- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
Saol canim allahim kimseyi aratmasin insallahmaşallah Allah tamamına erdirsinçoğumuz 2. bebek için çabalıyoruz
canim benim ilk yaptigim testimi bir gorsen hic birsey yoktu. Arkadsim icini acti brlli belirsiz cizgiydii. Kan testi 85 cikti. Kan versen icin rahatlarYa ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
özelde yaptırsan kan testi? ben ilk hamileliğimde arayıp sormuştum hastaneleri fiyat alıp gitmiştim. kadın doğuma muayene olmadan direk kan testi yapıyorlarBugün adet gecikmesinin 4. Günü
Test yaptim negatif. Ne oldugunu anlamiyorum gercekten bel agrim 1 bucuk haftadir var akintim cok fazla var adet olmadan önce akinti olmazdi hic daha doğrusu hic bir zaman bu kadar akinti olmamisti ama yok yok yokhormanlarimda sorun mu oldu acaba
inşallah bu sağlıkla sonuçlanırSaol canim allahim kimseyi aratmasin insallah
bu benim 4 hamileligimm. Insallah saglicakla kucagima alirimm
canim benim ilk yaptigim testimi bir gorsen hic birsey yoktu. Arkadsim icini acti brlli belirsiz cizgiydii. Kan testi 85 cikti. Kan versen icin rahatlar
özelde yaptırsan kan testi? ben ilk hamileliğimde arayıp sormuştum hastaneleri fiyat alıp gitmiştim. kadın doğuma muayene olmadan direk kan testi yapıyorlar
gecikme olmasa neyse de gecikmiş ondan dedim. valla sabırlısın maşallahBastan idrarda gormek istiyorum kanda negatif daha yıkıcı oluyorilk hamilelikte adetten 5 gun once idrarda pozitif gormustum sonra da kan vermiştim dogru cikti. Önümüzdeki hafta olmazsam c.tesi dr.a gidicem ne sorun var ogreneyim
Ya ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
Insaalah canim allahim senide fazla bekletmesin insaallahinşallah bu sağlıkla sonuçlanırben de 1 düşük yaptım kızımdan sonra bakalım ne olacak
canım neden oyle oldu ki.aynı markadan mı yapıyorsun her sabah?Ya ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
canım neden oyle oldu ki.aynı markadan mı yapıyorsun her sabah?
inşallah canımInsaalah canim allahim senide fazla bekletmesin insaallah
Evet canm bebtime dün ben aldım farklı bi eczaneden belirtiler sabit dün yerleşme lekesi bile geldi bakalım hayirlusicanım neden oyle oldu ki.aynı markadan mı yapıyorsun her sabah?
ben de senden çok umutluydum .insaallah test yanlış gostermiştir. kızım da ben de yaşamıstım bat 3 gün kala. inşallah bebeğin seninledir .gün içinde tekrarlamı düşünüyor musun testi .Ev
Evet canm bebtime dün ben aldım farklı bi eczaneden belirtiler sabit dün yerleşme lekesi bile geldi bakalım hayirlusi
Senindemi gozukmedigozukmedi canm ya cesaretin yok yarın yapiyim diyorum yada erken gebelik testini alsamben de senden çok umutluydum .insaallah test yanlış gostermiştir. kızım da ben de yaşamıstım bat 3 gün kala. inşallah bebeğin seninledir .gün içinde tekrarlamı düşünüyor musun testi .
İdrar tesEv
Evet canm bebtime dün ben aldım farklı bi eczaneden belirtiler sabit dün yerleşme lekesi bile geldi bakalım hayirlusi
Belki son kullanma tarihi falan geçmiştir bazen eczaneler öyle satıyor kutusunu atmadiysan bi bak derim ... bi de canım kanda baktir bencede için rahat eder bu idrar testleri çok güvenilir değil...Ev
Hayırlar olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almani nasib etsin inşallah :)Kizlar merhaba, benim de bat 3 aralik dun yaptigim idrar testinde silikte olsa sukurler olsun pozitifi gordum. Kismetse yarin kan vermeye gidecegim. İnsallah hepimiz sag saglim saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlar olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almani nasib etsin inşallah :)
İnşallah canım :)Amin insallah canim. Allah nerde evlat hasreti ceken varsa bu duyguyu nasip etsin. :)