- 1 Aralık 2015
- 4
- 10
Avusturya sizin orda da vardır normal labor lar varya oraya git test istiyorum de privat odiycegini söyle 30 euro falan doktordan kagit istedim kan için gerek yok dedi haftaya bütün testleri yaparız dedi insan merak ediyo artış var mi değerler nasıl bende privat yaptırıyorum bu 3 üncü olacak testim:)Isvec, sen?
Bende cok merak ediyorum. Hic aklima gelmemisti acikcasi, yarin arayip soracagim :)Avusturya sizin orda da vardır normal labor lar varya oraya git test istiyorum de privat odiycegini söyle 30 euro falan doktordan kagit istedim kan için gerek yok dedi haftaya bütün testleri yaparız dedi insan merak ediyo artış var mi değerler nasıl bende privat yaptırıyorum bu 3 üncü olacak testim:)
Sor cnm.sahah gidersen ogleden sonra kağıdı veriyorlarBende cok merak ediyorum. Hic aklima gelmemisti acikcasi, yarin arayip soracagim :)
Tebrik ederım cnm regl geçti miBeta-hcg 575 çıkmışşşşşş
Canm yok olmasın hayatımda 1kere bu kadar gecikti normalde 26guden sonra hemen olurum regl olmadıkça umut da artıyor ya varsa diye kısmet artık canm gelişmeleri yazarimDİLEKK kuzum naaptın .durumlar nedir regl oldun mu .sen de katıl buraya gelmez inşallah
Peki.hakkinda hayirlisi neyse o olsun.benim de 8.gün ciknamisti..peki idrar testi yaptin mi sonradan.[/QUOTE][QUOTEkayra, post: 43866490, member: 659104"]Canm yok olmasın hayatımda 1kere bu kadar gecikti normalde 26guden sonra hemen olurum regl olmadıkça umut da artıyor ya varsa diye kısmet artık canm gelişmeleri yazarim
Yok yapmadım canm 8.gün nerde çıkmadı canm adet olmazsa pazartesi salı kan verip doktora giderim ama ben kendimi hamile hissediyorum ya[/QUOTE]Peki.hakkinda hayirlisi neyse o olsun.benim de 8.gün ciknamisti..peki idrar testi yaptin mi sonradan.
Yok yapmadım canm 8.gün nerde çıkmadı canm adet olmazsa pazartesi salı kan verip doktora giderim ama ben kendimi hamile hissediyorum ya
bende de yanma yok ama akıntı çok ya her seferinde adet olmuş gibi hissediyrom kendimi tuvalete koşuyorum hemen sen gördün mü peki bebişini kalp atışını falan??Doktora ben ilk gittiğimde sordum, idrarda yanma yoksa normaldir dedi. İlk zamanlarda iç çamaşırımı bile ıslatıyordu, ben de şimdi günlük ped kullanıyorum kızlar.
Ben de adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum canım, Allahım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar hangi ildensiniz? Ankara'dayım ben. Hala hangi hastanede devaö etsem diye düşünüyorum. Bana fikir verin lütfeeen :)
özeller yapar canım bence geç kalmadan bi yerde yaptır çünkü 11 haftalıkken 2li tarama yapıyor Türkiye de onda geç kalma pişman olursunBen cok istememe ragmen yaptiramiyorum kan testi.Yasadigim herde 11-12. Haftada yapiyorlar ilk testleri...
Sonuclarini paylas luften bizlerle :)
Negatif çıkar diye korkuyorum cesaretin yok devlet hastanesinde yaptırdık ben görmedim Komşum kanını aldı götürdü ebe kendisi benimde aklıma geliyor acaba ordami bisey oldu diye ama diğer değerlere de baktılar onlar normal beklicem mecbur folik asit hala içiyorum umutluyum ama bakalım[/QUOTE]İdrarda değerlerin yükseldiği için daha net cizgin belli olur .o yüzden diyorum.kan yaptirmasan bile buradan anlarsin.yerinde olsam yapardim
.kimi alet eski oluyormuş kan değerini çok net gostermiuormus.belki alet eskidir .ne bileyim aklina geleni söylüyorum.bi koz Saglik ocagnda yaptirmis sidir .ertesi günü başka yerde yaptrmis kendinden emin şekilde .değeri 100kusur cikmis.sonra bizim cihazimiz eski o yüzden hassas değil demisler kivirmislar..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kızlar, bende 8 aydır uğraşıyordum, bu ay başardık, reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı, ertesi gün kan testi yaptırdım. 1023,27 çıktı. Şu an 4 hafta 6 günlük gebelik söz konusu..
Belirti olarak sadece yogun akıntı yaşadım diyebilirim.
Diğer belirtiler regl olma belirtileriyle aynı gerçekleşti.
Cumartesi günü doktora gidip kesesini görücem.
Allah herkesin gönlüne göre versin..
aminnn aminnn bende 18 ay bekledim bebeğimi değerin baya yüksekmiş senin benimki geç döllenmeden 3 gün geçmesine rağmen 44 çıktı 3 gün sonra 257 daha da yaptırmadım nasipse ptesi veya perşembe gidicem bende doktora sen gidince bize de bildir gelişmeleri meraktayız
Evet benimki bayaga yüksekmiş, doktor bana istersen 2 günde bir tekrarla testi demişti, seyrini görmek için..
Gelişmeleri yazacağım, sizide takip ediyorum.