tarcin10 benimde bat 5 aralık birlikte cumartesi sabah test yapalım :):):)
bende tek belirti akıntı hiç bitmedi ..
eğer bu bir belirti ise
Insallah dediginiz gibidir cok sagoln birazda olsa umut oldunuz bnaadet gününde yaptım negatifti idrar testim geç döllenme diye bişey de var hatırlatma için söylüyorum
rica ederim benim başımdan geçen böyleydi inşaAllah sende hamilesindirInsallah dediginiz gibidir cok sagoln birazda olsa umut oldunuz bna
hayır açık rengi koyulaşmadı ama kesilmedi de bugün yarın anlaşılır :))tr
belki yerleşme kanamsıdır canım .rengi çok mu kırmızı
Hayirlisi olsun canim..Hep sukrediyorum Rabbime etmez miyim hic sukurler olsun ki bir kere tattim bu duygulari sarildigim bir evlat nasip eyledi Rabbim..Ben bu tedavilerden insanlarin soylediklerinden falan yoruldum onu demek istedim...Umidimi asla kesmiyorum.Her dua nasibine her nasip vaktine esirdir...Birgün ogluma o cok istedigi kardesini dogurabilmeyi nasip eder Rabbim inşallahHİÇ BELLİ OLMAZ TEDAVİYE ARA VERDİĞİN ZAMAN Bİ BAKMIŞIN HAMİLESİN .ÜZÜLME HİÇ .Rabbim hayırlı vakıtte verir.insanlar daha zor şeylerle uğraşıyor .hep şukretmek lazım .unuturyoruz çoğu zaman .çocoğun var, kısa zaman da sen de hamile kalırsın ,ümidini kesme Allah tan .
ay inan hiç kendimi o kadar takp eden bir insan değilimnormalde de adete yakın akıntın olur muydu hiç dikkat ettin mi?
benim batım tam belli değil canım o yüzden bişey yazamadım bana gore bat bugün olmalı :)
bende de akıntı var kızlar günlük ped kullanıyorum netten baktım normalmiş ilk aylarda 9 aya sürme ihtimali de varmış yine de doktora gidince sorun kızlar
Akıntı dediğim bazılarında kahverengi akıntı oluyormus yani öyle birşey yok
seni umutlandırmak için söylemiyorum canım ama benimkiler hep adet belirtisiydi hala kasık ağrısı çekiyorum adetli gibi yani nolcağı belli olmaz umutsuz olma ki ben tam 18 ay bekledim her ay hüsran olmasına rağmen
Canım ben de Ankara'dayım. Başkent hastanesine gidiyorum ama randevu almak sıkıntı çok kalabalık pfffDoktora ben ilk gittiğimde sordum, idrarda yanma yoksa normaldir dedi. İlk zamanlarda iç çamaşırımı bile ıslatıyordu, ben de şimdi günlük ped kullanıyorum kızlar.
Ben de adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum canım, Allahım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar hangi ildensiniz? Ankara'dayım ben. Hala hangi hastanede devaö etsem diye düşünüyorum. Bana fikir verin lütfeeen :)
Bende de pek akıntı yok. Ama hapşırınca azcık altıma kaçırıom nedensePeki hic akintisi olmayan var mi? Bende yok denecek kadar az
Bende de pek akıntı yok. Ama hapşırınca azcık altıma kaçırıom nedense
Doktora ben ilk gittiğimde sordum, idrarda yanma yoksa normaldir dedi. İlk zamanlarda iç çamaşırımı bile ıslatıyordu, ben de şimdi günlük ped kullanıyorum kızlar.
Ben de adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum canım, Allahım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar hangi ildensiniz? Ankara'dayım ben. Hala hangi hastanede devaö etsem diye düşünüyorum. Bana fikir verin lütfeeen :)
Merhaba kızlar. Sabahtan beri bi temizlik yapmışım Allah sizi inandırsın yorgunluktan pestil oldum. Kasıklarım bi sancıyor tarifsizDr günüme sadece ve sadece 1 gün kaldı cuma gellll biran önceeeeee! Merakla bekliyorum. Keseyi göremeyiz büyük olasılıkla ama yinede bi bakar diye düşünüyorum
Can'ım anlatmak istediğini çooook iyi anladım. Sümüksü kirli sarı gibi.Aynısı bende de vardı. Şimdi geçti gibi..
Yarın bende kan testi yaptircam bakalım değerler nasıl inşallah yükselmiştir çok çoook :)
Canım bende yurt dışında yaşıyorumBen cok istememe ragmen yaptiramiyorum kan testi.Yasadigim herde 11-12. Haftada yapiyorlar ilk testleri...
Sonuclarini paylas luften bizlerle :)
Sen nerdensinBen cok istememe ragmen yaptiramiyorum kan testi.Yasadigim herde 11-12. Haftada yapiyorlar ilk testleri...
Sonuclarini paylas luften bizlerle :)