2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şuanki belirtilerin ne? Göğüslerin hala acıyor mu şişler mi?
belirtilerim çok yok arada karnimin altı ağrıuyor aMA HEMEN GEÇİYOR.sanırıom rahım genişliyor..göğüslerim ağrımıyor ,biraz buyuduler sadece ,damarlar çıkıyor bazen .sen de durumlar nasıl canım .?

*

Göğüslerim şiş biraz ve acıyor hala. Başka bişi yok canım

Benim de bugun adet gunum henuz adet olmadim ama idrar testi negatif
Zaten ağrım var olucam buyuk ihtimal
Bu ay da tutmadi malesef

arkadaşlar hepinize merhaba
bütün gün ev temizledim ütü yaptım yeni gelebildim aranıza, yorgunluktan bittim valla
saol canım inşallah kötü bişey değildir de hamileliktendir, her gün güreşe çıkacak pehlivanlar gibi kremleniyorum sırf kuruluk olmasın diye yine de kaşınıyo her yerim, doktora gidince sorucam bunu da

ben yine gece yemeği yedimm kızlar .siz de acıkıyor musunuz benim gibii
çok acıkıyorum ,uyuyamıyorum yoksa napayım .bu gidi,şle 1.trimester i mi kaç kiloyla tamamlıyacagım acaba ?
ben çok acıkmıyorum ama canım hep abur cubur istiyo, özellikle cips gibi tuzlu kıtır şeyler bi de booolll ekşili kısır gece rüyamda eşime yalvarıyodum çikolata için, hayırlara gelsin inşallah

gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

şimdi sen söyleyince ben de bilemedim, doktor randevusuna 6+5 olacak ama eğer arkadaşınınki 8. haftada duyulduysa bize de öyle olabilir. ben de senin gibi geç kalmayayım diye hemen randevu aldım, bi de bizim ailede nerdeyse herkes tiroid hastası, geç olmadan tahliller yapılsın ilaç kullanmak gerekiyosa bir an önce başlayayım istedim hayırlısıyla görelim bebişlerimizi inşallahh

Benim gibi 30 lu yaşlarda olan arkadaşlar ses verinn bir yandaş arıyorum kendimi iyi hissettirecek :)
selam, ben tammm 30'umdayım 4 senelik evliyim, iş güç düzen tutturmaca derken yıllar geçti her erteledik çocuk sahibi olmayı valla ama buna da bin şükür

Canim uzulme ne olur benimde mart ayinda ayni senin gibi 15 cikmisti beta hcg ve 2 gun gecikmeli adet olmustum banada doktor kimyasal gebelik gecirdigimi soylemisti dusuk sayan doktorda var cogu kadin bunu yasiyor gecikmeli adet oldum saniyor haberi olmuyor diyende ben senin degerinin 2 ye katlanarak gitmesini gec dollenme olmasini umut etmistim o yuzden bahsetmemistim korunmana gerek yok biliyorsun kaldigin yerden devam bu tuplerinin acik oldugunun ve dollenmenin gerceklestiginin gostergesiymis ayni zamanda ama dollenirken olusan bir hatadan dolayi rahime tutunmadan atarmis vucut sakin uzulme onune bak ben ondan 3 ay sonra yine gebe kalmistim temmuzda ama malesef oda 65 cikti geri dustu 10 gun gecikmeli adet oldum ben inaniyorum birgun saglikli bir gebeligimiz olacak umutsuzluga kapilmak yok kendine iyi bak canim

Allahdan hayırlısını diliyorum kendim içinde sizin içinde bu ikinci düşüğüm benim doktor devam etmeyin önce muane edelim sizi adetiniz bitince gelin dedi. Bi süre ara veriyoruz çalışmalarımıza .
Ahh canim yaa benim ilk dusugumden sonra arastirildim rahim filmi genetik bagisiklik testleri spermiyogram hormon ktomozon testleri vs daha neler hepsi temizzz....Ogrendigim tek sey her dua nasibine her nasip vaktine esirdir..Rabbim ol derse olacak ogrendigim sey bu...Tabiki doktora git ama inan bana kulun yapabilecegi birsey yok...Insallah Rabbim tez vakit nasip ederr tum isteyenlere

Dun doktora gittik yine keseyi goremedik. pazartesi ya da sali gorunebilir dedi. Daha 3 haftalikken ogrenmistim hamileligimi. Keske o kadar erken bilmeseydim simdi zaman gecmek bilmiyor
merhaba canim , sana bir sey sormak istiyorum. Benim sat 3 kasim. Gecen pztsi adet gecikmesinden 1 gun sonra ogrendim hamile oldugumu. Beta hcg en son 570 idi. Bugun doktora gittik. Daha kese olusmamis. Yeni gebesin. 2.t ya da 3 haftalik dedi. Senin sat neydi ? Bende erken ogrendim simdi endise stres icindeyim

endişe edilecek bir durum yok bence canım .daha vakti var iki hafta sonraya mı çağırdı dr tekr-ar ne zaman d-gideceksin
ben de pesmbe kan testi yaptırdım .sat 4 kasım

hayırlı geceler arkidaslar Nasip olursa ben de sizlerleyim

hoşgeldın canm .senın bir kuzun daha var galiba

Selam arkadaşlar ben bat gündu ve regl oldum
Kısmet diyorum hayırlısı böyleymis
Topige veda ediyorum
Hamile olan arkadaşlar sağlıkla Bebeğinizi kucağıniza almak nasip olur inşallah
Öptüm
sağolasın tatlım .rabbim aratmasın tez zaman da sen de hamile kalırsın inşallah .Rabbim sağlılklı hayırlı evlatlar versin .

Sat 1 kasimdi benim de canim. Ama doktor zaten 35 gunlukken keseyi gorebiliriz, 45 gunlukken de kalp atislarini duyabiliriz ancak demisti. Benim de bugun 35 gunluk oldu. Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla. Zaten dogru duzgun belirti de hissetmiyorum halen. Sanki hamile degilmisim gibi. Neyse cok da düşünmemek lazim belki de. Hayirlisiyla olacaksa olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…