- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Aynen canm belirti boş zaten bazen doğru bazen yanlış oluyo hayırlısı bu demekki hep beraberiz yine yazisiriz
Bekle canm yapma test bakalım belli olur kesilirse ozaman test yaparsintabiii girerim buraya .sizi tak p ederim canım .
az önce eşime,beni eczaneye götur test yapcam diyorum götrmüyor .kendi de gitmiyor
bakalım devaMINI BEKLİYORUM .
biraz daha bekle bakalım belli olmaz
aynen şuan bAŞ dönmesi bile yaşıyorum çok kaptırdım .ben de hala inanamiyorum bile .bakalım .devamı gelecek mi .Eğer hasta oluyorsan üzme kendini geçen ay bende çok hissettim hamileyim dedim hatta bayağı miğde bulantısı koku hassasiyeti felan sonra tak hasta oldum 3 gün inanmadım.. Hastalık bitti tekrar test yaptım, ama bu ay inan ki beklemeyiodum yine olmicak dedim hasta oluyorum sandım sancım olunca, ped bile taktım ha oldum olucam diye. Ama şükürler olsun rabbime şuan hala inanamıyorum ama bu ay oldu.
Hiç sıkma canını hayırlısı değilmiş senin için hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim hayırlısıyla sanada yaşatır bu duyguyu dualarımdasın canım..
Onemseyip cevapladigin icin cok tewekkur ederim canim..inwAllah dedigin gibi dogum gunu hediyem olur mucizem ..İns canm en güzel doğumgünü hediyesi olur umut hep var olmalı yoksa dayanılmaz canm inş güzel haberlerini duyarız hep beraber ilerleriz burda
Canimmmm amin dualarimdasin sıkma canını Rabbim çok aratmasin hayirlisini versin gonlundekini versinKızlar benden de buraya kadar :) kırmızı kartı yedik :) an itibari ile 14. Aya girmiş bulunuyorum :) rabbim hamileleri sağlıkla evlatlarina kavustursun olmayanları da daha fazla aratmasın :) kendinize iyi bakin bana dua edin :)
Sağol canim benim :) rabbim razi olsun :) rabbim bebeğini salih insanlardan etsin :)Canimmmm amin dualarimdasin sıkma canını Rabbim çok aratmasin hayirlisini versin gonlundekini versin
Canm dediğin gibi hayırlı zamanda versin biz onumuzu gormeden istiyoruz ama bilemiyoruz hayirlimi değilimi Rabbim en iyisini yazmıştır bizde seni çok seviyoruz dur bakalım benim sonuç nasi gelecekbenim de devami geliyor ..rabbimize daha çok dua etmeliyız .hayırlı zamanda versin ALLAHIM .
BURAYI DA ÇOK SEVMİŞTİM .NASİP DEĞİLMİŞ.
Amin ne güzel dualar onlar öyle allah razı olsunSağol canim benim :) rabbim razi olsun :) rabbim bebeğini salih insanlardan etsin :)
Eee samyelicim eylüle mi kaydık ne :) üzme canını :) bizim için hayırlısı buymus :)benim de devami geliyor ..rabbimize daha çok dua etmeliyız .hayırlı zamanda versin ALLAHIM .
olur allahın izniyle gönlünü ferah tut rabbim neylerler neylerse güzel eylerOnemseyip cevapladigin icin cok tewekkur ederim canim..inwAllah dedigin gibi dogum gunu hediyem olur mucizem ..
hayırlısı sonraki aya inşallahbenim de devami geliyor ..rabbimize daha çok dua etmeliyız .hayırlı zamanda versin ALLAHIM .
nasip canım sonraki aya inşallahKızlar benden de buraya kadar :) kırmızı kartı yedik :) an itibari ile 14. Aya girmiş bulunuyorum :) rabbim hamileleri sağlıkla evlatlarina kavustursun olmayanları da daha fazla aratmasın :) kendinize iyi bakin bana dua edin :)
Resmen soygun tatlım! O ne öyle. Yanı üstü kapalı doğurmayın kardeşim ha doğuracam illa diyorsan yiyosa gel diyorlarMuayene 75 lira canim muayene olupta dr isterse test 23 liraymis
Oğlum şuanda 27 aylık. Kardeşi doğduğunda inşallah 3 yaşında olacak. Aslında ben bi daha asla yaza doğumu getirmeyecem demiştim ama nasip. Hava sıcak hamileliğin son zamanları içten yanıyon lohusalık desen alev alev! Neyse..oğlum fena hareketli şuanda 2 yaş sendromundayız beynimin yarısını iptal etti kalanla saçmalıyorum..her şeyi kendisi yapacak! Aşırı cesur,hep önde o olacak,herkes onun dediğini yapacak onun istediği gibi olacak olmazsa zaten olduruyorOğlun kaç yaşında ? Ağustos bebeğin var 1 tane genel olarak nasıl olur ağustos bebekleri ? En iyi ve en kötü huyları ne sence yaşayan biri olarak?
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Kız kardeşime de öyle olmuştu. Geç döllenme olmuşmuş Dr öyle demişti.Merhaba kızlar kantesti yaptırdım Dr 3 haftalık gebelik mevcut dedi ama idrar testinde hiç silikde olsa çizgi yok..
Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. İstediğin Zaman gidebilirsin aslında. Çok geciktirmemek en doğru olanı. 6. hafta civarında kalp atışı gerçekleşiyor. Öncesinde gidersen kalp atışı için yeniden gitmek zorunda kalabilirsin.Merhaba Arkadaşlar :)
Bende 1 yıldır bebiş için uğraşanlardım. Allah'ım bu ay nasip etti. 353,7 çıktı beta hcg ama henüz doktora hiç gitmedim. Ne zaman gitmeliyim ki?
Şimdiye kadar hep nasıl hamile kalınır ile ilgili konulara baktım, hiç hamile olduktan sonra ne yapılır diye bakmamıştım
Can'ım sabah yapılan testin sonucunu 3ten sonra veriyorlar. Biraz geç yazdım ama..ne yaptın?Kizlar saglik ocagi sabah yapilan test sonucunu ne zaman veriyor bilginiz var mi?