bende okudim ve yuhhh dedim bem bugun 35 tly yaptirdimYok artık! 80₺ ne öyle. Muayene parası kaç ₺ onu merak ettimbende cuma günü için devlet hastanesinden sıra aldım. İlk işlemlere bi daha boşuna para vermeyeyim. Bedava yapıyorlar devlette nede olsa
valla en başından beri haberi vardı zaten haber vermeye gerek kalmadı canmKizlsr esinize nasil haber verdiniz. Bende cumartesi solemeyi dusunuyorum
hadi bakalım inş canmSanirim oyle oldu. C.tesi yaptigim idrar testinde sonradan silik cizgi belirdi az daha bekliyim bakalim ne cikicak
maşallah canm çizgi süper hayırlı olsun kucağına da versin rabbim inşaallah
canm merhaba vallla al benden de okadar alışmışım şimdiden bide benim oğlan çok hasta oldu şükür biraz topladı benim belirtiler aynı bakalım yarın kan testi yaptırcam belli olacak dua edelim birbirimize
aa demek bi çizgi gördün hadi bakalımm
Ya gordum ama sonradan cikti o yuzden kesin bisey diyemiyorum sabah tekrarlicam testi. Sonradan gorup hamile olan var mi acaba
senin daha varmış tatlım ya ümitsiz olmaya arkadaşlar ben de bu sabah yaptım test tek çizgi ama yukarıdaki yorumları okuyunca acaba mı dedim bat 4 aralık bekliyim belki vardır bi şeylerbenim haftasonundan beri bel ve kasık ağrım var adetten bi gün önce başlar bel ve kasık ağrılarım o yüzden çok umutlandım hamilelik belirtisi mi die ama test negatif .... hayırlısı..
gülüm belirti falan yok gğüs hassasiyetim de gecti .ama adet belirtim de yok .üşüme falan yo .sıcaklık var .ben kendim hamileyim diyorum sadeceCanm sen naptin test yaptinmi duymlar nasi
Ya gordum ama sonradan cikti o yuzden kesin bisey diyemiyorum sabah tekrarlicam testi. Sonradan gorup hamile olan var mi acaba
Canm senin daha 5gunun var bekle bakalım derlenmiş inş bebis vardırya arkadaşlar ben de bu sabah yaptım test tek çizgi ama yukarıdaki yorumları okuyunca acaba mı dedim bat 4 aralık bekliyim belki vardır bi şeylerbenim haftasonundan beri bel ve kasık ağrım var adetten bi gün önce başlar bel ve kasık ağrılarım o yüzden çok umutlandım hamilelik belirtisi mi die ama test negatif .... hayırlısı..
Canm benim 5dk içinde çıktı zaten 20dk sonra çıkan çizgiler doğru değil bende 2gun üst üste çizgi gordum silikti cumartesi yoktu pazar yaptm 2.çizgi vardı bende ki karışıklık buydu canm inş vardır biraz bekledilekkayra öyle oldu heralde di mi canım ?
Hmm zaten bugün regl günündu seninde benimde inş bu hafta regl olmazsa iyi canm allah güzel haberler duymamizi sağlasın inş dualrim hepimizegülüm belirti falan yok gğüs hassasiyetim de gecti .ama adet belirtim de yok .üşüme falan yo .sıcaklık var .ben kendim hamileyim diyorum sadece
Canm benim amin amin yarın sabah vercem testi elime geçer gecme z yazarım inşcanım seni heyecanla bekliyor olacağım güzel haberlerini getir bize. oğluna dikkat et ona sıkı sıkı sarıl. duaya çok ihtiyacımız var en çok Kabul olan dua müminin mümine ettiği içten duadır. bende hepiniz için dua ediyorum inşallah Allah gönlünüzdekini hayırlı etsin ve en tez vakitte sizi mutlu etsin Amin..
İns canm en güzel doğumgünü hediyesi olur umut hep var olmalı yoksa dayanılmaz canm inş güzel haberlerini duyarız hep beraber ilerleriz burdaMerhabalar tatli hamiwler ve hamiw olma cabasinda olanlar :) boyuk bir moralsizlik icindeydimki uzun zamandir bakmiyorum bi foruma bakiyim dedim..gorunuwe gore benim gibi sabirsiz bi cok canlar varmis.yani bende adete 4 gun kala test yapip tek cizgiyle kararalari baglayanlardanim.ama bu yazdiklariniz umut oldu .dualarinizi eksik etmeyin bat 4 aralik ve 3 aralikta dogum gunum inwAllah bu ay Allahim mucizemi gonderir..ve buraya tekrardan yazmak nasip olur. :)
AZÖNCE AÇIK PEMBE BİŞEY GELMİŞ .HERALDE HAMİLE DEĞİLİM HASTA OLUYORUMMHmm zaten bugün regl günündu seninde benimde inş bu hafta regl olmazsa iyi canm allah güzel haberler duymamizi sağlasın inş dualrim hepimize
Aynen canm belirti boş zaten bazen doğru bazen yanlış oluyo hayırlısı bu demekki hep beraberiz yine yazisirizeğer hasta olursam ,belirti falan hiç onemsemicem a RTIK .bu kadar hissetmiştim .ama rabbimden de hayırlı zamanda olsun diyorum .üzülmek yok.burada o heyecanı beraber sizle yaaşdim .nasip
biraz daha bekle bakalım belli olmazAZÖNCE AÇIK PEMBE BİŞEY GELMİŞ .HERALDE HAMİLE DEĞİLİM HASTA OLUYORUMM