2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
4+3 te gittim canım keseyi gördük 6+3 te gitcem kalp atışları için inşallah bir sorun çıkmaz :). Ne güzel ya annenin yakın olması süper bir şey. Benimki 8 saat mesafede devamlı gel kal diyemem. Ama yine zor durumda kaldığımızda yardımımıza koşar elbette Allah sağlık versin de Kayınvalidem de vefat etti aynı şehirde idik aslında.
Ben de üni. de çalışıyorum arş. Gör. ilk 6 ayı ücretli ücretsiz tamamlayıp 2. dönem başı mecbur dönerim diye düşünüyorum. Doktora eğitimim de devam ediyor mecbur belli bir sürede bitirmem lazım. Mecbur döncem.

puffy sendin di mi doğum yaza gelsin istemeyen? yaza denk gelince çok mu zor oluyor yoksa oğlun baskın bir karakter mi yine aslan mı olsun istemedin?

sonradan olan şeyler bel ve kalça ağrıları mıydı?
Evet Can'ım bendim. (Puffy2306 ben) yazın hem hamilelik hem lohusalık çekilir bir şey değil. Alev Alev yanıyor insan. Sonradan düşününce bir yandan da iyi diyorum. Ben oğlum 15 günlükken çok rahat sokaklarda gezdim dolaştım. Kış aylarında bebeyi dışarı pek çıkaramıyor insan,ilk Zaman'larda.
Hamileliğimin bazı dönemlerinde kalça ağrılarım olmuştu onlar neredeyse herkeste olurmuş. Doğumdan sonra olan kalça bacak ağrısı zor veya zorlanılmış doğumlarda oluyormuş. Bendekide öyleydi. 5mt yürüsem aksamaya başlıyordum. Kalçamın çıktığını düşünmüştüm

Az evvel doktorumun araştırma hastanesine geçeceğini öğrendim kız kardeşimle haber yollamış,oraya gelsin demiş. Doçent olacakmış. Şimdi biraz endişelendim. Araştırma hastaneleri biraz karışık oluyor. Bide şehir merkezine biraz uzak olduğu gibi tepede! Aşırı park sorunu var. Normal doğumda hangi Dr nöbetçiyse o bakıyor..Allah yardımcım olsun. Hayırlısı inşallah. (Tabi her ay 75₺ muayene ücreti ve doğum masrafları -yaklaşık 1500₺- işinden yırttık o ayrı )

bende 6+3 te gitmiş olcam canım bakalım görürüşüm inşaAllah attığını pıtır pıtır çok heyecan verici yaa geçen sene başka yerde oturyorduk eşim annemlere yakın taşınalım dedi çocuk falan die içine doğdu sanırım taşındıktan 4 ay sonra geldi bebişimiz çok şükür ama annem kaldırır mı bilmiorum çünkü babam rahatsız zaten onla ilgileniyo kendi de de öyle bakalım Allah başımdan eksik etmesin onları sağlık sıhhat versin hiçte bakmasın senin de dönmen şart evet benim gibi özel şirkette olsan salla gitsin

Ben henüz gitmedim dr a nedense bunda acele etmiyorum çünkü ilkinde çok erken gidip keseyi bile görememiştik :)

geçmiş olsun bi daha olmasın doğum başlıbaşına zor bir olay. kolay doğumlar hepimize inşallah.

Kızlar alttan muayene ile baktıran varmı bnm dr alttan bakio bi zararı olurmu bilgisi olan var mı yoksa dr degistirecem yaa

Kızlar alttan muayene ile baktıran varmı bnm dr alttan bakio bi zararı olurmu bilgisi olan var mı yoksa dr degistirecem yaa

Ben doktora sordum alttan baktırmanın bi zararı var mı diye yok dedi. Bende baktırmıştım keseyi gördük işte. karından hiç teşebbüs etmedik ama belki de görünecekti

Merhaba arkadaşlar nasipse ağustos başında 2.bebeğimi alacağım kucağıma,hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah.

geçmiş olsun bi daha olmasın doğum başlıbaşına zor bir olay. kolay doğumlar hepimize inşallah.
İnşallah canım. Açıkcası hiç bir şey beni korkutmuyor sadece Bebek büyüyecek ve 2 yaş civarına gelecek inşallah. O zaman 2 yaş sendromu bizi mahvetti! Beynimin yarısını iptal etti diyebilirim. Bildiğin sinir hastası oldum. Kendimi tutmaktan dişlerimi sıkmaktan... Rabbim kolaylığını versin, iyi etsin inşallah!!

vajinal muayene nin bebeğe yada sana bir zararı yok canim karından görünmeyecek kadar küçük ise alttan bakıyorlar
dün biz de karindan göremedik kan testimde hormon gözüküyor olunca vajinal muayenede fark edildi bebis

Ben doktora sordum alttan baktırmanın bi zararı var mı diye yok dedi. Bende baktırmıştım keseyi gördük işte. karından hiç teşebbüs etmedik ama belki de görünecekti
Bnm dr da bişe olmaz diyo ama işte insan yine de tedirgin oluyo bnm ki bi de tüp bebek zor buldum rabbim onu bnden almasın ins. Net den biraz baktım ilk 3 ay bişe olmaz yazio . Yine de düşünmeden edemio insan

bebiş gözükmüyor muu canım sadece kese mi var?
Cnm sadece kese gorundu. Zaten yolk kesesi onemliydi bu haftalarda oda var haftaya belli olur bebekte dedi
Benimde degerim 2791 ciktiginda altan bakmisti keseyi gordu deger 6068 olunca usten bakiyorr bir zarari yokk dedi doktorumm

Allah bağışlasin bakalım iki bebisle hayat nasıl olacak Allah kolaylik versin

Gözün aydın canım darısı bize ins bizde görürüz :))

Cnm sadece kese gorundu. Zaten yolk kesesi onemliydi bu haftalarda oda var haftaya belli olur bebekte dedi

Benimde degerim 2791 ciktiginda altan bakmisti keseyi gordu deger 6068 olunca usten bakiyorr bir zarari yokk dedi doktorumm
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…