence de bırakmayın peşini. Başınız sağolsun, çok üzüldüm.
Canim ekşide yazmak uzun bi surec istiyo. Sen instagramdan ekşi sozluk yaz karsina cikar zaten mesajla durumunu anlat ordan yardimci olurlar sana benceTeşekkür ederim canım nasıl olacak onu bilmiyorum?
Göndermişler psikolojik rahatsızlığı vardı vermedik demişler. Bimer e şikayet ettim öyle bir rahatsızlıgi yok dediler .sonuç kardeşim öldü biz çaresiz sonucu bilmiyoruz şehit mi intihar mı cevap yokBasiniz sagolsun oncelikle.
Silahsiz nobet oluyor mu? Nerede nobet tutuyormus?
Bence de pesini birakmayin.
Ne acı ya çok üzülüyorum böyle şeylere. Umarım bulunur gerçek sebebi. Gerçekler er geç ortaya çıkacaktır üzülmeyin.Teşekkür ederim canım otopsi yapıp gönderdiler cenazeyi actirmadilar bile .tabi yapılabilir ama bir daha cenaze ye eziyet etmek
Olur canım benim teşekkür ederimCanim ekşide yazmak uzun bi surec istiyo. Sen instagramdan ekşi sozluk yaz karsina cikar zaten mesajla durumunu anlat ordan yardimci olurlar sana bence
İnşallah canım ya inşallah Allah razı olsunNe acı ya çok üzülüyorum böyle şeylere. Umarım bulunur gerçek sebebi. Gerçekler er geç ortaya çıkacaktır üzülmeyin.
AminnnAllah kimseye yaşatmasın..