2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canm merhaba vallla al benden de okadar alışmışım şimdiden bide benim oğlan çok hasta oldu şükür biraz topladı benim belirtiler aynı bakalım yarın kan testi yaptırcam belli olacak dua edelim birbirimize

canım seni heyecanla bekliyor olacağım güzel haberlerini getir bize. oğluna dikkat et ona sıkı sıkı sarıl. duaya çok ihtiyacımız var en çok Kabul olan dua müminin mümine ettiği içten duadır. bende hepiniz için dua ediyorum inşallah Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin ve en tez vakitte sizi mutlu etsin Amin..

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben de bu sabah yaptım test tek çizgi ama yukarıdaki yorumları okuyunca acaba mı dedim bat 4 aralık bekliyim belki vardır bi şeyler benim haftasonundan beri bel ve kasık ağrım var adetten bi gün önce başlar bel ve kasık ağrılarım o yüzden çok umutlandım hamilelik belirtisi mi die ama test negatif .... hayırlısı..

senin daha varmış tatlım ya ümitsiz olma

Ya gordum ama sonradan cikti o yuzden kesin bisey diyemiyorum sabah tekrarlicam testi. Sonradan gorup hamile olan var mi acaba

Canm senin daha 5gunun var bekle bakalım derlenmiş inş bebis vardır
dilekkayra öyle oldu heralde di mi canım ?
Canm benim 5dk içinde çıktı zaten 20dk sonra çıkan çizgiler doğru değil bende 2gun üst üste çizgi gordum silikti cumartesi yoktu pazar yaptm 2.çizgi vardı bende ki karışıklık buydu canm inş vardır biraz bekle

gülüm belirti falan yok gğüs hassasiyetim de gecti .ama adet belirtim de yok .üşüme falan yo .sıcaklık var .ben kendim hamileyim diyorum sadece
Hmm zaten bugün regl günündu seninde benimde inş bu hafta regl olmazsa iyi canm allah güzel haberler duymamizi sağlasın inş dualrim hepimize

Canm benim amin amin yarın sabah vercem testi elime geçer gecme z yazarım inş

Merhabalar tatli hamiwler ve hamiw olma cabasinda olanlar :) boyuk bir moralsizlik icindeydimki uzun zamandir bakmiyorum bi foruma bakiyim dedim..gorunuwe gore benim gibi sabirsiz bi cok canlar varmis.yani bende adete 4 gun kala test yapip tek cizgiyle kararalari baglayanlardanim.ama bu yazdiklariniz umut oldu .dualarinizi eksik etmeyin bat 4 aralik ve 3 aralikta dogum gunum inwAllah bu ay Allahim mucizemi gonderir..ve buraya tekrardan yazmak nasip olur. :)

İns canm en güzel doğumgünü hediyesi olur umut hep var olmalı yoksa dayanılmaz canm inş güzel haberlerini duyarız hep beraber ilerleriz burda

eğer hasta olursam ,belirti falan hiç onemsemicem a RTIK .bu kadar hissetmiştim .ama rabbimden de hayırlı zamanda olsun diyorum .üzülmek yok.burada o heyecanı beraber sizle yaaşdim .nasip

eğer hasta olursam ,belirti falan hiç onemsemicem a RTIK .bu kadar hissetmiştim .ama rabbimden de hayırlı zamanda olsun diyorum .üzülmek yok.burada o heyecanı beraber sizle yaaşdim .nasip
Aynen canm belirti boş zaten bazen doğru bazen yanlış oluyo hayırlısı bu demekki hep beraberiz yine yazisiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…