2016 Ağustos ayında tokatta askerlik yapan tanıdığınız varmı?

Ayy ben Erbaalıyım başlığı görünce ilgimi çekti damladım hemen. Başınız sağolsun:KK43:
Teşekkür ederim canım. E o zaman haberi duymuşsundur belki ?ya da birileri birşeyler konuşmadı hiç ya nöbet tutarken öldü kardeşim duyan bilen Allah rızası için yardımcı olsa :KK43:((

Ekşisözlük'te ilk önce yazar olmanız gerekiyor. Ama tanıdık ekşide birisi varsa ondan da yardım isteyebilirsiniz. Ben pasif takıldığım için işlem nasıl yapılıyor tam bilmiyorum. Burada da belki ekşisözlükte takılan birisi varsa size yardımcı olabilir. Umarım yararlı bir şeyler bulursunuz.
Anladım canım denerim onu da

Başınız sağolsun canım. Ne yazikki toplumda bazı korkular var yardım etmiyorlar. Bildiğiniz yakın arkadaşı yokmuydu acaba ?
Haluk Levent in seslendirdigi Gürkan şarkısı da askeriyede vefat etti denen bir asker in annesinin yazmış oldugu şarkıydı.
Malesef çok uzuldum
Evet canım bilenler de korkudan söylemiyor bazı duyumlar aldık öldürülmüş olabilme ihtimali üzerine kardeşim silahsız di nöbette arkadaşının silahı ile vurulmuş ve silahta arkadaşının da parmak izi var :KK43:yakın arkadaşı olduğunu söyleyen biri geldi fakat o da sustu bir sonuç alamadık

Nasıl intihar dediler? Otopsi falan isteseydiniz keşke. Acaba ceset çıkarılıp otopsi falan yapılıyor mu bilmiyorum ama bence de bırakmayın peşini. Başınız sağolsun, çok üzüldüm.

Haber kanalları ile görüşseniz o dönem olunca ilgi çekebilir birde Ağustos’tan sonra oranın komutanı değişmiş mi değiştiyse komutanın fetö ile bağlantısı olabilir mi? Bunları mutlaka araştırın ve medya ile iletişim kurmaya çalışın

Nasıl intihar dediler? Otopsi falan isteseydiniz keşke. Acaba ceset çıkarılıp otopsi falan yapılıyor mu bilmiyorum ama bence de bırakmayın peşini. Başınız sağolsun, çok üzüldüm.
Teşekkür ederim canım otopsi yapıp gönderdiler cenazeyi actirmadilar bile .tabi yapılabilir ama bir daha cenaze ye eziyet etmek :KK43:

Basiniz sagolsun oncelikle.
Silahsiz nobet oluyor mu? Nerede nobet tutuyormus?
Bence de pesini birakmayin.
Göndermişler psikolojik rahatsızlığı vardı vermedik demişler. Bimer e şikayet ettim öyle bir rahatsızlıgi yok dediler .sonuç kardeşim öldü biz çaresiz sonucu bilmiyoruz şehit mi intihar mı cevap yok :KK43:(((

X