2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Benim 5 gün geçince idrar testinde çıkmadı. 9 gün geçince artık kan testi yaptırdım bıkmıştım artık 2. çizgiyi görememekten. Kanda öğrendikten sonra bide gelip evde test yaptım sırf 2. çizgiyi görmek için Anca resimdeki gibi silik çizgiyi görebildim çok şükür..

Eklentiler

• 20151129_151110.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 112

Canim gbelik tedtinin markasi neydi? Hayirli olsjn bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah

yani bata 1 gün mü var bugün? idrar testini boşver kan testi önemli.... başka bir marka idrar testi deneyebilirsin merakın geçsin diye. şu saatten sonra sabah idrarını beklemene gerek yok. fortel dene...

Canm sağlıkla kucağına versin Rabbim beklemede olanlara da dua et olurmu sen hamilesin inş duaların kabul olur

Günaydın herkeseee sizi kaybetmiş de sonradan bulmuş gibi hissediyorum :) ben hala batı bekliyorum çenemde sivilcelerim ve az biraz akıntılarım ile birlikte. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
canm merhaba vallla al benden de okadar alışmışım şimdiden bide benim oğlan çok hasta oldu şükür biraz topladı benim belirtiler aynı bakalım yarın kan testi yaptırcam belli olacak dua edelim birbirimize

maşallah canm çizgi süper hayırlı olsun kucağına da versin rabbim inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…