2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aynen bewn de çok unutuyorum hamile olduğmu .yanlişlık la bişey yapcam diye korrkuyorum .bugün de temizlik yaptım ağır şeyler kaldırdım ,belim kalçam agrıdı hemen .çok çabuk yoruluyorum bir de .hamilelikten midir nedir

kızlar vucudunuzda değişiklik hissediyor musunuz
benim kasık ağrıları var hafif hafif sanki adet olacak gibi
zaten 13 aylık oğlum var onu emzirdigim için göğüste gerginlik fln oluşmadi sizlerde durum nasil
Kasık ağrım yok ama benimde kalçamda bir kemik acısı oluyor çok hafif her 2 tarafta, yürürken hissediyorum durduk yerde değil. Bir de göğüslerim şiş ve acıyor hala. Sizlerde durum Nasıl? Samyeli sen?

Canim benim sat 30 ekimdi
19 kasimda 85
23 kasimda 800
25 kasimda 2791 cikti altan gorundu
27 kasimda 6068 cikti karindan gorundu
Bat 24 kasimdi samyeli112233

çok iyi artmış .ben de hcg degerlerindeki yuksek çıkmasının cinsiyetle bir alakası var mı diye kadınlar kulubüne bakmıştım .çok bişey bulamadım .yuksek değer erkek bebek diyorlar .tabi allah bilir ..

Kasık ağrım yok ama benimde kalçamda bir kemik acısı oluyor çok hafif her 2 tarafta yürürken hissediyorum durduk yerde değil. Bir de göğüslerim şiş ve acıyor hala. Sizlerde durum Nasıl? Samyeli sen?
kasık ağrısı ben de de yok .kalçam yorulursam ağrıyor benim de .göğüslerde hafif ağrı dokununca oda .
tarçın gittin mi dr a ?

kasık ağrısı ben de de yok .kalçam yorulursam ağrıyor benim de .göğüslerde hafif ağrı dokununca oda .
tarçın gittin mi dr a ?
Yok canım ya gitmedim. 2 hafta sonra giderim diyorum. Zaten doktorumun tüm aralık randevuları doluymuş nasıl araya sıkısacam bilmiyorum. Karından baksın diye 2 hafta sonra. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Hayirlisi canim saglikli olsunda bir kizim var 39 aylk nasip artikk

Benimde suphelerim var bu topikte olacagima dair ama ben istemiyorum.daha zamani vardi.planli programli olsun istiyodum.insallah hamilee degilimdir

Yok canım ya gitmedim. 2 hafta sonra giderim diyorum. Zaten doktorumun tüm aralık randevuları doluymuş nasıl araya sıkısacam bilmiyorum. Karından baksın diye 2 hafta sonra. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
ben de iki hafta sonra gideyim diyorum .kalp atışlarını duyarız o zaMAN İNŞAALLAH . KAN TESTİ YAPTIRMICAK MISIN

ikinci melek süpriz oldu halen sindirme çalışmaları var. senin ilk mi
Maşallah canım. Rabbim oğlunu vatana millete hayırlı etsin,karnındaki yavrunuzda sağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. 2. Benimde. 28 aylık bir oğlum var.

Kizlar bizim ministe yarin 5+3 gunluk oluyor dr gidicem inss hersey yolunda gider dualariniza bizide eklermisiniz 4 +0 keseyi gormustukk.
Maşallah. Her şeyin hayırlısını versin Rabbim. Gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı olur inşallah.

Benimde suphelerim var bu topikte olacagima dair ama ben istemiyorum.daha zamani vardi.planli programli olsun istiyodum.insallah hamilee degilimdir
Hayırlısı canım. Bazen pek plan işe yaramıyor. Rabbim en doğru zamanı bilir.
İlk çocuğumda önce hemen çocuğum olsun istedim sonra kararımızı değiştirdik benim bazı kariyer planlarım vardı. Tam her şeyi yoluna oturttum derken pat hamileyim. İyiki de olmuş. Rabbime şükürler olsun.

Benimde ilk cocugum oyle damdan duser gibi oldu.zaten o yuzden ikinciyi planli istiyodum.ilkinde maddi manevi cok sikinti yasadim.

Kasık ağrım yok ama benimde kalçamda bir kemik acısı oluyor çok hafif her 2 tarafta, yürürken hissediyorum durduk yerde değil. Bir de göğüslerim şiş ve acıyor hala. Sizlerde durum Nasıl? Samyeli sen?
Bak şimdi sen yazınca aklıma geldi. O kalçada kemik ağrısı gibi değişik şey bende de oluyor. Sanki yürüyemeyecekmişim gibi oluyorum 10-15 saniyede geçiyor. Ben şey diye düşündüm..ilk doğumumdan sonra bende kalça ve bacak ağrısı oldu. Yaklaşık 3 ay kadar sürdü. Sizde de varsa ondan değil sanırım hamilelikte her cacık oluyor sözüne geri geldim ben

Benimde ilk cocugum oyle damdan duser gibi oldu.zaten o yuzden ikinciyi planli istiyodum.ilkinde maddi manevi cok sikinti yasadim.
Damdan düşer gibi olması konusunda çok iyi anlıyorum sizi. İnsan uzun süre şokunu yaşıyor,ben yaşamıştım. İlk öncesinde hallederim diye düşündüm sonra mide bulantıları vs vs işi uzun sürünce her şeyden tiksindim. Planlarımın hepsini belirlemediğim bir sonraki tarihe erteledim. Yinede hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmez elden.

Yaklasik 5 aydir hic aksamadan 26 gunde bi adet oluyodum.bu ay 4 unde olmam gerekiyodu ama hala olmadim.
OLSUN CANIM .GELEN YAVRU RIZKIYLA gelir .hiç endişe etme .rabbim dilemese olmaZDI.
hakkınızda hayırlısı olsun .sağlıklı sıhhatli olsun .
ben bu kadar merakla duramazdım idrar testi yapamyı düşünüyor musun.

Oyle tabi aynisini diyorum bende ama yinede gonlum planli olsun diyodu hep.
2 kez yaptim negatif.kizimda 28.gun pozitif cikmisti.onda da bat gectigi icin yapmistim.cok karmasigim aslinda.hem ayni seyleri bi daha yasicak olmak heycan verirken bi yandan da hamileligimi sikintili gecirmek istemiyorum acikcasi.ve bende size tavsiye elinozden geldigince mutlu bi hamilelik gecirmeye bakin.ve bolll bolll uyuyun

tesekkürler canım .negatifse .sıkıntı yapma kendine .olmayınca direkt çıkıyor tek çizgi .adetin de gelir yakında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…