- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KAÇ GÜNLÜK OLDUĞUNU NASIL HESAPLIYORSUNUZ KIZLAR ?Sat 1 kasimdi benim de canim. Ama doktor zaten 35 gunlukken keseyi gorebiliriz, 45 gunlukken de kalp atislarini duyabiliriz ancak demisti. Benim de bugun 35 gunluk oldu. Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla. Zaten dogru duzgun belirti de hissetmiyorum halen. Sanki hamile degilmisim gibi. Neyse cok da düşünmemek lazim belki de. Hayirlisiyla olacaksa olur zaten
Son adetin ilk gunu olarak hesapliyorum. Yani doktor 35 gunluk oldugunda keseyi gorebiliriz dediginde bu hesaba gore soylemisti.KAÇ GÜNLÜK OLDUĞUNU NASIL HESAPLIYORSUNUZ KIZLAR ?
Bencede yapalım bi liste. Ama naçizane fikrim ay bitince yapmak çünkü henüz ağustos annelerinin hepsinin gebeliği kesinleşmedi. Ağustosun sonunda doğum yapacaklar da olacaktır.Liste yapacak bir yönetici aranıyor kaçıncı Çocuk nereden yaş sat
Hepsini bir anda eklemektense geldikçe eklemek daha kolay. Gerçi daha bu görevi alacak kimse çıkmadıBencede yapalım bi liste. Ama naçizane fikrim ay bitince yapmak çünkü henüz ağustos annelerinin hepsinin gebeliği kesinleşmedi. Ağustosun sonunda doğum yapacaklar da olacaktır.
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Can'ım benimde ilk silik çıktı. Yarım saat Sonra tekrar baktığımda kurumuştu daha koyu renkte belli oluyordu. İnşallah seninkinde öyledir.merhaba kızlar ben 2016 nisan annesiydim bebeğim gelişmediği için 18 eylülde kürtaj oldum iki kere adet oldum kürtaj olduktan sonra dün gece cuma gecesi rüyamda kendimi hamile gördüm bu sabah test yapayım dedim adet tarihime daha 4 gün var ayın 10 unda ilk test yaptiktan bi kaç dakika içinde çizgi çikmadi veya çok silikti ben farketmedim yarim saat sonra baktığımda ikinci çizgiyi gördüm sizce hamile olabilirmiyim
2 gündür okuyamıyorum ama. İnşallah bu akşam 1 cüz okumayı düşünüyorum. Yasin ve fetih suresi çok kıymetli gönül ve göz aydınlığı için devam etmekte fayda var diye düşünüyorum.Pisikedii ne güzel hatime başlamışsın bende en yakın zamanda başlıcam inşalah . bugün sadece yasin suresi ve fetih suresi okuyabildm . devamı zamanla gelcek inşallah :)
Can'ım bende de ilk Zaman'lar öyle oldu gerçi şimdi de ara ara var. Kirli sarı gibi değişik.. Bende anlamadım neden oldu diye.kızlar yaaaa bişey sorucam acil.....
benim 2 3 gündür wc den sonra peçeteye sildiğimde
böyle kirli kahverengimsi bi akıntım oluyor az az
ama hiç çamaşırıma bulaşmıyor hep bu şekilde görüyorum
her wc den sonra değil ama günde 2 3 kez oluyor
ne kahverengi ne sarı ikisinin ortası bişey
sizinde oluyomu böyle bi durumunuz.
dr a söyledim kırmızı olmadıgı sürece korkmana gerek yok dedi
ama işte illa korkuyorum
2 gündür okuyamıyorum ama. İnşallah bu akşam 1 cüz okumayı düşünüyorum. Yasin ve fetih suresi çok kıymetli gönül ve göz aydınlığı için devam etmekte fayda var diye düşünüyorum.
Bu sırada oğlum 10.08 doğumlu. Senin evladın da tam gününde doğarsa öyle olacak. Oğlan hissettim. Rabbim hayırlısını bilir.
Can'ım bende de ilk Zaman'lar öyle oldu gerçi şimdi de ara ara var. Kirli sarı gibi değişik.. Bende anlamadım neden oldu diye.
Çinde yaşıyorm çinlilerin yaptığı bişeye inanmasam ayıp olr ya meraktan baktım işte hayırlısı tabi :) senin de Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir şeklde :)xiexie ben Çin takvimine inanmıyorum. İlk hamileliğimde kız demişti bana oğlum oldu aslında dü mantık kurarsak bunda erkek diyorsa kızdır
Benim içime hep kız doğuyor,rüyamda da kız gördüm. Hayırlısı olsun. Rabbim en hayırlısını bilir.