Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halla nasıl duruyorsun yok mu hiç evde test veya ovalasyon testlerindenSlm kızlar bende adet olmadım bugün ile beraber 5 gün gecikti yarın test yapacağım
Eğer pozitif ise süpriz olacak bana
18 aylık bir kızım var
Yok cnm netten sipariş verdim yarın geliyor bana göre hamile degilim gibi ama yine de test yapacağımHalla nasıl duruyorsun yok mu hiç evde test veya ovalasyon testlerinden
canım benimde biraz yüksek 4,52 çıktı dr um hamileliğin erken dönemlerinde bu beklenen bir durum dedi
o yüzden ilaç vermedi bana. ama kontrol edeceğiz tekrar dedi.
internette kötü şeyler yazıyor onları okuyup moralini bozma
ilacı varmış hemen düşürüyormuş
bende bununla ilgili bi topikte okumuştum bazı bilgiler
yarın inşallah güzel haberler alırsın canım. ALLAH a emanet yavrularımız
Canim benim yeni okudum , üzme kendini tamam mı , belki de bizim için bu ay hayırlı değildi , belki de bu ay vücudun kendini hazırladı önümüzdeki ay olacak insallah...Ben regl oldum canm
Sormuştum :)TSH nedir ki ben ilk kez duydum kan testinde mi cikiyor
Bebişin küçükmus daha istiyormuydunuzYok cnm netten sipariş verdim yarın geliyor bana göre hamile degilim gibi ama yine de test yapacağım
Cnm test al sabah ilk idrarda yap erken den..Pembe akıntı yerleşme kanaması diyorlar ben yaşamadım bilmiyorumİyi geceler herkese ben 2013 temmuz annesiyim 5-6 aydır istiyoruz ikinci yı ama olmadı 5 kasım son adet tarihim bu ay çok umutluyum kasıklarımda batma hissi var pembemsi bir akıntı geldi sabah inşallah bu sefer olmuştur
Valla çok ağladım canm biliyorum hayırlısı değilmiş ama bu ay çok emindim ve coook istedim olmayınca üzüldüm tabi ama umutluyum ovulasyon testi alıp öyle demicem inşallah belki yine eyllul ânnesi olurum oglumdaki gibi allah razı olsun sendenCanim benim yeni okudum , üzme kendini tamam mı , belki de bizim için bu ay hayırlı değildi , belki de bu ay vücudun kendini hazırladı önümüzdeki ay olacak insallah...
hayırlısı inşallah en güzel zamanda vererek sevindirir Allah inşallah sizleri..samyeli112233 ve regl oldum nasip değilmiş canm siz sağlıkla kucağınıza alın inş arada bana ozelden yazın bebisleri nizi opuyorum sizi
benim bugün ama yok bi şey hala belki gelir diyorum ama gelmez inşallah sen de olmazsın inşalah hayırlısıSELAM KIZLAR
benim adet yaklaştı alt karnımı dolu dolu hissediyorum eğer allah vermicekse iğne falan boş ama verecekse tabiki vesile..
kendimi sıkma ihtiyacı hissediyorum genelde adet olunca olur karın bölgemi rahat bırakamam
bugün adet oldum sandım tuvalete gittim ama akıntımmıs ..
şimdi aklıma geldi adet e birkaç gün kala böyle ben yanıltır hep akıntılarım
bat cmts ki ben muhtemelen adet olurum
yinede olana kadar topiği takip edeceğim
tam 5 seneyi aşkın süredir istiyorduk bebek
tüp bebek aşılama vs yaptırdım olmadı
bu ay hiç ama hiç beklemiyordum ovulasyon günümü bile takip etmedim
ve kafam başka bi durum ile meşgüldu veee süpriz oldu banada
artık inanıyorum ki kafandan atmak çok önemli bi faktörmüş
her ay olcak mı olmucak mı diye düşünürdüm stres yapardım
ne yaparsam yapayım demekki Rabbim ol deyince oluyor
hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimize
Ağlama canım ya, Yüce Rabbim daha iyisini verecektir ondan bekletiyodur, ümidini yitirme hayırlısıyla gelsin inşallah minikValla çok ağladım canm biliyorum hayırlısı değilmiş ama bu ay çok emindim ve coook istedim olmayınca üzüldüm tabi ama umutluyum ovulasyon testi alıp öyle demicem inşallah belki yine eyllul ânnesi olurum oglumdaki gibi allah razı olsun senden
azcık bekle derim :)Kizlar regl olmadim daha bat dündü haytmda ilk defa bekledğim gun gelmdi ama test negatif karmakarsik oldu kafam