tebriklerrrr :)Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
canım benim ilki ilk denememde olmuştu şükür , yine ilk denemem :)
Tşk ettimm:)tebriklerrrr :)
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah :)Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
yaş kaç :)
benim kızda ilk denemede olmuştu bu kez 4. ayımız
yaş kaç :)
benim kızda ilk denemede olmuştu bu kez 4. ayımız
Hayırli olsun bizede nasip olur inşallahSanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
dominik bebekler olcaklar :)Kızlar bu ay bebişler gelirse eğer aslan burcu olacaklar herhalde :) aranızda aslan olan var mı? :)
Artık bize her istediklerini yaptırırlar :) ben zaten yengecim dayanamam anında yelkenleri suya indiririm :)dominik bebekler olcaklar :)
Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
Canım 28 yaşındayım .Çalışan bi anneyim .biraz zor olacak gözüm korkuyor ama hayırlısıyla olsun çok istiyorum .
Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
Kızlar bu ay bebişler gelirse eğer aslan burcu olacaklar herhalde :) aranızda aslan olan var mı? :)
Innnsaaalllahh bende bu topikte olurummmm....
Hayirli olsun sag salm alirsniz insallh kcaginida bebisiniziSanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)
Artık bize her istediklerini yaptırırlar :) ben zaten yengecim dayanamam anında yelkenleri suya indiririm :)
Ben aslan olmasını isterim yengeç olduğum için çok zayıfim olaylar karşısında azıcık uzuliyim anında yataklara düşüyorum ve herseyi kendi içimde yaşıyorum o nedenle güçlü metanetli bi cocugum olsun çok isterim :)benim erkek kardeşim aslan bi seye hayır derse asla ikna edemezsin oglum başak bu da başak olsun istedim ama nasip
Benim eşim oglaga oglak ben onlan basediyom aslan o kadar zorlamaz zannimca :)valla ben akrebim yükselenim de oğlak yani inatçılığım destekli bi de dominantım yandım sanırım aslanla başş başa kalınca bakalım kimin lafı geçecek