2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar rabbim sizleri de boş çevirmesin bu ay bebiş dolsun topik :)

Senin belirtilerin nasildi anlatsana buz biraz daha umitlenelim
Benim adete henyz 5 gün var pozitifleri sabah gördüm cnm bu bebeğimde çok iştahım açıktı 20 dk 1 yemek yemek istiyordum sol kasık ağrısı v bacağa inen uyuşukluk şeklinde idi bel ağrım hiç olmadı meme uçları çok sızlıyordu bu 2 gündür de sık idrara çıkma şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

ohh maşallah valla yemek konusunda ben de öyleyim durduramıyorum kendimi agrılar da tamam bende ekstra bel agrısı var biraz daha ümitlendim iyi iyi olur ins seni tekrar tebrik ediyorum

Kan testi mi yaptirdiniz

bu arada ben belki erken yumurtlama olmustur diye test yaptım olmamışş ins normal yumurtlama olmuştur da hevesim kursağımda kalmaz

Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
ohh ne guzell.güle güle buyusun göbüşünde kuzunn.
ben de bugün b.hcg testi sonuçunu aldım negatifff.
hayırlısı olsun artık .daha adetime var .ben hala umutluyum .:)

ohh ne guzell.güle güle buyusun göbüşünde kuzunn.
ben de bugün b.hcg testi sonuçunu aldım negatifff.
hayırlısı olsun artık .daha adetime var .ben hala umutluyum .:)

bizim bat lar aynı daha 9 gün var eger 14 gun yumurtlama olup dollenme olduysa bile 5 günlük bebiş kanda da cıkmaz 3 gün daha bekleyip yaptırsaydın keske neyse daaha var carsamba persembe dökülmeye başlarız

Merhaba arkadaşlar dün aksam ögrendim hamile oldugumu ama idrar testlerinden öğrendim. bugun kan verdim yarın sonuc cıkacak. cok heyecanlıyım. Bütün belirtileri yasıyorum. sat.20 ekim. umarım yarınki sonucum iyi bir deger gelir. bundan sonra bu topicte bilgi alış verişi için yeni arkadasların da haberlerini bekleyeceğimm. Hepimize hayırlısı olsun.

hayırlı olsun allah saglıkla kucagına versin ins güzel haberler gelmeye basladıııı

bat 30 aralık evde test yaptım doğal olarak cıkmadı daha belli deği bakalım ümitle bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah olur.benim eveli gün test yaptım hiçbişey cıkmadı.bariz negatifti.dün 2 tane test yaptım farklı markalarla ama çizgiler cok koyu cıktı. sabah ilk idrarım olmamasına ragmen 1 gunde bıle bu kadar degıstı.cok sasırdım.cok ilginç belirtiler yasıyorum.3-4 gündür agrım var..gögüslerim sivilcelenirken yüzüm tam tersi parlıyor cildim.yarını sabırsızlıkla bekliyorum. senin de yaklasık 8-10 günün var sanırım. umarım sağlıklı evlatlar sahibi oluruz bir an önce.

ben 26 günde regl olurum 9 gün var bel agrısı kasık batması bende de var ben bi de sigarayı bıraktım bebek icin sık yemeye başladım bebek mi yoksa sigaranın yerine mi koyuyorum bilemedim bi de bi ilaç kullandım adetin 3 günü başladım 5 gün içtim belimi agrıtan o mu bebek mi anlamıyorum belrtiler mevcut ama kaynagı net değil benim tenim kötü oldu ilk kez kücük kırmızı şeyler var normalde 1 tane sivilce çıkar büyük olur o batmadan da regl olurum karışığım anlayacağın bi de 6 aydır uğraşıyorum bu aya çok ümitliyim kısmet

ben de sigara içiyordum. dün ögrenınce bıraktım.umarım bir sorun cıkmaz. aclık olayı da söyle sigara içmeyınce evet aclık oluyor ama bu aclık sabah gözunu acar acmaz mıdenın kazındıgını hissediyormusun. ben dun sabah 5 2o i gece wc ve aclık nedenıyle uykumdan uyandım. bırde yemek yesem bıle normal yedıgım yemek kadar yıyınce doymus hıssetmıyorum. garıp.ilk belirtilerim kabızlık ve karın agrısı birde akıntı oldu benim. benimki biraz sürpriz oldu tam bir korunma olmasa da dikkat edıyorduk. sürpriz oldu hala şoktayım.

bizim bat lar aynı daha 9 gün var eger 14 gun yumurtlama olup dollenme olduysa bile 5 günlük bebiş kanda da cıkmaz 3 gün daha bekleyip yaptırsaydın keske neyse daaha var carsamba persembe dökülmeye başlarız
benim otomatik yumurtlama zamanına gore olmadı sanki .yani daha erken hissettim .oyuzden bir haftayı geçmisti .tahlilde çilmadi .

artık bende erken oluyorum 26 27 gunde bir .bakalım .bekleyeceğiz
ben de ümitliydim yaaaa..kan testinde en erken nezanman çıkar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…