- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 38
CanmCanm dün erken gebelik testi yaptim onda çizgi çıktı onda yarın kan testi yapcam yazarimdilek naPTIN CANIM .NASILSIN ?
Dün akşam test yaptırdık canım sonuç bu işte hala inanamıyorum sanki yarın hasta olucam gibi korkuyorum
5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım ve en son bugün yaptım hala negatif idrar testi aralardada yaptım oda ayrı
Benim 5 gün geçince idrar testinde çıkmadı. 9 gün geçince artık kan testi yaptırdım bıkmıştım artık 2. çizgiyi görememekten. Kanda öğrendikten sonra bide gelip evde test yaptım sırf 2. çizgiyi görmek içinAnca resimdeki gibi silik çizgiyi görebildim çok şükür..
Canim gbelik tedtinin markasi neydi? Hayirli olsjn bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Miratech markası canım 5 tl
Amin canim bende yarin kanda baktircam insallah yuksek cikar degerimiz:)
Can'ım kız kardeşimin başına da geldi. Geç döllenme olmuşsa testte çıkmayabiliyor. Sen bi kan testi yaptır..en iyi çözüm o
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallahBenim 5 gün geçince idrar testinde çıkmadı. 9 gün geçince artık kan testi yaptırdım bıkmıştım artık 2. çizgiyi görememekten. Kanda öğrendikten sonra bide gelip evde test yaptım sırf 2. çizgiyi görmek içinAnca resimdeki gibi silik çizgiyi görebildim çok şükür..
yani bata 1 gün mü var bugün? idrar testini boşver kan testi önemli.... başka bir marka idrar testi deneyebilirsin merakın geçsin diye. şu saatten sonra sabah idrarını beklemene gerek yok. fortel dene...Dün akşam test yaptırdık canım sonuç bu işte hala inanamıyorum sanki yarın hasta olucam gibi korkuyorum
5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım ve en son bugün yaptım hala negatif idrar testi aralardada yaptım oda ayrı
yuh soygun resmenTek beta hcg ye 80 lita dediler baktirmadim bende olurda adetim gelmezse saglik ocaginda kan veririm diye düşündüm bedava kocama acidim yani yazik yaa
aa demek bi çizgi gördün hadi bakalımmSanirim oyle oldu. C.tesi yaptigim idrar testinde sonradan silik cizgi belirdi az daha bekliyim bakalim ne cikicak
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah
Canmmm tebrik ederim baka Rabbim ne güzel sevindirdi seni umut her zaman var canm allah sağlıkla kucağına versin
Canm sağlıkla kucağına versin Rabbim beklemede olanlara da dua et olurmu sen hamilesin inş duaların kabul olurMerhaba Arkadaşlar :)
Bende 1 yıldır bebiş için uğraşanlardım. Allah'ım bu ay nasip etti. 353,7 çıktı beta hcg ama henüz doktora hiç gitmedim. Ne zaman gitmeliyim ki?
Şimdiye kadar hep nasıl hamile kalınır ile ilgili konulara baktım, hiç hamile olduktan sonra ne yapılır diye bakmamıştım
Canm sen naptin test yaptinmi duymlar nasihasmilesin tebrik ederim.kac gün öncesinden yaptırdın kan testini canım
Canm sağlıkla kucağına versin Rabbim beklemede olanlara da dua et olurmu sen hamilesin inş duaların kabul olur
canm merhaba vallla al benden de okadar alışmışım şimdiden bide benim oğlan çok hasta oldu şükür biraz topladı benim belirtiler aynı bakalım yarın kan testi yaptırcam belli olacak dua edelim birbirimizeGünaydın herkeseee sizi kaybetmiş de sonradan bulmuş gibi hissediyorum :) ben hala batı bekliyorum çenemde sivilcelerim ve az biraz akıntılarım ile birlikte. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
maşallah canm çizgi süper hayırlı olsun kucağına da versin rabbim inşaallahCanim bende regl e 4 gun kala yaptim. Belki gec dollenmedir hic umudunu kaybetme. Bende bu ay cok umutsuzdum. Bal corek otu tarcin kullandim adetin 2. Gununden yumurtlamaya kadar. Yumurta takibine gittim adetin 11. Gunu 16 mm olan yumurtam adetin 13. Gunu gozukmedi doktor sonmus yada catlamis olabilir dedi. Zaten sonmus dediginde benim bu ay da umudum kalmamisti ama corek otu bal etki oldu sanirim yumurtai erken catlatti. Birde bu ay salavat i tefriciye duasini okumaya basladim hatta hala okuyorum. Ve belirti olarak sadece bel agrim vardi onu da belirti olarak saymadim cunku bende bel fitigi var:) allahim nasip etti cok sukur insallah sonuna kadar saglikla sihatle devam eder bebegim. Bu testi de simdi yaptim. Insallah adet olmazsin bu ay ve yanilirsin ama olursan saglik olsun ve corek otu bal karisimini tavsiye ederim.