- 28 Kasım 2010
- 116
- 89
Sizi gorunce merak edip ben de baktim cin takvimine erkek dediÇinde yaşıyorm çinlilerin yaptığı bişeye inanmasam ayıp olrya meraktan baktım işte hayırlısı tabi :) senin de Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir şeklde :)
xiexie ben Çin takvimine inanmıyorum. İlk hamileliğimde kız demişti bana oğlum oldu aslında dü mantık kurarsak bunda erkek diyorsa kızdır
Benim içime hep kız doğuyor,rüyamda da kız gördüm. Hayırlısı olsun. Rabbim en hayırlısını bilir.
08.08.1984 doğumluyum. sat 31 ekim.Yaşını doğru hesapladınmı takvime göre ??
Xiexie bu konuda uzman malum Çin'de yaşıyor ona yaz sen doğum tarihini , bat tarihini felan o baksın sana . Bende merak ettim şimdi :)))
08.08.1984 doğumluyum. sat 31 ekim.
xiexie Can'ım bide sen hesaplasana oğlumda sat 10 kasım 2012 idi 10 agu 2013 doğum tarihi.
08.08.1984 doğumluyum. sat 31 ekim.
xiexie Can'ım bide sen hesaplasana oğlumda sat 10 kasım 2012 idi 10 agu 2013 doğum tarihi.
Tatlım çok güldüm yaOğlunda Çin yaşın 29 olmalı kasım ayına bakıldığında yine kız diyor demeki yanlış:)))))))
Hayır Can'ım. Karnımdan baktı. 5. Hafta civarında görünüyor. Tabi geç döllenme olmuşsa görünmeyebilir sanırım.Kızlar bi sorum olacaktı. Keseyi gören arkadaşlar alttan ultrasonla mı gördünüz acaba?
canım hakkında hayırlısı olsun, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah, vaktini zamanını biliyodur elbet sağlıkla kavuşursun evladına inşallahSelam arkadaşlar ben bat gündu ve regl oldum
Kısmet diyorum hayırlısı böyleymis
Topige veda ediyorum
Hamile olan arkadaşlar sağlıkla Bebeğinizi kucağıniza almak nasip olur inşallah
Öptüm
Bende de kasık ağrısı çok. Başka da bir değişiklik yok. Ha bir de tansiyon ve şekerim çok sık düşüyor fenalaşıyorum. Değişiklik için çok erken diye düşünüyorum aslında. Bu sırada aramızda 1 gün varkızlar vucudunuzda değişiklik hissediyor musunuz
benim kaşık ağrıları var hafif hafif sanki adet olacak gibi
zaten 13 aylık oğlum var onu emzirdigim için göğüste gerginlik fln oluşmadi sizlerde durum nasil
ikinci melek süpriz oldu halen sindirme çalışmaları var. senin ilk miBende de kasık ağrısı çok. Başka da bir değişiklik yok. Ha bir de tansiyon ve şekerim çok sık düşüyor fenalaşıyorum. Değişiklik için çok erken diye düşünüyorum aslında. Bu sırada aramızda 1 gün varsenin bebeler biraz sık olmuş..planlı mı?
masaallah çoıkl erken gorünmüş kesen .bhcg degerin ne zaman yaptrdın canm ,kac cıktı degern .Kizlar bizim ministe yarin 5+3 gunluk oluyor dr gidicem inss hersey yolunda gider dualariniza bizide eklermisiniz 4 +0 keseyi gormustukk.