2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
rüyamda görümcem hamile olduğunu söylüyor içimden diyorum ama ben bekliyordum

Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde sat 31 ekim. Bende oğlumu 2013 10 ağustosta kucağıma almıştım.
Gunaydin kizlar. Ben test yaptim ama emin olamadim ilk kirmizi biraz daginik ikinci kirmizi cook silik.
Benimde 2. yaptığım test öyle çıkmıştı. Ne olduğunu çözemedim
Ya ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
Hehehe aynısı başıma geldi Can'ım. N'oluyo ya çizgi belirginleşeceğine iyice yok oluyor dedim

Can'ım kız kardeşimin başına da geldi. Geç döllenme olmuşsa testte çıkmayabiliyor. Sen bi kan testi yaptır..en iyi çözüm o yani..

Kizlsr esinize nasil haber verdiniz. Bende cumartesi solemeyi dusunuyorum
Ben telefonda söyledim ilk çocuğu öğrendiğinde bu kadar sevinmemişti. Hiç aramayan vatsaptan yazmayan adam akşama kadar 6-7 kere aradı vatsaptan bi dünya yazdı..ben şok

Tek beta hcg ye 80 lita dediler baktirmadim bende olurda adetim gelmezse saglik ocaginda kan veririm diye düşündüm bedava kocama acidim yani yazik yaa

adet döngüsü kaç gün senin? 3 gün kala belli olabilir büyük ihtimal
Adet dongum 32 gün sat 1 kasim bat 3 aralik idtarda cikmadi kanda 80 lira dediler bende umutlu olmadigim icin bakyirmadim silik falan ciksaydi kiyardim paraya

Tek beta hcg ye 80 lita dediler baktirmadim bende olurda adetim gelmezse saglik ocaginda kan veririm diye düşündüm bedava kocama acidim yani yazik yaa
Yok artık! 80₺ ne öyle. Muayene parası kaç ₺ onu merak ettim bende cuma günü için devlet hastanesinden sıra aldım. İlk işlemlere bi daha boşuna para vermeyeyim. Bedava yapıyorlar devlette nede olsa

Yok artık! 80₺ ne öyle. Muayene parası kaç ₺ onu merak ettim bende cuma günü için devlet hastanesinden sıra aldım. İlk işlemlere bi daha boşuna para vermeyeyim. Bedava yapıyorlar devlette nede olsa
Muayene 75 lira canim muayene olupta dr isterse test 23 liraymis

Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Benimde sat 31 ekim. Bende oğlumu 2013 10 ağustosta kucağıma almıştım.
Oğlun kaç yaşında ? Ağustos bebeğin var 1 tane genel olarak nasıl olur ağustos bebekleri ? En iyi ve en kötü huyları ne sence yaşayan biri olarak?

Son düzenleme:

Bende cumartesi yemekte solemeyi planliyorum bakalim hayirlisi dun adet tarihimi sordu salida olablir carsambada persembede dedim haber ver bana da dedi:) az oncede cumartesi yemege gidelim mi dedim gidelim dedi bakalim nasil olcak:) gidecegimiz restauranta nikahimixin kiyildigi gun gitmistik kutlamaya sonra 1. Yilimizi kutlamaya gittik. Bu seferde kismet olursa bebegimizin haberini vermeye gidicem cok heyecanliyim

AYY çok iyi düşünmüşsün .tebrik ediyorum seni.
anam benim kadar sabırsız insan var mi .ben daha bişey olmadan 20 gun oncedinden başlıyom .hamile miyim .yok şu belirtiler var yok boyle ,adam bıktı bendn.bi daha duymak istemiyorum dedi .
yani .hamileyim desiem sevirnir mi bilemiyorum .

Sevinir canim tabi:) bende 2 aydir hamile olabilirim su belirtim var bu belirtim var diyodum bu ay kendimi dinlemicem dedim gercekten de hic belirtim yoktu cok sukur allah nasip etti. Beklicem cumartesiye kadarda nasil gecicek gel bana sor:)

Dün akşam test yaptırdık canım sonuç bu işte hala inanamıyorum sanki yarın hasta olucam gibi korkuyorum
5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım ve en son bugün yaptım hala negatif idrar testi aralardada yaptım oda ayrı

Merhaba Arkadaşlar :)
Bende 1 yıldır bebiş için uğraşanlardım. Allah'ım bu ay nasip etti. 353,7 çıktı beta hcg ama henüz doktora hiç gitmedim. Ne zaman gitmeliyim ki?
Şimdiye kadar hep nasıl hamile kalınır ile ilgili konulara baktım, hiç hamile olduktan sonra ne yapılır diye bakmamıştım

Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah ağustosta ağustos olmasa bile diğer aylarda meleklerimiz bizimle kalır inşallah rabbim bizi onlara onları bize bağışlar inşallah..
Kızım çok sewindi dünden beri ayağımın altında dolanıyor öyle böyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…