2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
xiexie xiexie ben Çin takvimine inanmıyorum. İlk hamileliğimde kız demişti bana oğlum oldu :KK57: aslında dü mantık kurarsak bunda erkek diyorsa kızdır :KK70:
Benim içime hep kız doğuyor,rüyamda da kız gördüm. Hayırlısı olsun. Rabbim en hayırlısını bilir.:nazar::KK200:

Yaşını doğru hesapladınmı takvime göre ??
Xiexie bu konuda uzman malum Çin'de yaşıyor ona yaz sen doğum tarihini , bat tarihini felan o baksın sana . Bende merak ettim şimdi :)))

Yaşını doğru hesapladınmı takvime göre ??
Xiexie bu konuda uzman malum Çin'de yaşıyor ona yaz sen doğum tarihini , bat tarihini felan o baksın sana . Bende merak ettim şimdi :)))
08.08.1984 doğumluyum. sat 31 ekim.
xiexie xiexie Can'ım bide sen hesaplasana oğlumda sat 10 kasım 2012 idi 10 agu 2013 doğum tarihi.

kızlar merhaba
ya ben bugün dayanamayıp babamın yaptığı çiğköfteden yedim :oops::oops: aslında önce kendimi kaybedip bi güzel yedim sonra bebiş aklıma geldi ama yemiştim o zaman çoktan :KK43: sizce bişey olur mu? aslında tertemiz evde yapıldı ama yine de çiğ etten olunca içime kurt düştü, keşke yemese miydim? bi de perde fln asmak zorunda kaldım eşim evde olmadığından, kendimi kötü hissetmiyorum ama içim çok huzursuz oldu, bişey olur mu dersiniz?

Selam arkadaşlar ben bat gündu ve regl oldum
Kısmet diyorum hayırlısı böyleymis
Topige veda ediyorum
Hamile olan arkadaşlar sağlıkla Bebeğinizi kucağıniza almak nasip olur inşallah
Öptüm
canım hakkında hayırlısı olsun, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah, vaktini zamanını biliyodur elbet sağlıkla kavuşursun evladına inşallah

siyahmiyah siyahmiyah canım afiyet bal şeker olsun. Can'ın istemiş yemişsin! Eminim miss gibime olmuştur. Bir de bu tarafından bak :KK51: bazı şeylere çok kalın çizgiler çekip hamilelik gibi mükemmel zamanları kendine zehir etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Haa tabi abartmamak ben bazı durumlara ödüllendirme diyorum o durumları suistimal etmemek de gerekir. Perde asma işine gelince..hamileliğinde her şey yolundaysa düşük tehliken yoksa çok ağır kaldırmamak be çok ağır olmayan işleri yapabilirsin demişti bana Dr. Normal hayatına devam etmelisin. Ne kadar hareket edersen (abartmamak koşuluyla) o kadar iyi olur. Aman bişe olmasın deyip içini çekerek oturmak hep yatmak hareketsizlik sağlıksız gebeliğe neden oluyormuş ayrıca sezaryene mecbur bırakıyormuş. Bunlar bana doktorumun önerileriydi..

Pisikedii Pisikedii canımm hay Allah razı olsun ya içime su serptin valla :KK68::KK68::KK68: hayırlısıyla bebişin bi kesesini kalp atışını görürsem daha bi idrak edicem bu hamilelik işini inşallah, henüz bir belirti görmediğimden aklımdan çıkıyo bile bazen :oops:
iki günlük temizlik ve misafir ağırlama maratonundan sonra aklım yeni yeni yerine geliyo, karnımdaki mucizeyi herkes gittikten sonra hatırlayabildim ancak :110:
Allah'ım cümlemizinkine sağlık versin inşallah, şanslarını bahtlarını açık etsin, kazalardan belalardan korusun :anneadayı::anneadayı:

siyahmiyah siyahmiyah hayırlısıyla kalbinin hızlı atışını da duyarsın inşallah güzelim. Hamilelikte Zaman hiç hızlı geçmiyor :110: ben keseyi gördüm de kalp atışı için 8. Hafta Dr gidecem nasipse. Oğlumun doktoruna devam edecem o nedenle şimdi gitsem 1 hafta sonra gel diyecek belkide... Hem 2 ayı doldurmuş oluruz hayırlısıyla.
Günler geçtikçe korkum çoğalıyor. Mide bulantısı işi çok fena :KK43: ilk bebe de sürekli hastanelere taşındım yattım falan..bu sefer yanda bir tane daha var Nasıl olur ne ederim korkusu...offff!! İnşallah bu sefer olmaz olursa da hafif atlatsam :KK42:

kızlar vucudunuzda değişiklik hissediyor musunuz
benim kasık ağrıları var hafif hafif sanki adet olacak gibi
zaten 13 aylık oğlum var onu emzirdigim için göğüste gerginlik fln oluşmadi sizlerde durum nasil

kızlar vucudunuzda değişiklik hissediyor musunuz
benim kaşık ağrıları var hafif hafif sanki adet olacak gibi
zaten 13 aylık oğlum var onu emzirdigim için göğüste gerginlik fln oluşmadi sizlerde durum nasil
Bende de kasık ağrısı çok. Başka da bir değişiklik yok. Ha bir de tansiyon ve şekerim çok sık düşüyor fenalaşıyorum. Değişiklik için çok erken diye düşünüyorum aslında. Bu sırada aramızda 1 gün var :KK48: senin bebeler biraz sık olmuş..planlı mı?

Bende de kasık ağrısı çok. Başka da bir değişiklik yok. Ha bir de tansiyon ve şekerim çok sık düşüyor fenalaşıyorum. Değişiklik için çok erken diye düşünüyorum aslında. Bu sırada aramızda 1 gün var :KK48: senin bebeler biraz sık olmuş..planlı mı?
ikinci melek süpriz oldu halen sindirme çalışmaları var. senin ilk mi

X