2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sat 1 kasimdi benim de canim. Ama doktor zaten 35 gunlukken keseyi gorebiliriz, 45 gunlukken de kalp atislarini duyabiliriz ancak demisti. Benim de bugun 35 gunluk oldu. Insallah hersey yolunda gider hayirlisiyla. Zaten dogru duzgun belirti de hissetmiyorum halen. Sanki hamile degilmisim gibi. Neyse cok da düşünmemek lazim belki de. Hayirlisiyla olacaksa olur zaten :KK66:
KAÇ GÜNLÜK OLDUĞUNU NASIL HESAPLIYORSUNUZ KIZLAR ?

Merhaba arkadaslar bizde bebek istiyoruz yumurtlamam zamanını iyi degerlendirdik bu ay gecen aylar telefon programından takip ediyordum kacırıyormusum hep bu ay ovulasyon testi ile takip ettim inş agustos 2016 annesi olmak nasip olur son günlere denk geleck hamil olursam :KK54::KK51:

Günaydın kızlar. Dün akşam kayınvalidem bütün akrabai talukata Bebek sahibi olacağımı duyurdu. Akşam bütün görümcelerim eşleri çoluk çombalak kaynanamın bacıları hepsi toplandı tebrik merasimi gibi bir şey vardı. Kaynanamın dünyaya gelirse inşallah 26.torunu olacak ama sanki ilk gibi davranıyor. Bi heyecan bi neşe..maşallah :nazar:
Yeni katılanlar var okudum. Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah:KK200::nazar:

Liste yapacak bir yönetici aranıyor kaçıncı Çocuk nereden yaş sat
Bencede yapalım bi liste. Ama naçizane fikrim ay bitince yapmak çünkü henüz ağustos annelerinin hepsinin gebeliği kesinleşmedi. Ağustosun sonunda doğum yapacaklar da olacaktır.

Bencede yapalım bi liste. Ama naçizane fikrim ay bitince yapmak çünkü henüz ağustos annelerinin hepsinin gebeliği kesinleşmedi. Ağustosun sonunda doğum yapacaklar da olacaktır.
Hepsini bir anda eklemektense geldikçe eklemek daha kolay. Gerçi daha bu görevi alacak kimse çıkmadı

merhaba kızlar ben 2016 nisan annesiydim bebeğim gelişmediği için 18 eylülde kürtaj oldum iki kere adet oldum kürtaj olduktan sonra dün gece cuma gecesi rüyamda kendimi hamile gördüm bu sabah test yapayım dedim adet tarihime daha 4 gün var ayın 10 unda ilk test yaptiktan bi kaç dakika içinde çizgi çikmadi veya çok silikti ben farketmedim yarim saat sonra baktığımda ikinci çizgiyi gördüm sizce hamile olabilirmiyim

1- 70 bin “Subhanellahi ve bihamdihi okunursa çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması evladır.

2- Araf Suresinin 189. ayeti kerimesi her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur.

3- Hamile kadın Arabi ayların ilk günlerinde A’la Suresini (87.sure) yazıp üzerinde taşırsa çocuğu zeki ve gürbüz o lur .

4- Hamilelik boyunca her gün bir cüz Kuran okunur, böylece hamilelik süresince dokuz hatim tamamlanır.

5-Doğacak çocuğun Peygamber ahlaklı olması için her gün bir defa Enbiya Suresi okunur, buna imkan bulamayan en az 70 tane okumaya gayret eder, bu sayıya ilk dört ay içinde ulaşmak evladır.

6-Doğacak çocuğun “Lokman sözlü, Yusuf yüzlü” olması için her gün bu sureler birar tane okunur. ( İmkanı olmayan okuyabildiği kadar-tek sayı)

7- Çocuğun hayırlı olması niyetiyle her gün bir tane Yasin Suresi okunur.

8- Ahlakın güzel olması için 70 insan suresi okunur.

9-Ali İmran Suresi 35. ayette geçen “Rabbi” den itibaren ayetin sonuna kadar dua kısmı 9 ay boyunca okunur.

10- İbrahim Suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur.

11- Her gün bir defa Meryem Suresi okunur.

12- Çocuğu şeytanın zararından korumak için Al-i İmran Suresi Okunur.

13- Çocuğun azalarının tam olması niyetiyle her gün 2 rekat namaz kılınır.

14- Fatıma Validemiz gibi doğumun kolay olması için her gün bir Fatiha Fatıma Annemize hediye edilir.

15- 70 bin kelime-i tevhid okunur.

merhaba kızlar ben 2016 nisan annesiydim bebeğim gelişmediği için 18 eylülde kürtaj oldum iki kere adet oldum kürtaj olduktan sonra dün gece cuma gecesi rüyamda kendimi hamile gördüm bu sabah test yapayım dedim adet tarihime daha 4 gün var ayın 10 unda ilk test yaptiktan bi kaç dakika içinde çizgi çikmadi veya çok silikti ben farketmedim yarim saat sonra baktığımda ikinci çizgiyi gördüm sizce hamile olabilirmiyim
Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Can'ım benimde ilk silik çıktı. Yarım saat Sonra tekrar baktığımda kurumuştu daha koyu renkte belli oluyordu. İnşallah seninkinde öyledir.
xiexie xiexie canım Allah razı olsun ne güzel bi paylaşım yaptın. Bu paylaşımı arada bir yapmak çok faydalı olur. İnşallah ben de hatime başladım, bir kaç tane yaparım Allah'ın izniyle. Oğluma hamileyken çokça insan suresini dinledim kabe imamı ibrahem jibreen den.

Pisikedii Pisikedii ne güzel hatime başlamışsın bende en yakın zamanda başlıcam inşalah . bugün sadece yasin suresi ve fetih suresi okuyabildm . devamı zamanla gelcek inşallah :)

kızlar yaaaa bişey sorucam acil.....
benim 2 3 gündür wc den sonra peçeteye sildiğimde
böyle kirli kahverengimsi bi akıntım oluyor az az
ama hiç çamaşırıma bulaşmıyor hep bu şekilde görüyorum
her wc den sonra değil ama günde 2 3 kez oluyor
ne kahverengi ne sarı ikisinin ortası bişey
sizinde oluyomu böyle bi durumunuz.
dr a söyledim kırmızı olmadıgı sürece korkmana gerek yok dedi
ama işte illa korkuyorum

Pisikedii Pisikedii ne güzel hatime başlamışsın bende en yakın zamanda başlıcam inşalah . bugün sadece yasin suresi ve fetih suresi okuyabildm . devamı zamanla gelcek inşallah :)
2 gündür okuyamıyorum ama. İnşallah bu akşam 1 cüz okumayı düşünüyorum. Yasin ve fetih suresi çok kıymetli :KK200: gönül ve göz aydınlığı için devam etmekte fayda var diye düşünüyorum.
Bu sırada oğlum 10.08 doğumlu. Senin evladın da tam gününde doğarsa öyle olacak. Oğlan hissettim. Rabbim hayırlısını bilir.
kızlar yaaaa bişey sorucam acil.....
benim 2 3 gündür wc den sonra peçeteye sildiğimde
böyle kirli kahverengimsi bi akıntım oluyor az az
ama hiç çamaşırıma bulaşmıyor hep bu şekilde görüyorum
her wc den sonra değil ama günde 2 3 kez oluyor
ne kahverengi ne sarı ikisinin ortası bişey
sizinde oluyomu böyle bi durumunuz.
dr a söyledim kırmızı olmadıgı sürece korkmana gerek yok dedi
ama işte illa korkuyorum
Can'ım bende de ilk Zaman'lar öyle oldu gerçi şimdi de ara ara var. Kirli sarı gibi değişik.. Bende anlamadım neden oldu diye.

Pisikedii Pisikedii yaa çin takvimi de erkek dedi :KK70: ama kız olsa daha iyi olurdu ailede kız yok :) Allahtan hayırlısı gelsin inşallah kız erkek farketmez sağlıklı olsun da :)

2 gündür okuyamıyorum ama. İnşallah bu akşam 1 cüz okumayı düşünüyorum. Yasin ve fetih suresi çok kıymetli :KK200: gönül ve göz aydınlığı için devam etmekte fayda var diye düşünüyorum.
Bu sırada oğlum 10.08 doğumlu. Senin evladın da tam gününde doğarsa öyle olacak. Oğlan hissettim. Rabbim hayırlısını bilir.

Can'ım bende de ilk Zaman'lar öyle oldu gerçi şimdi de ara ara var. Kirli sarı gibi değişik.. Bende anlamadım neden oldu diye.

Allah ım sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin hepimize
insan en ufak bişeyde tedirgin oluyor
tşkler cvp için

xiexie xiexie ben Çin takvimine inanmıyorum. İlk hamileliğimde kız demişti bana oğlum oldu :KK57: aslında dü mantık kurarsak bunda erkek diyorsa kızdır :KK70:
Benim içime hep kız doğuyor,rüyamda da kız gördüm. Hayırlısı olsun. Rabbim en hayırlısını bilir.:nazar::KK200:

xiexie xiexie ben Çin takvimine inanmıyorum. İlk hamileliğimde kız demişti bana oğlum oldu :KK57: aslında dü mantık kurarsak bunda erkek diyorsa kızdır :KK70:
Benim içime hep kız doğuyor,rüyamda da kız gördüm. Hayırlısı olsun. Rabbim en hayırlısını bilir.:nazar::KK200:
Çinde yaşıyorm çinlilerin yaptığı bişeye inanmasam ayıp olr :KK70: :KK70: ya meraktan baktım işte hayırlısı tabi :) senin de Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bir şeklde :)

X