2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim 17 kasim da 16 mm di yumurta iliski de 16-18-19-20 de oldu. Benim umutsuzlugum sondu demesinden di tatlim. Gun asiri iliski oldu yani bu ay
Heheh canım yumurta zaten 24 saat canlı öncesinde 72 saat sperm bekliyor sen hepsini değerlendirmişsin fazlasıyla aslında en çok umutlu olduğun ay olmalıymış :)

Günaydın herkeseee sizi kaybetmiş de sonradan bulmuş gibi hissediyorum :) ben hala batı bekliyorum çenemde sivilcelerim ve az biraz akıntılarım ile birlikte. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
Amin canım :) benim hiç umudum yok ama :) dua bile etmiyorum artık çocuk için içimden gelmiyor

Heheh canım yumurta zaten 24 saat canlı öncesinde 72 saat sperm bekliyor sen hepsini değerlendirmişsin fazlasıyla aslında en çok umutlu olduğun ay olmalıymış :)

Aslinda evette yumurtam bi gorunup gorunmeyince panik yaptim sanirim. Cok sukur ki bebegim de bana supriz yapti:)

Gidip kan versemmi ki diyorum bekleyis son bulsun yorucu oliyor böyle yaa

Amin canım :) benim hiç umudum yok ama :) dua bile etmiyorum artık çocuk için içimden gelmiyor
Yok olur mu hiç öyle şey aşkolsun sakın böyle düşünme pes etme dua etmekten vazgeçme. Er ya da geç dualar yerini bulacak. Şimdi neden bu kadar üzüldüğünün cevabını hamile kaldığında çocugunu eline aldığında anlicaksın, demek sen olacakmışsın senin için bu kadar beklemişim dicez. Beynimize yolladığımız olacak mı acaba şüphesi bile hamile kalmaya engel olurmuş biliyor musun. Rahat olmayı başarmamız lazım.

Haklısın canım da, cidden yorucu bir süreç sakaya falan vuruyorum ama cidden zor bi durum, ümidim gittikçe de kalmıyor ve dua etmekten çocuk için allahın huzuruna çıkmaktan utanıyorum artık ... olmayacak gibi geliyor bana hiç ümidim yok artık her aya başlarken olumsuz gözüyle bakıyorum artık eskisi gibi acitmiyor bile hiç olmayacak diyorum , belki de rabbim ona göre sabrini veriyor artık

selam kızlaaar özledim sizi..
hayırlı olsun canım çizgin çok net çıkmış .

hayırlı olsun ,sağlıkla büyüsün bebeğin göbüşünde

Günaydın herkeseee sizi kaybetmiş de sonradan bulmuş gibi hissediyorum :) ben hala batı bekliyorum çenemde sivilcelerim ve az biraz akıntılarım ile birlikte. Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah
AYNEN SİVİLCELER ERKEN DEN ÇIKTI BENİM DE BU AY .

Allah seni daha yakına istiyor oysaki... Daha çok dua etmeni istiyor.... Seni yakınında seviyor... Teslim et kendini... Vazgeçme dua etmekten. Bu da bir sınav unutma. Evet çok zor bende yaşıyorum aynı şeyleri ama işte elbet bir sebebi var dersek her türlü sonucu kabullenmemiz daha kolay olur. En önemli şey evladın sağlıklısı ve hayırlısı inşallah nasip olur hepimize.

İnşallah

evde test olması da kötü insanı dürtüklüyor yap diye bat 2 aralık sanırım evdeki son testi yarın yapacağım eğer günüm geçerse de 1 test daha alırım napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…