valla bende bilemiyorum ki canım yaa şaştım kaldım gitsem bi türlü gitmesem başka türlüşimdi sen söyleyince ben de bilemedim, doktor randevusuna 6+5 olacak ama eğer arkadaşınınki 8. haftada duyulduysa bize de öyle olabilir. ben de senin gibi geç kalmayayım diye hemen randevu aldım, bi de bizim ailede nerdeyse herkes tiroid hastası, geç olmadan tahliller yapılsın ilaç kullanmak gerekiyosa bir an önce başlayayım istedim hayırlısıyla görelim bebişlerimizi inşallahh
benimde gideceğim gün tam 45 günlük oluyor inşaallah duyarım ya yada ekrandan attığını görsem de iyi benim için merak içerisindeyim nolcak diyeSat 1 kasimdi benim de canim. Ama doktor zaten 35 gunlukken keseyi gorebiliriz, 45 gunlukken de kalp atislarini duyabiliriz ancak demisti. Benim de bugun 35 gunluk oldu. Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla. Zaten dogru duzgun belirti de hissetmiyorum halen. Sanki hamile degilmisim gibi. Neyse cok da düşünmemek lazim belki de. Hayirlisiyla olacaksa olur zaten
hamilelik diye geçiyor adı canım pembe rengianatkh,, canım senın şu hamilelik programının ADI NEYDİ ?
benim hala akıntım var öyle sarı koyu sarı falan kimisinin geçiyor kimisi 9 aya kadar sürüyormuş canım yapacağın tahlillerden çıkacak o çünkü herkesin tepkimesi aynı olmuyo canımkızlar yaaaa bişey sorucam acil.....
benim 2 3 gündür wc den sonra peçeteye sildiğimde
böyle kirli kahverengimsi bi akıntım oluyor az az
ama hiç çamaşırıma bulaşmıyor hep bu şekilde görüyorum
her wc den sonra değil ama günde 2 3 kez oluyor
ne kahverengi ne sarı ikisinin ortası bişey
sizinde oluyomu böyle bi durumunuz.
dr a söyledim kırmızı olmadıgı sürece korkmana gerek yok dedi
ama işte illa korkuyorum
kızlar merhaba
ya ben bugün dayanamayıp babamın yaptığı çiğköfteden yedimaslında önce kendimi kaybedip bi güzel yedim sonra bebiş aklıma geldi ama yemiştim o zaman çoktan sizce bişey olur mu? aslında tertemiz evde yapıldı ama yine de çiğ etten olunca içime kurt düştü, keşke yemese miydim? bi de perde fln asmak zorunda kaldım eşim evde olmadığından, kendimi kötü hissetmiyorum ama içim çok huzursuz oldu, bişey olur mu dersiniz?
Rabbim yardımcın olsun canım dönünce bizi de bilgilendir emi???Kizlar bizim ministe yarin 5+3 gunluk oluyor dr gidicem inss hersey yolunda gider dualariniza bizide eklermisiniz 4 +0 keseyi gormustukk.
Öyle Can'ım. Ben öyle şeylere pek inanmıyorum zaten. Dün Çin takvimi gibi bir sürü olay var hepsine baktım. Çok eğlenceli gerçektenPisikedii canm oğluna baktm 2012-2013 yılının takvimine göre çin yaşın 29 ama kasım ayında kız diyor sana doğruluk payı %80-%90 imiş zaten maksat eğlenmek amaaan
ben şekersiz içiyorum da o şekerli içince benimde öyle oldu o yüzden hoşuma gitmedi yaptığım kahvemÖyle Can'ım. Ben öyle şeylere pek inanmıyorum zaten. Dün Çin takvimi gibi bir sürü olay var hepsine baktım. Çok eğlenceli gerçektenoğlumda hiç biri tutmuyor. Bakalım bu ne olacak
anatkh018 ah o Türk kahvesi günde 2-3 tane içmedikten ve şekerli olmadıktan sonra bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
kahvenin henüz kesinleşmiş bi zararı ve yararı olduğu ispatlanmamış hamileler için okumuştum netten ondan bende içmemeye gayret gösterdim dün hariç normalde hergün bi fincan içerimGunde 1 fincan sade turk kahvesinin faydasi bile var
Tatlım bence çok büyük bi faydası var. Ben içince çok Mutlu oluyorumkahvenin henüz kesinleşmiş bi zararı ve yararı olduğu ispatlanmamış hamileler için okumuştum netten ondan bende içmemeye gayret gösterdim dün hariç normalde hergün bi fincan içerim
biraaz daha büyüsün minnoşum ondan sonra belki şimdi daha sağlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ondan mıdır bilmem ama yavaş yavaş kilo kaybediyorum buna seviniyorum meselaTatlım bence çok büyük bi faydası var. Ben içince çok Mutlu oluyorumbilimsel açıdan nötr olmasını ben artı yöne çekiyorum
ben de iki hafta sonra gideyim diyorum .kalp atışlarını duyarız o zaMAN İNŞAALLAH . KAN TESTİ YAPTIRMICAK MISIN
Bak şimdi sen yazınca aklıma geldi. O kalçada kemik ağrısı gibi değişik şey bende de oluyor. Sanki yürüyemeyecekmişim gibi oluyorum 10-15 saniyede geçiyor. Ben şey diye düşündüm..ilk doğumumdan sonra bende kalça ve bacak ağrısı oldu. Yaklaşık 3 ay kadar sürdü. Sizde de varsa ondan değil sanırımhamilelikte her cacık oluyor sözüne geri geldim ben
Oğlumda bu kadar erken Zaman'larda olmamıştı. Sonradan oldu ama. Doğumdan sonra olan kalça bacak ağrım daha farklı bir durumdu. Doğumla ilgili bir sıkıntıydı. Bebek kanalda biraz fazla kaldı sıkıntı olmasın diye üstten baya bi ittirmek zorunda kaldılar o sırada da biraz hırpalandım açıkcası..doktor böyle şeylerin normal olduğunu söylemişti o zamanben kemiklerin genişlemesi olarak yani doğuma hazırlıkların ufaktan başlaması olarak yorumluyorum canım çünkü benim normalde böyle bir ağrım yok.
oğlunda hamilelik sırasında da olmuştur ki doğumdan sonrada devam etmiştir bir sure iyileşene kadar ?
Canim benim sat 30 ekimdi
19 kasimda 85
23 kasimda 800
25 kasimda 2791 cikti altan gorundu
27 kasimda 6068 cikti karindan gorundu
Bat 24 kasimdi @samyeli112233
aynen canım ya, gün sayıyorum resmen. bende çok fazla bulantı yok henüz ama sabahları ufak ufak yoklamaya başladı. inşallah çok fazla bulantın olmaz da rahat rahat geçirirsin bu sefer, diğer kuzuna da halin kalırsiyahmiyah hayırlısıyla kalbinin hızlı atışını da duyarsın inşallah güzelim. Hamilelikte Zaman hiç hızlı geçmiyor ben keseyi gördüm de kalp atışı için 8. Hafta Dr gidecem nasipse. Oğlumun doktoruna devam edecem o nedenle şimdi gitsem 1 hafta sonra gel diyecek belkide... Hem 2 ayı doldurmuş oluruz hayırlısıyla.
Günler geçtikçe korkum çoğalıyor. Mide bulantısı işi çok fenailk bebe de sürekli hastanelere taşındım yattım falan..bu sefer yanda bir tane daha var Nasıl olur ne ederim korkusu...offff!! İnşallah bu sefer olmaz olursa da hafif atlatsam
ben de çok çabuk yoruluyorum, her işi dura dura yapıyorum evi temizlemek falan baya zaman alıyo. dikkat etmek lazım aslında çok da cevval davranmamak gerek Allah korusun, biraz keyfini sürelim hem değil miaynen bewn de çok unutuyorum hamile olduğmu.yanlişlık la bişey yapcam diye korrkuyorum .bugün de temizlik yaptım ağır şeyler kaldırdım ,belim kalçam agrıdı hemen .çok çabuk yoruluyorum bir de .hamilelikten midir nedir
biraaz daha büyüsün minnoşum ondan sonra belki şimdi daha sağlıklı beslenmeye gayret gösteriyorum ondan mıdır bilmem ama yavaş yavaş kilo kaybediyorum buna seviniyorum meselabugün de bi halsizlik bi uyku hali varki sorma pc başında yatcam az kaldı
bebiş kendi kendini mi yiyo napıoanatkh018 sağlıklı beslenmek gerçekten çok ama çok önemli. Doktorum bana anne karnındaki bebek vampir gibidir;anneden ihtiyacı olan her şeyi alır. Anne iyi beslenmiyor ve sağlıksızsa bebek annenin zaten az olan depolarını bitirdiği gibi kemik diş kas bu gibi yerlerden ihtiyaçlarını karşılar ki bu da annenin hayatını aşırı derecede zorlaştırır demişti. Anne önce kendine çok iyi bakacak ki bebeği de iyi olsun.
19 aralık mıı ben o kadar nasıl beklicem yaaaa bu hafta gideyim diyordum kalp atışı içinnn benimde geç döllenmeBenim SAT 27 Ekim 30 Kasımda 715 çıktı HCG, doktor geç döllenme dedi. 3 Aralıkta alttan keseyi gördük. 19 Aralıkta gideceğim kalp atışlarını duymak için. Geç yumurtlamışsam demek :)
yaban mersini demek maşaAllah beimki de kurşun kalem silgisne sığacak kadarmışgünaydın kızlaaar
bugün hamilelik uygulaması bebişlerin yaban mersini tanesi kadar olduğunu söyledi banaçok heyecanlı ya
ben de sağlıklı beslenmeye başladım bebiş için hemen 2 kilo gitti ama zaten 20 kilo fazlayla hamile kaldım ben, azıcık verseydim de öyle olsaydı keşke diyorum ama kısmet böyleymiş, çok fazla kilo almayız inşallah
bebiş kendi kendini mi yiyo napıoşaka bi yana yediğimiz herşeyin ona fayda zarar verdiğinin bilincinde olsak zaten ikimizinde sağlıklı bi hamilelik dönemi olur elimden geldiğince dikkat ediorum bakalım ilerde nolcakk
19 aralık mıı ben o kadar nasıl beklicem yaaaa bu hafta gideyim diyordum kalp atışı içinnn benimde geç döllenme
yaban mersini demek maşaAllah beimki de kurşun kalem silgisne sığacak kadarmışbenzetmelere bak bende 72 kiloyla hamile kaldığımı öğrendim maalesef inşaAllah çok almam
19 aralık mıı ben o kadar nasıl beklicem yaaaa bu hafta gideyim diyordum kalp atışı içinnn benimde geç döllenme
hayırlı olsun canım benim de ilk bebeğim o zaman şartlar neyi gösterir bilmiyorum ama anneme yakınım ben bakarsa o bakar ama eşim çalışma çocukla kal dio tabi bakalım onun tek maaşı yetmezki bize böyle bile zor geçiniyoruz doktora gittin mi peki gördün mü keseni bebeni falan??Merhabalar ben de ağustos annesi olcam galiba :). İlk bebek aklımda hep tereddütler var nasıl bakcam. Kime emanet edip işe gitcem diye akılmda sorular sorular. Mesela mart ayında bir sınava gircem onu bile düşünüyorum.
Bu arada ben de 67 kilo ile başladım. Umarım çok kilo almam :) daha çok bebeğe yarıcak şeyler yemeye çalışıyorum :).
perşembe eşimin izni o zman izin alcam bende bakalım ya gidipte boş dönmek istemiyorumCanım valla gidipte niye duyamadık diye düşünmektense azcık geç alim dedim. Doktor 14-15 gibi gel demişti, eşim de gelebilsin diye cumartesiye aldım randevuyu. Benim kadar beklemene gerek yok yaniAma gidersen haber et valla ben de can atıyorum kalp atışlarını duymak için
ben de aynı şeyi düşünüyorum, ailemle aynı şehirdeyiz ama anneciğimin sağlık durumu çok müsait değil, o nedenle ona bırakamam galibaMerhabalar ben de ağustos annesi olcam galiba :). İlk bebek aklımda hep tereddütler var nasıl bakcam. Kime emanet edip işe gitcem diye akılmda sorular sorular. Mesela mart ayında bir sınava gircem onu bile düşünüyorum.
Bu arada ben de 67 kilo ile başladım. Umarım çok kilo almam :) daha çok bebeğe yarıcak şeyler yemeye çalışıyorum :).
Oğlumda bu kadar erken Zaman'larda olmamıştı. Sonradan oldu ama. Doğumdan sonra olan kalça bacak ağrım daha farklı bir durumdu. Doğumla ilgili bir sıkıntıydı. Bebek kanalda biraz fazla kaldı sıkıntı olmasın diye üstten baya bi ittirmek zorunda kaldılar o sırada da biraz hırpalandım açıkcası..doktor böyle şeylerin normal olduğunu söylemişti o zaman