2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
maşallah Allah tamamına erdirsin çoğumuz 2. bebek için çabalıyoruz
Saol canim allahim kimseyi aratmasin insallah
bu benim 4 hamileligimm. Insallah saglicakla kucagima alirimm
Ya ben bugün test yaptım 2.çizgi yok hamile degilmisin yoksa bu sıpa bana oyun mu yapıyor ya moralim 0
canim benim ilk yaptigim testimi bir gorsen hic birsey yoktu. Arkadsim icini acti brlli belirsiz cizgiydii. Kan testi 85 cikti. Kan versen icin rahatlar

özelde yaptırsan kan testi? ben ilk hamileliğimde arayıp sormuştum hastaneleri fiyat alıp gitmiştim. kadın doğuma muayene olmadan direk kan testi yapıyorlar

inşallah bu sağlıkla sonuçlanır ben de 1 düşük yaptım kızımdan sonra bakalım ne olacak

özelde yaptırsan kan testi? ben ilk hamileliğimde arayıp sormuştum hastaneleri fiyat alıp gitmiştim. kadın doğuma muayene olmadan direk kan testi yapıyorlar

Bastan idrarda gormek istiyorum kanda negatif daha yıkıcı oluyor ilk hamilelikte adetten 5 gun once idrarda pozitif gormustum sonra da kan vermiştim dogru cikti. Önümüzdeki hafta olmazsam c.tesi dr.a gidicem ne sorun var ogreneyim

gecikme olmasa neyse de gecikmiş ondan dedim. valla sabırlısın maşallah

Ev

Evet canm bebtime dün ben aldım farklı bi eczaneden belirtiler sabit dün yerleşme lekesi bile geldi bakalım hayirlusi
ben de senden çok umutluydum .insaallah test yanlış gostermiştir. kızım da ben de yaşamıstım bat 3 gün kala. inşallah bebeğin seninledir .gün içinde tekrarlamı düşünüyor musun testi .

ben de senden çok umutluydum .insaallah test yanlış gostermiştir. kızım da ben de yaşamıstım bat 3 gün kala. inşallah bebeğin seninledir .gün içinde tekrarlamı düşünüyor musun testi .
Senindemi gozukmedigozukmedi canm ya cesaretin yok yarın yapiyim diyorum yada erken gebelik testini alsam

Ev

Evet canm bebtime dün ben aldım farklı bi eczaneden belirtiler sabit dün yerleşme lekesi bile geldi bakalım hayirlusi
İdrar tes
Ev

Belki son kullanma tarihi falan geçmiştir bazen eczaneler öyle satıyor kutusunu atmadiysan bi bak derim ... bi de canım kanda baktir bencede için rahat eder bu idrar testleri çok güvenilir değil...

Hayırlar olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almani nasib etsin inşallah :)

günaydın kızlarrrr..
ben haftasonu annemdeydim hiç kafa yormadm test falan :)
pazar akşam eve gelir gelmez gebelik testi yaptım negatif ..
sonra bu sabah da uyanında ovu testi yaptım o da negatif.

sanırım bende de bu ay birşey yok ...
bat a 5 gün kaldı ..
ama hissetmiyorum da bence olmıcak
hayırlısı olsun napalım ,,

yeni hamişleri kutluyorum
allah kavustursun sağlıkla diyorum

beklemeye devam ama hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…