- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
valla bende bilemiyorum ki canım yaa şaştım kaldım gitsem bi türlü gitmesem başka türlüşimdi sen söyleyince ben de bilemedim, doktor randevusuna 6+5 olacak ama eğer arkadaşınınki 8. haftada duyulduysa bize de öyle olabilir. ben de senin gibi geç kalmayayım diye hemen randevu aldım, bi de bizim ailede nerdeyse herkes tiroid hastası, geç olmadan tahliller yapılsın ilaç kullanmak gerekiyosa bir an önce başlayayım istedim hayırlısıyla görelim bebişlerimizi inşallahh
benimde gideceğim gün tam 45 günlük oluyor inşaallah duyarım ya yada ekrandan attığını görsem de iyi benim için merak içerisindeyim nolcak diyeSat 1 kasimdi benim de canim. Ama doktor zaten 35 gunlukken keseyi gorebiliriz, 45 gunlukken de kalp atislarini duyabiliriz ancak demisti. Benim de bugun 35 gunluk oldu. Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla. Zaten dogru duzgun belirti de hissetmiyorum halen. Sanki hamile degilmisim gibi. Neyse cok da düşünmemek lazim belki de. Hayirlisiyla olacaksa olur zaten
hamilelik diye geçiyor adı canım pembe rengianatkh,, canım senın şu hamilelik programının ADI NEYDİ ?
benim hala akıntım var öyle sarı koyu sarı falan kimisinin geçiyor kimisi 9 aya kadar sürüyormuş canım yapacağın tahlillerden çıkacak o çünkü herkesin tepkimesi aynı olmuyo canımkızlar yaaaa bişey sorucam acil.....
benim 2 3 gündür wc den sonra peçeteye sildiğimde
böyle kirli kahverengimsi bi akıntım oluyor az az
ama hiç çamaşırıma bulaşmıyor hep bu şekilde görüyorum
her wc den sonra değil ama günde 2 3 kez oluyor
ne kahverengi ne sarı ikisinin ortası bişey
sizinde oluyomu böyle bi durumunuz.
dr a söyledim kırmızı olmadıgı sürece korkmana gerek yok dedi
ama işte illa korkuyorum
kızlar merhaba
ya ben bugün dayanamayıp babamın yaptığı çiğköfteden yedim aslında önce kendimi kaybedip bi güzel yedim sonra bebiş aklıma geldi ama yemiştim o zaman çoktan sizce bişey olur mu? aslında tertemiz evde yapıldı ama yine de çiğ etten olunca içime kurt düştü, keşke yemese miydim? bi de perde fln asmak zorunda kaldım eşim evde olmadığından, kendimi kötü hissetmiyorum ama içim çok huzursuz oldu, bişey olur mu dersiniz?
çiğ et yemeyin diyorlar evet ama kişiden kişiye değişir o bence bende kahve içmeyi bıraktım ama dün misafrim vardı haftaya doğumu olcak türk kahvesi istedi yaptım hem kendime hem ona Rabbim korusun bebişlerimizi bize bağışlasın inşaAllah
Rabbim yardımcın olsun canım dönünce bizi de bilgilendir emi???Kizlar bizim ministe yarin 5+3 gunluk oluyor dr gidicem inss hersey yolunda gider dualariniza bizide eklermisiniz 4 +0 keseyi gormustukk.